Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

SA:MP Reallife server

167 pregleda · 11 odgovora · otvorena 16.07.2011. u 15:31

Black~Knights Reallife/Freeroam Server

IP: 193.192.59.30:7784
FORUM: http://www.bkreallife.tk

VLASNICI: Berzelius & oXY

Server je smješten u Los Santosu, ima poslove, organizacije, bizzeve, kuce i ostale stvari koje reallife/freeroam serveri imaju. Krenuli smo od gtarp moda!

Na serveru postoji oko 350Auta i oko 1000objekata.

Spawn:

Spawn je mjesto na kome se igraci stvaraju ukoliko nemaju kucu,nisu clanovi neke organizacije
ili mafije.

BANKA

Zelite nekome da posaljete novac ili da dobijete od nekoga ? Onda je banka pravo mjesto za
vas.Banka ce se takodje nalaziti na mjestu na kome se nalazi na svakom serveru.To je glavno
mjesto gdje ce igraci odlaziti ukoliko zele da posalju nekome novac ili prime novac.

VLASNISTVO

U svom vlasnistvu na nasem serveru mozete imati Kucu, firmu, Auto, Motor i Letjelicu.

Mislim da sto vise imate u svom posjedu da je zanimljvije igranje i bit ce vise prodaje.

POSLOVI

Detektiv
Odvjetnik
Ku**a
Diler droge
Novinar
Mehanicar
Vozac busa
Vozac kamiona
Raznosivac pizze
Farmer
Illegalni farmer
Vozac taxija.

EVENTI

Cashbox
Utrke
Robanje - mozete robbati Banku, Cityhall, burger,ten green bottles bar,pizza bar,

NA forumu imate otvorene prijave za lidera bande ili mafije, ili da napravite svoju!
PS. ovo nije pravi RP server, ovo je freeroam/reallife, nemorate imati Ime_Prezime
Evo uci cu , pogledati mozda navratim ponekad .
Nadam se da ne kopirate druge servere .
Zaključaj temu da Ado ne spama
Ja usao na server i samo covjek stoji ispred kuce i ne mice se :S
Uci cu da pogledam valjda ce biti nesto normalno kad udjem
Evo ovih dana nastojim da vam pokazem scriptanje oko servera i pisem te tutoriale u vezi sa:mp-a.

Kazes Roleplay mod, ili ti ga Real Life. Pa vi igrate Roleplay , a nemate RP nickove na serveru. "Cox" "Gugo" , Kakvi su to RP Nikovi.

RP Nick[/B] se sadrzi od imena i prezimena [B]: Ime_Prezime

Gamemode ste mogli bar malo editovat jer je skroo identican uploadan na oficijalni forum sampa, a mogli ste ga i prevest' : Link Moda

Imate 25 slotova? Na otvaranje bilo kakvog servera se ocekuje 30 + igraca , te vam je potrebno da obezbjedite 50 slotova pa da pocnete reklamirati po okolnim samp forumima

Za jos informacija i uputa oko dizanja i razrade servera se obrati na PM, GB, MSN.
Ok, mozda server nije nesto sto ste ocekivali, ali ja sam ulozio dosta truda da ga editam, a ako vam se nesvida nije moj problem ja samo zelim igraca nista vise. :)
Vidim da je domena .tk, a hosting bytehost tako nesto, sigurno je free, pa ako zelite mogu vam ja napraviti domenu + hosting, oko cijene cemo se dogovorit, .com.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.