Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

turnir @ stasnet

1.954 pregleda · 76 odgovora · otvorena 29.11.2007. u 17:53

Znaci ko sto tema kaze radi se o turniru. Pomjeren je za nedjelju 2.12.2007 g. zbog skole. Javilo se dosta raja pomjeri turnir za nedjelju ne mozemo skola itd. Evo pomjereno je.

Clanovi koje ocekujemo :

1. oldies
2. oldies 2
3. nfk
4. nfk 2
5. PAg
6. PAg 2
7. arena
8. slap
9. 1g
10. effe
11. mix1 (alvin itd)

mozda vam malo zvuci cudno ovoliko ekipa ali svi su mi rekli 100%. Znaci pocinje u 11 u nedjelju po igracu 5 km tj. ekipa 25. Kasnjenje preko 15 minuta = ne mozete igrati. Ako ima neko jos slobodno dodjite bice drama tur. Ako neko ne moze od ovih clanova u subotu neka javi. VIDIMO SE!!! hf

pls @ zanimljive
kasteLLL je napisao/la:
Vidimo se tamo.

Ljubim wertua roleta

btw.ko su pag?

ponovo edit
ko su 1g?

1G to ti je 1.Generation..
Sry na off topicu , ali svaka cast momcima iz stasneta sto se trude i skoro svake sedmice neki turnir bude . . .

Stasnet ftw . . .
               Struja-.- je napisao/la:
- dolazim 100 %
- po prvi put u stasnet
- da vidim igraonu
- upoznam raju

gl & hf

voli vas sve Struja

I prosli sam put cekao da dodjes,tebe nema
aaaaaa ne u nedjelju
busy sam....aaaaaa...probat cu skontat nesto da dodjem
Zadnji turnir sto smo bili u Sarajevu 2-3 ekipe domacina bile cini mi se... otkud sad ovoliko ekipa na ovim "mini" turnirima,gde su te ekipe na turnirima sirom BiH? Onako bas me cudi da ih ima toliko,ja nisam vidio nijednu od njih na lanu u Sarajevu...
bLazZe~ je napisao/la:
super mogu doci u nedjelju mozda neki m1x napravimo ja i shain

btw:ako ne neparavimo docu da se zezamo malo

aj majke ti nemoj spamat beze...kad znao svi sto napisu "oj super naci cu mix" znam da 100% nece doci
bLazZe~ je napisao/la:
super mogu doci u nedjelju mozda neki m1x napravimo ja i shain

btw:ako ne neparavimo docu da se zezamo malo

SORRY slucajno 2 posta

Zadnji edit: 29.11.07 u 14:13:21

xPozer je napisao/la:
SORRY slucajno 2 posta :\'(

nFk 2 u subotu vs nlevel?
yes or no?
marconi je napisao/la:
Zadnji turnir sto smo bili u Sarajevu 2-3 ekipe domacina bile cini mi se... otkud sad ovoliko ekipa na ovim "mini" turnirima,gde su te ekipe na turnirima sirom BiH? Onako bas me cudi da ih ima toliko,ja nisam vidio nijednu od njih na lanu u Sarajevu...

pa qme ima raje igraju samo 4 fun ono zajebancija i tako to.....to je dobro ima vishe para za pobjednika a nisu svi pr0 tako da trosak j evelik SIROM BIH kad ides
kasteLLL je napisao/la:
Vidimo se tamo.

Ljubim wertua roleta

btw.ko su pag?

ponovo edit
ko su 1g?

Eo me hljebam'

Roleeeeeee

Zadnji edit: 29.11.07 u 14:30:05

marconi je napisao/la:

prosle subote smo organizovali mini turnir na kojem je bilo 7-8 ekipa ... 2 ekipe su zakasnile , tako da ih nismo ni ubacivali tj. turnir se odrzao sa 6 clanova , uspjesno
oldies`SIMS je napisao/la:
u subotu valjda idu

da u sub. idemo vjerovatno !
Dochi chu

Ae zdravo .. daj b0ze da bude 10 ekipa
`arT je napisao/la:
da u sub. idemo vjerovatno !

sretan put ubite ih i stignite da spavate za turnira
hocete da ja sastavim ekipu i da silom dobijemo ha opala bit ce miseva

Post dobio aplauz od b0k1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.