Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @ Stasnet ???

907 pregleda · 49 odgovora · otvorena 06.12.2007. u 19:26

eh posto niko da mi odgovori na neki drugi nachin, da li che biti turnira ovog vikenda u stasnetu, moram ovako pitati. Znachi posto sam ja i moja ekipica 2~3h od Sarajeva htjeli bi da znamo da li che ga biti da djaba ne dolazimo? Znam shef je galamio za proshli al et, od nekih sam chuo da che biti sa manje ekipa ali da je to sve nesto nesigurno "90% da che bit, bit che samo dodjite, neznam stvarno" takve sam odgovore dobijao kada sam pitao PM.-om. Znachi treba potvrda da che biti i to 100% naravno sad za vikend. Et hvala @ stas team
oldies`Zwer je napisao/la:
jel toliko ih volis ? , mozda ti guze staru pa ih gotivis MOgul ja upast ikako u semu ako je moguche

dobro nihade svadjash se bezveze s momkom ba .... zasto ? sto ti je uvrijedio KLAN daj ba nihade........ sta ak ste propali boze moj ...
roskee` je napisao/la:
sad smo igrali online

izasli oldiesi veliki na pola meca nisu mogli podnjet poraz od mixa

Volim te... TVRDIM !
ma nisu oldies propali ljudi igraju fkt....
al zuki roske ti je dobro reko tebe zovu samo kad fali igrac ocam..... ne ulazim u vase dogovore vas clan vas problem....

otic cu ja ceveras na mec pag vs oldies pitat sefa hoce li biti tur sta i kako....
oldies`gAte je napisao/la:
od sad pa na dalje u stasnetu vise nece biti turnira ! to da znate ! objava od SEFA! neznamo sto ! al eto

znash ti sto
cannabis4mi0 je napisao/la:
ma nisu oldies propali ljudi igraju fkt....
al zuki roske ti je dobro reko tebe zovu samo kad fali igrac ocam..... ne ulazim u vase dogovore vas clan vas problem....

otic cu ja ceveras na mec pag vs oldies pitat sefa hoce li biti tur sta i kako....

Hajde,pa stavi temu sto prije plzzz.Ili posalji na PM ako ti nije problem.Hvala unaprijed.
roskee` je napisao/la:
kako ne kontate:
oldiesi ne osvajaju vise turnire kao sto je bilo prije sad nfk uzima i sefu je krivo jer on gura oldiese i sve to a sto ? sta vi mislite ? pa oldiesi nagradu pokupe 17 maraka znaci odu 2 marke kupe hamburgere i ostalih 15 maraka svi potrose u stasnetu... znaci to je sefu ko da je uzo 90% od turnira. Al sad je drugacije nFk uzima turnire al oni mu nista ne ostave nego odu na cevape u grad na nargilu i to sve i sefu je krivo i nece vise da organizuje jer je vidio da su oldiesi propali...

NAMAZAN je on do bola

namazan ko tvoj avatar ahaa
oldies`Zwer je napisao/la:
sta ti pricas debilu jedan ? ko je tebi dao pravo na rijec ? oldiesi propali , nase tek dolazi majmune mali.Kako tebe nije stid koji si niko i nista tj. mali nob da komentarises nekog ?

dovedi petoricu , pa ces vidjet ko je propao ....

udaraj se nogom u guzicu sam

lik visok 2.05 ti mu govorish mali hahaha btw.. ISTINU GOVORI od zadnjih 211414 meceva dobili ste 2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.