Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Što se igra?

213 pregleda · 21 odgovor · otvorena 18.05.2011. u 15:30

Što se igra ovih dana (ako se išta igra naravno )? "Prekucajete" neke Singleplayer igre, ili pak nešto Multiplayer?

Nikad nisam bio ljubitelj SP igara (iako sam ih odigrao masu), većinom sam igrao MP (Wolfenstein, WoW, DotA, LoL, CS, ove browser igre, CoD, SA:MP etc.). Ovih dana sam uhvatio malo više vremena te nakanio instalirat par malo starijih igara, koje sam iz nekih nepoznatih razloga (što zbog neimaštine vremena, što zbog lijenosti) ostavio na pola pređene. Počeo sam i par onih koje sam prešao (da se podsjetim ).

Pa krenimo redom:
Na jednom forumu neko je spomenuo igru Bloodline - Vampire: The Masquerade, te sam tako instalirao navedeni RPG ne bi' li se prisjetio...

Gled'o na RTLu Hitman-a, i downloadam sva 4 dijela igre. Prekuc'o 2, ostala još 2. :D

Ponekad Uplinka...

Naravno, tu su i igre koje su maltene neizostavne...

PES, Manager (2008., ne preferiram novije, što zbog konfiguracije pa mi štopa, što zbog toga što mi je 2008. nekako najbolja...).

I tako... :P
Trenutno prekucavam Dragon Age II.
Iz zabave (Single Player) igram ANNO 1404, Magicka, Dawn of War i DeathSpank a što se tiče multiplayera igram COD4, COD6 i LoL.

Mada mi se evo skinula Civilizacija 5, pa ću i to sad pomalo
- Za sada prekucavam Hitman 1 . Dosta me privukao ovaj dio , kao i čitav serijal . Nastojim preći prvi dio , pa ću nekako nabaviti i drugi .

A još na compu imam cnc : generals . I to prekucavam , ali slabo sam je palio u protekloj sedmici . Isto zanimljiva igra , osobito ako volite ovo " moderno ratovanje " .

bb. =~
Online kakokad...ponekad CS-a malo tučem(uglavnom bivam tučen ),razonode radi provozam se u SA na ovim stranim serverima i odigram koju rundu Metal Assault-a.

Offline šutam Portala,šupljiram uokolo s onim čudom od puškeee.
Trenutno igram Battlefield Play4Free i pomalo CS-a
Možda opet krenem igrat online Empire Earth
cs , gta sa ,cabal , i nekad cod wf2
Trenutno igram Metin2United (MMORPG).
I eto ako neko igra neka me pm, il šta već
CoD4 multiplayer redovno naravno

World in Conflict sam prije neki dan po 5 put presao ( SP mislim) :D jbg vuce me igra,trazim bugove easter eggove itd

Company Of Heros isto redovno igram... prvi dio najvise iz istog razloga kao iz gornjeg sto sam objasnio,mozda uzmem ove novinije dijelove ali to je od prilike to ..

/Edit mozda jos da dodam Brothers in Arms Hells Highway, to mi je zadnja bila isto
cs na je**s joa

sokerom sam se zarazio ovih dana samo igram master ligu ovu j*m joj
Cekam da vise izadje Star Wars: The old Republic. Trebala u aprilu, ali jos uvijek nista. A slobodno vrijeme ubijam LoL-om i soliterima
U zadnje vrijeme igram PES 2011, FIFA Manager 11, nesto malo Minecraft, Hitman 2 (isto gledao film pa poceo prelaziti polako) i nekad upalim CS da me zelja mine :D
CS ko uvjek
igram i pes-a (ucim se) da mogu zeta pobijedit
CS 4 ever
Igram malo pes-a .

CS kao i uvjek , i sad ću evo sebi snimit GTA.SA pa da igram malo nisam dugo .
Trenutno zaražen Cataclysmom!

A na Xboxu 360 igram: Mortal Kombat, Marvel vs Capcom 3, Brink i jos mnoge...
Trenutno igram Crysis 2 ...

Igrao sam prije Assassin Creed Brotherhood i AC II koji su mi fenomenomenalni

Od multiplayer igara igram :

- League of Legends
- CoD Modern Warfare 2

Prelazim sad AC II i Crysis 2, a od MP igram MW2

Trenutno vise igram ovaj MW2, kad neam vremena za SP

:P
Igram ML na Pesu 2011 balkan liga drugi sam na tabeli Partizan ima bod vise od mene.:( Igram još CS ...to se podrazumijeva.
Trenutno se WoW igra,pomalo Dota i CS to je to 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.