Pozdrav svima kao i uvjek novi tut od mene, sto vise kritika i sugestija, to moji tutoriali bolji 
Oni kojima se nesvidza i nisu upuceni u pawno programiranje neka zaobidzu temu i nepisu suvisne komentare.
Prosli tutorial
Ovoga puta vam objasnjavam kako cete ubaciti auto u gamemode , ali da ono bude namjenjeno samo za jednog, posebnog igraca na serveru.
Prvo sto trebate je na vrhu moda , definisati vozilo.
Searchate(CTL+F) "new" i dodate slijedeci kod.
new Nedac; // Tu moze stajati bilo koje ime
Nakon toga odete ispod "OnGameModeInit" , takodze opcijom search i kod AddStaticVehicle dodate svoj kod od vozila.
Ako neznate kako ubaciti obicno vozilo na server pogledajte : TUT Ubacivanje auta i objekata by me
Potrebno je da definisete i kod za auto koje dodajete.
Primjer:
Nedac = AddStaticVehicle(582,-194.2790,159.2096,6.4331,337.2755,1,1
Nakon sto ste definisali auto i dodali ga, Searchajte "OnPlayerStateChange" i dodajte slijedeci kod ispod:
Pastebin.com KOD Ovde
To bi bilo to, sada samo moze to auto voziti covjek kojeg ste upisali "Ime_Prezime".
Pozdrav, nadam se da ce nekome biti od koristi.

Oni kojima se nesvidza i nisu upuceni u pawno programiranje neka zaobidzu temu i nepisu suvisne komentare.
Prosli tutorial
Ovoga puta vam objasnjavam kako cete ubaciti auto u gamemode , ali da ono bude namjenjeno samo za jednog, posebnog igraca na serveru.
Prvo sto trebate je na vrhu moda , definisati vozilo.
Searchate(CTL+F) "new" i dodate slijedeci kod.
new Nedac; // Tu moze stajati bilo koje ime
Nakon toga odete ispod "OnGameModeInit" , takodze opcijom search i kod AddStaticVehicle dodate svoj kod od vozila.
Ako neznate kako ubaciti obicno vozilo na server pogledajte : TUT Ubacivanje auta i objekata by me
Potrebno je da definisete i kod za auto koje dodajete.
Primjer:
Nedac = AddStaticVehicle(582,-194.2790,159.2096,6.4331,337.2755,1,1
Nakon sto ste definisali auto i dodali ga, Searchajte "OnPlayerStateChange" i dodajte slijedeci kod ispod:
Pastebin.com KOD Ovde
To bi bilo to, sada samo moze to auto voziti covjek kojeg ste upisali "Ime_Prezime".
Pozdrav, nadam se da ce nekome biti od koristi.