Evo dosao sam na jednu ideju. Da dignem ovu temu , nek je vide nadlezni i nek odluce dali ovo valja.
Posto vidim u zadnje vrijeme na indexu ima previse nekih tema kao sto su :
- Teme vezane za public server ( kao npr "banovan sam na publicu" i slicno )
- Teme vezane za gamers.ba SAMP server
- I teme koje se dizu da se igraju gamers.ba mixevi.
Npr. ja ne igram samp pa me teme u vezi toga ne zanimaju , ne zanimaju me teme tipa ko je banovan na g.ba pub ... vjerujem da jos dosta clanova ovakve teme ne zanimaju.
Moj prijedlog.
Uvest pod forum - Gamers.ba Mixevi ( dok se ne napravi taj gather sistem koji navodno pravite)
Da se na indexu - sastrane gdje su teme ne pojavljuju nove teme iz sljedecih podforuma :
- Gamers.ba Serveri - Vezano za CS i ts3
- Gamers.ba SAMP
- Gamers.ba Mixevi (ako prihvatite prijedlog)
Da na index stranicu uvedete nesto ovako :

Eh sad ... kad se klikne na mixevi da se tu pojavljuju teme samo iz podforuma Gamers.ba Mixevi (ako prijedlog bude prihvacen) i da kad se klikne na ikonu mixevi da se refresha index i da sastrane samo pisu samo zadnje teme iz tog podforuma. Tko zeli igrat mix tako ce se lakse snac.
Za samp isto ko sto sam vec naveo za mixeve , i ostalo sve tako. Nadam se da ste razumjeli. Jer nama koji neigramo npr. samp malo i smetaju te teme , oni kojima se neigra mix smeta mu ta tema.
To bi uvelike pridonjelo da se na indexu sto vise vremena zadrzavaju neke puno zanimljivije teme.
Toliko od mene
Posto vidim u zadnje vrijeme na indexu ima previse nekih tema kao sto su :
- Teme vezane za public server ( kao npr "banovan sam na publicu" i slicno )
- Teme vezane za gamers.ba SAMP server
- I teme koje se dizu da se igraju gamers.ba mixevi.
Npr. ja ne igram samp pa me teme u vezi toga ne zanimaju , ne zanimaju me teme tipa ko je banovan na g.ba pub ... vjerujem da jos dosta clanova ovakve teme ne zanimaju.
Moj prijedlog.
Uvest pod forum - Gamers.ba Mixevi ( dok se ne napravi taj gather sistem koji navodno pravite)
Da se na indexu - sastrane gdje su teme ne pojavljuju nove teme iz sljedecih podforuma :
- Gamers.ba Serveri - Vezano za CS i ts3
- Gamers.ba SAMP
- Gamers.ba Mixevi (ako prihvatite prijedlog)
Da na index stranicu uvedete nesto ovako :

Eh sad ... kad se klikne na mixevi da se tu pojavljuju teme samo iz podforuma Gamers.ba Mixevi (ako prijedlog bude prihvacen) i da kad se klikne na ikonu mixevi da se refresha index i da sastrane samo pisu samo zadnje teme iz tog podforuma. Tko zeli igrat mix tako ce se lakse snac.
Za samp isto ko sto sam vec naveo za mixeve , i ostalo sve tako. Nadam se da ste razumjeli. Jer nama koji neigramo npr. samp malo i smetaju te teme , oni kojima se neigra mix smeta mu ta tema.
To bi uvelike pridonjelo da se na indexu sto vise vremena zadrzavaju neke puno zanimljivije teme.
Toliko od mene
o tome ti govorim.