Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rivendell-dpg CS TURNIR - CETINJE CRNA GORA 12.01.2008

847 pregleda · 36 odgovora · otvorena 10.12.2007. u 22:35

Turnir ce biti odrzhan 12.01.2008...

Konfiguracija kompjutera:

Procesor -Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz
1.00 Gb of RAM KINGSTON
Hard Disc 160GB
Graficka - NVIDIA GeForce 7300 GT

Monitor - Samsung SyncMaster 793df
Misevi - mx310

Ako bude bio dobar broj ekipa turnir ce trajati 2 dana , prvi dan samo grupe , drugi eliminacije .
Za ekipe poput Bijelog Polja , Srbije (ako ih bude) i tako tim kojima je dalje potrudit cu se da zavrsim smejstaj u pola cijene i ja cu nesto prara dodat (naravno samo za ekipe koje prodju grupe) . Naravno za vrijeme meca niko ali niko nece moc da prisustvuje u igraonu.

Uplata po ekipi je 40 eura.
Prva nagrada ce biti 750 eura svakako, a u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa za 2gu i 3cu nagradu ce naknadno bit objavljene informacije .

Eto tolko, nije tolko opshirno ali sve sto vas zanima mozhete pitati na msn ili na Cafemontenegro forum.

Copy/pasted/edited from: http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=29944

MSN od organizatora turnira je [email uklonjen] tako da sto vas god interesuje mozhete da se obratite njemu preko msn-a.

C ya.
sretno...da vidimo 100ke hocel ici rekli su turnir u kini oni idu e pa da vidimo ih
ako nije problem da objavis slike igraone i eto malo kompas do igraone objasniti
Nemam ih igraona je stara 5 mjeseci u extra je stanje . a ja bih zainteresovane sacekao na autobusku na cetinje
Veoma sam siguran da niko iz Bosne nece doci....barem ja tako mislim...

GL sa turnirom

Zadnji edit: 10.12.07 u 17:01:32

ne isplati rizikovat glavu rad 700 Eura
Slatko i Daleko...

Neznam ... pokusat razmislit ..
Nekih 80% sam siguran da niko iz BiH neće doći, turnir u Brčkom 29.12. zatim nova godina, raja nema para, ne da se nikome po zimi putovati tako daleko, nebitno. Uostalom, nisu objavljene ni slike igraonice
FaTaL je napisao/la:
Nekih 80% sam siguran da niko iz BiH neće doći, turnir u Brčkom 29.12. zatim nova godina, raja nema para, ne da se nikome po zimi putovati tako daleko, nebitno. Uostalom, nisu objavljene ni slike igraonice >

i ja kazem kemo....

hem sto bi skupo izaslo raju koja bi otisla...

hem daleko ba crna gora....ima puta bruku
FaTaL je napisao/la:
Nekih 80% sam siguran da niko iz BiH neće doći, turnir u Brčkom 29.12. zatim nova godina, raja nema para, ne da se nikome po zimi putovati tako daleko, nebitno. Uostalom, nisu objavljene ni slike igraonice >

80 % mislis 100 %...Kad se boki premislja e to je vec...
`score. je napisao/la:
Slike igraone

stace ti slika igraone kad svedno neces ici...

ko bude isao,vjerovatno se vidimo

cus
bok1zle je napisao/la:
Slatko i Daleko...

Neznam ... pokusat razmislit ..

BOKI IDEMO OCAMI

AK NE ODEMO MI KO CE

AJDE DA IDEMO ALAHAMI JA SAM ZA

IDEMO BRATE PA MAKAR ISHLI TI I JA SAMI OSH

BUBI BRAT !

Post dobio aplauz od b0k1

`arT je napisao/la:
BOKI IDEMO OCAMI

AK NE ODEMO MI KO CE

AJDE DA IDEMO ALAHAMI JA SAM ZA

IDEMO BRATE PA MAKAR ISHLI TI I JA SAMI OSH

BUBI BRAT !

Ma ako budem skontao bolovanje ... vjerovatno chu ici ...
bok1zle je napisao/la:
Ma ako budem skontao bolovanje ... vjerovatno chu ici ...

Kakvo bolovanje

Ide PRANAORMAL ATTACK GAMING ali ona putujuca ekipa

Kosto smo i u Brcko isli
brate mi ak dodjemo iz sarajeva .... doce vjerovatno najjaci ljudi mislim ( gaming ) zvacemo svo koji budu htijeli DOBRE XTRA igracce i LSOEH nebitno koji oce da idu ...

a da budemo u igraoni ba .... sta mi toliki put presli i da dole camimo ko debili ispred vrata .... bar nas pusti da udjemo ... organiizuj nam spavanje ... i mi dolazimo ... ja 100% makar ishao sam a sa mnom quell (ide i on 100%) ....

bok1 ( momak koji je najvishe BIH turnira opishao) neam rijec ak on ne ode nece vam biti turnira ....

tako da nas FEW dolazi .... .....
PAg`arT je napisao/la:
brate mi ak dodjemo iz sarajeva .... doce vjerovatno najjaci ljudi mislim ( gaming ) zvacemo svo koji budu htijeli DOBRE XTRA igracce i LSOEH nebitno koji oce da idu ...

a da budemo u igraoni ba .... sta mi toliki put presli i da dole camimo ko debili ispred vrata .... bar nas pusti da udjemo ... organiizuj nam spavanje ... i mi dolazimo ... ja 100% makar ishao sam a sa mnom quell (ide i on 100%) ....

bok1 ( momak koji je najvishe BIH turnira opishao) neam rijec ak on ne ode nece vam biti turnira ....

tako da nas FEW dolazi .... .....

idem i ja hIKE
Oprema- Nije losa
Uplate-Malo skupo
Udaljenost-Prevelika

Sretno svima
tadRee je napisao/la:
Oprema- Nije losa
Uplate-Malo skupo
Udaljenost-Prevelika

Sretno svima

neznam sta pricate da je udaljenost daleka jbte neznam gdje je cetinje al znam gdje je bijelo polje 4h ti je puta od sarajeva do bjelog polja.

a iso sam na more u bar kolko se sjecam povratna nije bila preko 50.....iz lukavice iso tako da vi sto neznate jel daleko il nije nemojte se javljat

a nemoze bit vishe od 7h da ga ****s

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.