Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] nexus_s

163 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.11.2011. u 12:20

KOSOVO JE SRCE SRBIJE

Post dobio šamar od 100kaa

4, zasto?

Oba siga su dobro uvjezbana fino popunjena, ne fali im nista samo sto je prvi prazan sa desne strane, gledaj oko odabira i pozicije fonta, stalker je jak, al' brate 1000000 tutova preko neta ofirno ti to raditi =] , nastavi.

Razlog za 3 zvjezdice je ovaj prvi SIGNATURE. Nije mi se dopao bash toliko, bas je pocetnicki.

Dok e ovaj drugi signature veoma dobar, ma odlican je. Svaka cast. To je doka da mozes da radis puno bolje nego sto si ovaj 1. uradio. efekti mi se svidjaju, smooth dobro radis.

Samo mozda da malo font promijenis, poigraj se sa efektima oko texta, imas dosta tutorijala. http://www.sigtutorials.com Pozdrav
za ovaj prvi rad pokusao sam nesto novo da uradim neki novi stil al nije dobro ispalo

Prvi rad ... nekako čudan, previše boja ubačeno, 2 izvora svjetla što je veoma čudno ... ugl. neobičan ali slab rad.
Drugi rad ... render je već isfurao, ima milion verzija ovog siga i svaki je sa svakim gotovo blendiran. Šta reć', nije loš ali veoma zastarjel princip rada. Bijela linija u ćošku je meaningless. Zašto si je uopšte stavio nije mi jasno?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.