Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]DodooPhoto

167 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.11.2011. u 11:45

Pozdrav,
Evo neki dan pala ideja da idem malo slikat i et par radova.

Uvijek podržavam umjetnost da mogu dat 5 dao bih

Post dobio šamar od aer0

+ +

Zašto?
Prva slika je dobra. Sljedeći put probaj iz više uglova da slikaš pa da vidiš kako bi izgledalo. Jedina zamjerka je što si nakrivio aparat. Bolje bi bilo u okomito sa podlogom. Bar po meni.

Druga slik je preloša. Nisam mogao gledat u nju koliko su blur-o. Ili je možda do aparata, ali svejedno mi se to ne sviđa!

Treća slika je solidna. Ove lijane , šta su več , daju slici ljepotu. Kao i ovo u daljini blurano.

Sljedeći put se dobro potrudi sa pic temom.
Ocjena: 2 + +

I stavljaj thumbnail.

Pozdrav 

Prva slika je solidna nisi loše mjesto izabrao, ona mi se najviše sviđa.Druga slika je baš ublurana(blur) da nisam mogao gledati u nju pokvario si je, i također pokvario si i treću sliku sa blurovima.Ne kontam šta si blurao treću sliku kad nema nekog objekta sve je isto.I kvariš slike što na svakoj slici radiš blur, pokušaj bez toga contrast i malo boje i to je to, ne moraš na svakoj slici isto raditi.

Nastavi...

:)

Da bi svaka slika bila dobra, i da dobiješ ono što tražiš moraš svakako imati i ideju i smisao, bez toga je slika ne moćna i nemaš nikakve realicazije nad njom, tačnije suvišna je.
Kod prve slike ne vidim ništa specijalno kao i šta je to na njoj/ kako je nastalo vrlo loše nema ideje i slika je na svoj način suhoparna.Kod druge slike lijepo osmišljeno i zamišljeno ali dramatičan loš auto blur kod fotoaparata ja pokušavam sa svojim da napravim maksimalno 5-6 slika i odaberem najbolju, kod manjih optike dolazi često do mješenja ISO-a lokacije a isto tako i blur motion se vidi na slici.Treća slika te izvlači, lijepa ideja ako si koristio blur pogodio si šta si trebao blurati, nije loše.Sve u svemu ocjena 2 radi truda i solidnog trećeg rada, ostalo je jako loše.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.