Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir @ Stasnet ???

907 pregleda · 49 odgovora · otvorena 06.12.2007. u 19:26

eh posto niko da mi odgovori na neki drugi nachin, da li che biti turnira ovog vikenda u stasnetu, moram ovako pitati. Znachi posto sam ja i moja ekipica 2~3h od Sarajeva htjeli bi da znamo da li che ga biti da djaba ne dolazimo? Znam shef je galamio za proshli al et, od nekih sam chuo da che biti sa manje ekipa ali da je to sve nesto nesigurno "90% da che bit, bit che samo dodjite, neznam stvarno" takve sam odgovore dobijao kada sam pitao PM.-om. Znachi treba potvrda da che biti i to 100% naravno sad za vikend. Et hvala @ stas team
A bilo bi lijepo da se okuša lineup:

n4m3
Schlachter~
Bamboocha
amar_majstor
toxicity

Al valja uranitiii
ENTEL je napisao/la:
nfk ne dolazi da se zna ..

neda ti stari il si se prepao mog klana
               ENTEL je napisao/la:
nfk ne dolazi da se zna ..

nije odgovor to na moje pitanje al et, nek si nam reko izmedju ostalog arif che morat doch radi mene !

@ Schlahty: sto djba reche, bolje da nisu znali , sad neche niko ni doch kad vidi ka'ki samo
               k[I]kiC.+ je napisao/la:

hehehh....kako si samo smjesan...
k[I]kiC.+ je napisao/la:

Smijesan samo tako...

Cannabis
score
hyben
SaLLE
i jos jedan...
k[I]kiC.+ je napisao/la:

kako si glup moj kike, ja mislim da nece biti uopste turnira. =)

hf

jes neda mi stari i sta? tebi bi uzeo zivot da si od 10 ujutro do pola 2 navecehe bio napolju i da se nisi javio
od sad pa na dalje u stasnetu vise nece biti turnira ! to da znate ! objava od SEFA! neznamo sto ! al eto
Kad ste debili ... u stasnetu se igra mech , a ostali vani rafalaju grudvama u prozor !

Bratam predprosli turnir sef podivlja odjednom ... samo razvuce zavjese : Izlazi napolje , nema turnira , ajmo svi MARSS
Preostaju nam samo "dobri" stari online tour-ovi

Sve dok se gazde ostalih net centara ne odluče da nešto počnu raditi.
oldies`gAte je napisao/la:
od sad pa na dalje u stasnetu vise nece biti turnira ! to da znate ! objava od SEFA! neznamo sto ! al eto

Bas mi je krivo , jbg
znachi nema i na tome ostaje, znachi da chemo samo mochi igrati neke mixeve, da mi ekipa ne dolazi djaba...
hvala na odgovoru
               FaTaL je napisao/la:
Preostaju nam samo "dobri" stari online tour-ovi

Sve dok se gazde ostalih net centara ne odluče da nešto počnu raditi.

Nije to do gazdi internet centara vec do pojedinih gamera koji su samo za kakve livade a ne za grada uopste.

Post dobio šamar od Daes

TURNIRA NEMA @ DANAS SAM PRICAO SA SEFOM I JA BARLOK ...REKAO JE SEF DA VISI TURNIRA NEMA ...
samo da znate biche ovdje kod nas u Maglaju, pa da uzput pitam da li bi se prijavili josh ekipa vam Maglaja da bi doslo, da se djaba ne organizuje ?
Nek mi sef pusi qrac debil jedan , kako ga nije stid milione je zaradio sa gamerima u ove zadnje 2,3 godine , pa ja nebi imao obraza neorganizirati turnire , 0-24 mu stasnet pun , pa da mi skacu po glavi ja bi odrzavao turnire jos kupi pare i sve , ako nebute turnira nemoj da mu iko igra meceve i dolazi u stasnet nek propadne jadnik
TURNIR JE U SUBOTU .....100 %
SEF CE DATI u 11 SATI ...
JA I SEF GUZNI HAVERI
ponasajte se finooo , i sve ce bit u dure

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.