Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LINUX --------XP

90 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.06.2009. u 20:20

ovako imam na kompu fedoru 10 (LINUX) i sad hocu da formatiram komp i da dam xp gore...ali kad ubacim cd od xp-ja mi ga procita ali se onda samo pojavi crno i nista vise i cekao sam preko 30 minuta pa nista......i cd je ispravan jer sam probao 3 razlicita

Ako neko zna pomoc HVALA UNAPRIJED
bios?
namjesti u biosu da ti boota cd i onda kad se pojavi press any key i one tacke pritisni enter i onda ce ti se pokrenut setup

Post dobio aplauz od vLexinho

da bios, nije ti postavljeno u njemu da ti boota cd-rom

valjda znas uci u bio da neobjasnjavam uostalom imas tutoriale na netu

google.ba majka

pwned :D
otvori opciju boot (u biosu) ,promjeni prvi bot na CD/ROM -> F10 -> Save and Exit
zar stvarno mislite da sam toliko smotan da neznam namjestit da prvo procita cd kad se upali :D :) ali meni se znaci komp pocne palit i onda mi pise ono press any key to bot from cd/dvd i ja kliknem i ono pocne pise nesto i onda se samo povaji crno i nemozes maket vise...znaci cekao sam vise od pola sata ali nista samo crno ostalo :S
Koji ste vi pacijenti :)

Linux ubuduce nemoj instalirati dok neznas kako i sta ga brisati ..

Moras obrisati linux boot mennager cini mi se sa hard diska to ti je jedan fajl i onda kad to obrises uzivaj :D

mafia je napisao/la:
Koji ste vi pacijenti :)

Linux ubuduce nemoj instalirati dok neznas kako i sta ga brisati ..

Moras obrisati linux boot mennager cini mi se sa hard diska to ti je jedan fajl i onda kad to obrises uzivaj :D

daj mi prijatelju molim te reci kako da ga nadjem :) ;)
odnosno sta trebam ukucat u terminal :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.