Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Stasnet rezime by Schulz

0 pregleda · 97 odgovora · otvorena 03.12.2007. u 00:26

Eh evo napokon dodjoh kuci nakon jos jednog divnog dana. Sad cu se malo furati na carref0ura pa pisati romancic

Dakle nakon sinocnje avanture sa Luckyem i Crowzom i dolaska kuci u pola 4 (ne hvalim se ) ustajanje u pola 10 i polazak u Stasnet zajedno sa Luckyem i Kastelom. Nakon prijava i izvlacenja pred Stasnetom standardna slika - Sef stoji sa sacmaricom, naoruzan sa puskama, pistoljima, bombama, cim vec...i ulaz je zabranjen za sve osim za one koji u tom trenutku igraju mec..Elem tu upoznam Fatala i Wickeda, prejake likove (znali smo se preko neta) i sa njima prica i svasta nesto. Zatim sretnem svu raju (mozete vidjeti na slikama), stare drugove Onela, Zilla, etc...(da ne nabrajam) . Trebao sam igrati za nFk 2, a posto ce druga grupa poceti tek kasnije, u kojoj je bio nFk 2, odemo na kaficu i vratimo se nakon 2 sata, ali druga grupa se i dalje igra.

Poslije toga dolazak Wertua, termixa, te sarajevske elite mc*boq, zumbala.
Zatim stajanje i cekanje pred stasnetom nekoliko sati, ali druzenje, lovacke price pocevsi od mc*b0qa, onela pa do mene ostavljale su bez daha citavu kremu sarajevskog CSa. Struja je bio ljubazan pa nas sve pocastio kolom, a termix je kupio 2 dvolitre iako je znao da ja ne pijem, pod prislilom sam morao uzeti par gutljaja. Elem da skratim posto pola nece ni ovo procitati, skontamo da druga grupa nece poceti zadugo i nFk 2 odustaje od turnira, a lucky (zaboravio sam navesti da je igrao sa Cageom, Bloodseekerom, yassom, bok1em) i ja bjezimo kuci. Elem posto su oni prosli u polufinale Lucky me ponovo smara da idemo, na sto sam morao pristati zbog njegovog sexy moljakanja. Usput me zvao score i trebali smo se naci na stanici, ali on nije imao zivaca da ceka i otisao je naravno ranije...Nakon toga stizu i Wertu i Nidal i onda pocinje nocno druzenje pred stasnetom. Sef je i dalje bio odlucan da ne dozvoljava nikome ulazak, ali popustio je pod pristikom stalnih musterija (pronaci ce se one). Posto je Cage imao obaveza, a yassa je nestao spletom slucajnih okolnosti (neobicno, u istom trenutku je nestalo nekoliko kasetofona na obliznjem parkingu) u ekipu sa bok1em, bloodseekerom i luckyem, upali smo Crowz i ja. Nakon toga prvo polufinale i pobjeda oldiesa nad PAGom, a zatim i mec izmedju Pacova (naziv nase ekipe) i nFk. Divan mec koji sam ja prodao :\'( zbog neigranja kantera duze vremena, rise me je ubio 1 na 1 i tako donijeo tijesnu pobijedu svojoj ekipi (16:14), i to je bio prolazak nFk u finale ovog turnira. Nakon toga vratio se i Cage, pa smo druzenje nastavili u obliznjem kaficu, gdje smo se prisjecali starih dana i komentarisali danasnji turnir i cs scenu.

Kako je finale zavrsilo ja stvarno neznam, bit ce vjerovatno kasnije objavljeno.

Eh sad i ono glavno. Ovo je sigurno bio jedan od najboljih turnira sto se tice druzenja (vidio sam da ipak ima nade za nas gaming i da ima regularnih likova)
Drago mi je sto sam upoznao legendarnog bloodseekera i nadam se da je pokazao da nije citer. Drago mi je sto sam upoznao Fatala i Wickeda, Termixa, Struju, Bushida, Whata. Drago mi je sto sam upoznao Lava CCCP, koji je bio toliko ljubazan i pocastio me votkom (braca rusi znaju sta valja). Neka mi neko ne zamjeri ako sam ga slucajno izostavio i nadam se da ce ovakvih druzenja biti jos i da ce uskoro poceti da se igra normalno i sa klanovima iz drugih gradova i da ce CS napokon da pocne da se igra kao CS, a ne kao psovanje, cheatanje i ono najgore... Pozdrav svima jos jednom i istakao bih jos da smo se lucky i ja uspjesno vratili kuci, a da li je Armin Palo bok1 uspio stici do Hrasnice to neznam

Igrac turnira je sigurno bio neO, a cestitao bih ekipi nFk na fer i sportskoj igri bez zutih kartona.

