Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mini turnir @ stasnet 24.11.2007 again

719 pregleda · 33 odgovora · otvorena 28.11.2007. u 22:41

e ovako posto je prosli turnir bio uspjesan , pojavilo se 6 ekipa , tj. za odrzavanje turnira bilo je dosta ekipa...opet se organizuje mini turnir stoga opet zovemo ekipe iz sarajeva u stasnet 1.12.2007g da se pridruze turniru...nemojte dolazit ak cete pravit belaje u ovu temu samo ukljucene prijave ekipa koje izgledaju ovako npr.
nFk : entel , arif , vane , rise , djemalle.
nemojte postat gluposti "gl hf" "sretno na turniru" , ti korisnici ce biti osamareni a potom i banovani ...ocekujemo vise ekipa nego na proslom turniru...cfg stasneta svima dobro poznat...ajde da vidim]

ovo ponovo pisem zato sto sam molio admine da stave temu u zanimljive i nisu...normalno tema se zagubila...stavljat cu sve ponovo dok ne stave...

btw prijavljene ekipe :
nfk,nfk2,oldies,hypnotic(mozda),arena,mc*boq ekipa,amy ekipa (mozda)...ocekujemo jos ekipa...hajmo narode

PLS ZANIMLJIVE
A jarane o5 ponavljam Nemam ekipeee Rado bih dosao, samo da nekom fali igrac ili nesto, mix neki..

@rise : Pa zato i govorim, ako neko na g.ba procita, da je iz Sa, da mi se javi, pa da mozda dodjemo..
PAg
PAg2
a nemojte ba govorit fol neam igraca ne mogu doc ili gl ili slicne gluposti nek napise ko ce doc ... a ne fol neam igraca i tako nesto skupi ako hoces dodji i cao..
ee
bgm ja da nemam dopunsku nastavu dosao bi al to mi zavisi oculi pasti ili cu proci zato slejdecu subotu ako b o g da imam vec ekipu pa se vidimo
HOCEL KOJI ADMIN SE UDOSTOJITI I STAVITI OVU TEMU U ZANIMLJIVE ?
xPozer je napisao/la:
we are comming
nFk[2]

Ljubi brat...
               `score. je napisao/la:
Ljubi brat...

spammer .... slap him
`score. je napisao/la:
Ljubi brat...

i ja tebe oswajamo?jelde?
xPozer je napisao/la:

i ja tebe oswajamo?jelde?

Naravno, al moram malo Arifa istuci, ono prosle sedmice u sobi2 malo bilo ...

roskee` je napisao/la:
Sanjo moj co'ek ce da vas mlatne

hahahhahahaha
najjaci sanjo....kletva...citiram:
"TATE MI"
hahahahahha
ja ti kazem doci cu i ti me ne ocekujes , doci cu i Ja sa svojom ekipom 1048427849298527589%
ACTIVATE COMMING
xPozer je napisao/la:
hahahhahahaha
najjaci sanjo....kletva...citiram:
"TATE MI"
hahahahahha

GLAVNI!
SANJO RULZZ
U kolko pocinje ? sati ofkors

Ja najvjerojatnije necu moci doc imam Fashion Week al eto znam da ce se moja ekipa bez mene snaci

PAg the only ones
               tenk je napisao/la:
Ja najvjerojatnije necu moci doc imam Fashion Week al eto znam da ce se moja ekipa bez mene snaci

PAg the only ones

nemoy !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.