Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] Tut za ovo

346 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.12.2011. u 23:04

Dobro veče gameri 

Znači treba mi neko da mi objasni ili jednostavno da mi da link od tutorijala kako napraviti efekat (mislim na kosu) kao na slici :

Ko pomogne vidjet cu s adminom da mu da aplauz 
Nije ovo nikakav poseban efekat, riječ je o kili pudera. Kupi puder i ožeži.

Post dobio šamar od reLo

Klik

Ideš "F9" izbaci ti actione. Load action dodas koji si skinuo. o Probaj. Bar koliko sam ja shvatio šta želiš!

Edit:
Što ponižavaš reLo-a. Fino je lik napisao u if dobrodoslici administraciji. Da voli ostavit neki spamerski komentar i da ga ošamare slobodno. Također jel lik raja. Bar meni 
Ovaj efekat mozes uradit preko GRADIENT-a. Nista posebno. Nadam se da razumijes sta je gradient. Napravis novi layer, popunis ga crnom bojom - i ides Blending Options - Gradient i odaberes 2-3 boje. I onda samo promijenis style layera na overlay ili Multiply! Prilagodi se slici, koristi se gumicom. To je tO!
Uzmes brush smanjis hardness na 1, i velicinu brusha koji odgovara faci, obicno uzimas okrugli brush i moras naci boju koja vise lici na kozu, brushevi se nalaze na (B), ovo ti najvise na boju lica al' moras hardness smanjiti, kad to odradis ctrl + m i editujes to, to se zove Photo retouch sto sam davno doktorir'o :d, nadji na yt.

@ iMZ

KAMAAAAAAAAAAAAA_NN

by trl

pa kad mi online sile biberske dodju bog te :@_@
svi naredni postovi koji ne budu imali neke veze sa temom, odnosno, sa tutorialom vezano za ovo sta momak zeli, bit ce osamareni. bio sam fin sada i samo sam obrisao glupe postove.

@tema: de ti sada nama lijepo objasni, sta TACNO ti zelis ? ja na toj slici vidim normalnu kosu, ali je lice prilicno "retusirano"
Ovo nije radjeno u Photoshopu vec je slikano.Tebi bi svaka druga slika bila iz Ps-a.
KenWooD je napisao/la:
Ovo nije radjeno u Photoshopu vec je slikano.Tebi bi svaka druga slika bila iz Ps-a.
ona kad je vidis uzivo ima potpuno plavu kosu (plavuša) ,a sada vidite da joj je smeđa i ide od tamnije - ka svjetlijoj nijansi smeđe
i pitam ima li ikoji drugi način osim brusha ?
irholio je napisao/la:
ona kad je vidis uzivo ima potpuno plavu kosu (plavuša) ,a sada vidite da joj je smeđa i ide od tamnije - ka svjetlijoj nijansi smeđe
i pitam ima li ikoji drugi način osim brusha ?
Procitaj moj post kud ces lakse od brusha pritisnes b i desni klik i hardness 1%, a velicinu sam nadjes, onda boju koze namjestis i ides brushem po njoj smanjis opacitiy ako je previse i to je to, a kosu mozes ctrl+m, pa red i povecavaj / smanjuj ili oznacis sa (W) ili pen toolom (P) i ctrl+u i mices lijevo / desno za boju kose.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.