Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] netrum

280 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.11.2011. u 17:36

2.

svi postovi ispod 50 rjeci bit ce osamareni 
nije loše :D , ova druga slika mi se sviđa..
ocjena:

Post dobio šamar od aer0

Sviđaju mi se, pogotovo ova prva s medom.. Samo mislim da bi trebalo pisati "I'll kill you"?

Ma sve u svemu, jako mi se sviđa taj medo, i moram ga ukrasti!! 
A druga je isto dobra, ali medooooo!!!!

Post dobio šamar od aer0

Nauci pravila postavljana teme pa radi.

10. Svaka tema koja je napisana velikim slovima (caps lock), bez obzira da li se radi o naslovu ili sadržaju, će biti obrisana a pokretač teme kažnjen banom u dužini od 7 dana.

1. Medo mali ninđa

Sviđa mi se zatp što nije nabacano simple and clean je sasvim fino osvijetljenje rendera boje super tekst se uklapa.

2. Ovaj ninđa s pištoljem

Volim dark koncepciju ali gubi ti se render radi ovog teksta meni se oko fokusira više na vrh pištolja i tekst znaći malo jace svijetlosti .

Sve u svemu eo mala podrška

Jako dobri radovi . Posebno mi se ističe ovaj drugi. Volim ovakav način rada i ovakvo korištenje boja .Što se tiče prvog rada jako je dobar lijepe boje i jako lijep medooo . Ali jedna stvarčica mi se ne sviđa kod 1. rada a to je Ovaj dio, izgleda mi kao neka mrlja što se ističe i kvari ovu sliku . Ali sve u svemu
Ocjena :
742 je napisao/la:
Jako dobri radovi . Posebno mi se ističe ovaj drugi. Volim ovakav način rada i ovakvo korištenje boja .Što se tiče prvog rada jako je dobar lijepe boje i jako lijep medooo . Ali jedna stvarčica mi se ne sviđa kod 1. rada a to je Ovaj dio, izgleda mi kao neka mrlja što se ističe i kvari ovu sliku . Ali sve u svemu
Ocjena :
to sam pokusavao napravit neki drugih efekat i na kraju nije dobro ispalo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.