Diskusija
[PiC] eldindesign
515 pregleda · 7 odgovora · otvorena 02.12.2011. u 18:51

Zasto ??
Sve boje poslaga na slikama kako treba , kako ti to uvijek radis .
Svidjaju mi se sve slike jer su boje vese mada je u prvoj slici crna podloga iz nje si izvuku svu kako da kazem tamnoću zato sto si ubacio ovu plavu i zelenu

btw.samo naprijed !! Prati posloviicu "SVAKOG DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEM" ♥ ♥

Razlog: Jednostavan. Ti se profesionalno bavis dizajnom, te radovi obaraju sa nogu. Izrada majica, logo-a itd. sve je profesionalno. Ne mogu ti dati 2, 3 niti 1 zvjezdicu kad radovi kidaju. Samo tako nastavi. Da mogu dao bih ti i 5 zvjezdica.
f0rs1g je napisao/la:

Zasto ??
Sve boje poslaga na slikama kako treba , kako ti to uvijek radis .
Svidjaju mi se sve slike jer su boje vese mada je u prvoj slici crna podloga iz nje si izvuku svu kako da kazem tamnoću zato sto si ubacio ovu plavu i zelenu

btw.samo naprijed !! Prati posloviicu "SVAKOG DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEM" ♥ ♥
Post dobio šamar od aer0
Eh lagano da prokomentarisem
Prva slika
Interface znaci prejak prejako osmisljen nije dzaba na battlebayu,samo si malo lose uradio ovo iznad kao zvucnike al je savrseno, mala greskica.
Druga slika
Prvo strasno sto je logo kreativan i dobro realiziran, a drugo sto si uradio na app, karticama etc sto ti daje duplo vecu sansu da pobijedis na kontestu
Treca i cetvrta slika na isti fazon kao i druga, sve slike su na isti fazon al ti ide dizes pare sto je najvaznije. go4ward
Prva slika
Interface znaci prejak prejako osmisljen nije dzaba na battlebayu,samo si malo lose uradio ovo iznad kao zvucnike al je savrseno, mala greskica.
Druga slika
Prvo strasno sto je logo kreativan i dobro realiziran, a drugo sto si uradio na app, karticama etc sto ti daje duplo vecu sansu da pobijedis na kontestu
Treca i cetvrta slika na isti fazon kao i druga, sve slike su na isti fazon al ti ide dizes pare sto je najvaznije. go4ward

Pet zvijezda pa makar i šamar! =) (ona lista nije refreshana mjesecima i mjesecima, da je malo "earlier" sigurno bi bio na njoj xD)
Ove logoe sam sve pogledao ranije, prvo čestitke na ovim pobjedama (milioneru), a drugo šta reći? Koju posluku porati? =) Nemam šta tu puno pametovat, sve profesionalno i odlično odrađeno.
@ostali: Pogledajte kako se logotipi rade u AI/PS-u, a ne ko vi samo se đaba "sramotite" :S
Btw. Zar je krenuo battlebay?
Vidio sam da se neki radovi predavali, ali nisam upratio da ih je refreshao tamo.. Možda se i ja za nešto ovako napatim, ako znadnem, nešto jednostavnije, vidio si oni kraljevi šta sve rade, ono baš OMG 
EDIT: Ovi shewini logo presentationi su fakat predobri xD Rekao i meni slobodno uzmi tako nešto radi, nema frke, samo nemoj kaže da ti je isto 100% xD
Post dobio šamar od aer0
Moja ocjena: 
Reason:
-Jednostavno si se potrudio po meni si stvarno extra uradio.
Prvi rad je jako dobro uradjen sve fino sastavljeno i uklopljeno!
Drugi rad logo je jako ljep od podloge do boje itd.. Sve na mjestu!
Svaka ti cast!
8)

Reason:
-Jednostavno si se potrudio po meni si stvarno extra uradio.
Prvi rad je jako dobro uradjen sve fino sastavljeno i uklopljeno!
Drugi rad logo je jako ljep od podloge do boje itd.. Sve na mjestu!
Svaka ti cast!
8)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.