Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SA:MP Tools / Chaos AD Keybinder

162 pregleda · 0 odgovora · otvorena 08.08.2011. u 15:20

Vozdra,

Kako bi olaksali igru, preporucio bih vam :
- Chaos AD Keybinder
DOWNLOAD

- Kako ga koristiti ?

Nakon sto ste skinuli program, pokrenete ga i pojavi vam se :

Direktan link

U textbox ( bijela prazna polja ) upisujete komande, koje aktivirate sa tipkom koju ste izabrali ( hotkey ), primjer :

t/me ulazi u prostoriju.~

Kada ste u igri, i kada pritisnete tipku koju ste stavili, automatski vam izbaci ono sto ste upisali , u ovom slucaju " t/me ulazi u prostoriju. " i time ne morate upisivati radnje vec jednim klikom aktivirate.

Naravno, vi mozete dodavati jos naredbi u istoj koloni, nakon " ~ " primjer :

t/me ulazi u prostoriju.~t/enter~

Ovim, kada pritisnete tipku, automatski ispise " t/me ulazi u prostoriju.~" te ulazi prostoriju sa drugom komandom " t/enter~ " koja se aktivira nakon prve. Znaci vise necete u igri morati pisati ulazi u prostoriju, pa zatim kucati komandu /enter vec cete jednim klikom to sve rijesiti.

Vi sebi mozete podesiti kako vi zelite :

- na pocetku vam uvijek mora biti t/ ( kako biste ukljucili textbox da mozete pisati u chatu ), poslije t/ stavljate sta vi zelite, bilo koja komanda.
To moze biti obican chat gdje netreba nista,
/s da glasno govorite ( automatski dodaje " !!! " na kraju rijeci/recenice ),
/b da govorite nesto ooc,
/do za kombinaciju sa komandom /me,
te mnostvo komandi tipa ; /enter, /exit, /buy, neke animacije i slicno.

Nakon sto popunite vasa polja i zabere hotkey, potrebno je da ga aktivirate u checkboxu ( mali kvadratic ). Ovo sve mozete i mijenjati dok ste INgame tako da ne morate stalno quitati da biste neku sitnicu promijenili. Kada sve podesite program ostavite upaljen, te udjete u igricu i spremo je da se koristi.

Vase bindse takodjer mozete snimiti, kako ne biste svaki put morali da kucate jedno te isto tako sto cete kliknuti na desnu ikonicu : ( da snimite ), i kada opet upalite program, kliknete na lijevu ikonicu da ih otvorite.

Ako vam nije nesto jasno, imate prijedlog/kritiku ili bilo sta drugo, recite 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.