To bi bilo ukratko (haman pola sata pisanja)

Slike part 1 :

http://rapidshare.com/files/73803245/Turnir_Stasnet_02.12.2007.rar.html

Slike part 2 :

http://rapidshare.com/files/73890892/Turnir_Stasnet_02.12.2007_polufinale.rar.html

Demoe, rezultate i ostalo dobit cete kasnije.
Uhhh....
jedva procita oci me zabolise.....

zao mi je bilo sto nisam dosao...imao "obaveza" al next time 100% sam tu.....tak da....

Joj dino poslje one burne noci...nisam se vala mogo probudit
Schulze sljedece subote opet idemo

Posted by : w!ck3d

Zadnji edit: 03.12.07 u 06:28:43

FaTaL je napisao/la:
Schulze sljedece subote opet idemo

Sljedece subote, Schulz je zauzet, al' ko zna sta moze bit do tad - KO ziv KO mrtav
Haj da ne pisem roman (a bas bi htio da se ispisem ko velki) ...

- al' da ne smaram puno

- sustinu je rekao shucek

Ugl drago mi je sto sam "sviju" upoznao ... svi se mi znamo - a u isto vrijeme ne znamo Druzenje, zajebancija, prica, fatancija, prepucavanja, lovacke itd itd ----- sve je bilo za 10

Ovo je samo jedan dokaz u nizu dokaza ... da CS "zivi" i da se svi "normalno" mozemo druziti ...

nadam se da cemo ovo druzenje ponoviti !

- nabavit cemo opet "kola"

Drago mi je takodjer sto sam konacno dosao prvi put pred stasnet ... kazem PRED ... jbg sef nam nije dao da ulazimo tako da sam kroz razmak od 2cm izmedju zaluzina virnuo u igraonu i cini mi se da je nice

- jos jednom nadam se (a znam da hocemo) da cemo se okupit ponovo i u vecem broju i u vecem veselju

- voli vas sve vas Struja

Fin review.
(neobicno, u istom trenutku je nestalo nekoliko kasetofona na obliznjem parkingu) HAHAAHAHAHHAHAHAHAAHAH...

Druzenje,Odavno nisam vidio bolje mada je bolje bilo prosli put kad smo sefu bombardirali stasnet... al et...

VIDIMO SE SLJEDECE SUBOTE....

Btw: BOLJE ORGANIZIRAJTE TURNIR Cus..

low ya all
Doshao je dan ... kada nikad nece biti nista kao prije .. prestavljamo vam .. virGLis SperMint , DabLmint I dzusi frut bez Secera ?... ovo bjeshe reklama ... aj da se vratim na temu ..

Cititam sam0g sebe ...

Stasnet ... nekad prekjucer .. dodjeh na nocnu .. gledajuci yaShmina shabanovicha do nekih 2 sata ... igranje nekog c'sa do 7 sati ... istjerivanaj iz stasneta

Elem ... Igrali smo tu i tamo .. :S sha ja znam ... prvi mech se opustili .. kixali nashe runde... it ak .. ugl prosli dalje ....Cage osho s curom .. yassa osho da krade .. upada shulZon1 i croWzon1 ... gubimo od " novih nada en ef ka " ... nekako cudno i nesretno .. a sastavili smo nekakaw mix cisto da odigramo ...

Uglawnom ... drago mi ye sto sam vidio te neke ljude... nisam odawno bio g0re .. tak da sam najvise navratio zb0g ... pive .. druzenja .. cs je bio cisto tu da se malo pojavim .. dobro smo odigrali .. et samo sto su nas sjebali yassa i Cage .. mozda bi i bolje odigrali al et .. otom potom

Cestitam onim hitonima malim sto su nas pobjedili ... svaka cast .. mada jos jos jos treninga ... i onda pricat o ekipi nek0y [ iskreno bili smo mix al jedva ]

Eto ... Pozdravljam j0s jednom sve ljude koji su dosli na turnir .. koji su se pojavili .. koji su igrali . koji su gledali ... koji su bili u hrasn0m :]

Ae .. zivi bili pa se vidimo opet ,)

ma sminka ba .. raje drama ... extra sve

cestitam nFk na osvajanju turnira
bok1 je napisao/la:
Doshao je dan ... kada nikad nece biti nista kao prije .. prestavljamo vam .. virGLis SperMint , DabLmint I dzusi frut bez Secera ?... ovo bjeshe reklama ... aj da se vratim na temu ..

Cititam sam0g sebe ...

Stasnet ... nekad prekjucer .. dodjeh na nocnu .. gledajuci yaShmina shabanovicha do nekih 2 sata ... igranje nekog c'sa do 7 sati ... istjerivanaj iz stasneta

Elem ... Igrali smo tu i tamo .. :S sha ja znam ... prvi mech se opustili .. kixali nashe runde... it ak .. ugl prosli dalje ....Cage osho s curom .. yassa osho da krade .. upada shulZon1 i croWzon1 ... gubimo od " novih nada en ef ka " ... nekako cudno i nesretno .. a sastavili smo nekakaw mix cisto da odigramo ...

Uglawnom ... drago mi ye sto sam vidio te neke ljude... nisam odawno bio g0re .. tak da sam najvise navratio zb0g ... pive .. druzenja .. cs je bio cisto tu da se malo pojavim .. dobro smo odigrali .. et samo sto su nas sjebali yassa i Cage .. mozda bi i bolje odigrali al et .. otom potom

Cestitam onim hitonima malim sto su nas pobjedili ... svaka cast .. mada jos jos jos treninga ... i onda pricat o ekipi nek0y [ iskreno bili smo mix al jedva ]

Eto ... Pozdravljam j0s jednom sve ljude koji su dosli na turnir .. koji su se pojavili .. koji su igrali . koji su gledali ... koji su bili u hrasn0m :]

Ae .. zivi bili pa se vidimo opet ,)

o da tate mi sledece sedmice ima da lom bude u stasnetu ... mora josh ovog biti samo josh vishe ekipa , alkohola , wuwe i ti sranja da se ubijemo i u noge i u ruke kunem vam se moramo i sefA napiti
mC*b0q4mi0 je napisao/la:
o da tate mi sledece sedmice ima da lom bude u stasnetu ... mora josh ovog biti samo josh vishe ekipa , alkohola , wuwe i ti sranja da se ubijemo i u noge i u ruke kunem vam se moramo i sefA napiti

Sef najludji lik na svijetu ubjedljivo
Da gori Stasnet on bi bio mrtav hladan
Dino,hvala na ovim svim lijepim rijecima ..

A moramo se malo pofaliti nFk je dobio turnir ,ev ja sada usao u kucu 00:43
ocam nice schulz ljep romacnic ocam volio bih doci jednom ocam , bice jos turnira ajde Ja i IceWolf jel tako emire ?
nakon prilozenog, predpostavljam da vam je lijepo bilo i da ste se druzili ..Dosao bih rado , no nisam u mogucnosti josh, volio bih vidjeti staru raju etc.. PUno zdravlja i svega , pa se vidimo na nekom turniru valjda uskoro
mC*b0q4mi0 je napisao/la:

- tebi hvala na pricama i dozivljaima iz skole ...

- na usta sam pado od smijeha ...

- produzio si mi zivot do cs 50.3

Ja se kucno vodkom i na fax ^^

Sminka raje bruku steta sto sam moram na fax u po frke
al tako je kako je

ovom prilikom zelio bih da pozdravim sviu

wellkom !

Zadnji edit: 02.12.07 u 19:13:30

Struja-.- je napisao/la:
- tebi hvala na pricama i dozivljaima iz skole ...

- na usta sam pado od smijeha ...

- produzio si mi zivot do cs 50.3

Moji istiniti dogadjaji,a Sanjine price ..I meni je drago sto sam te upoznao fin si momak,drustven rega puno smijeha.Ma nema sta da kazem merak .Vidimo se aBd iduce subote...
Cestititke za nFk...
rise
DyemallE
Vane
Entel
Arif

MOJI LJUDI

Zadnji edit: 02.12.07 u 19:38:43

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.