Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[GBA] Samp prijedlog!

268 pregleda · 14 odgovora · otvorena 25.08.2011. u 19:32

Pozdrav,

Danas sam usao na g.ba samp server da vidim i to kako izgleda , ali sam primjetio da su dosta nerealne cijene za RP mod .. Evo naprimjer hamburger kosta oko 700$ sto je dosta nerealna cijena za Real Life . Jos jedan primjer nerealne cijene je da su plate po cca 15k po paydayu i da najobicnije auto kosta cca 300-400k..

Bolje bi bilo kad bi ste stavili realne cijene , da plate budu po 200-300$ i kuce od 25-30k do 800-900k i tako te realnije cijene ..
Na serveru bi bilo duplo vise igraca nego trenutno sto ima .. Evo naprimjer ja sam odigrao na serveru oko 20 min i postalo je smor , tako da mi se neda igrati na serveru na kojem su nerealne cijene .. Tako ce svaki novi igrac na serveru koji duze vrijeme igra samp razmisljati ..

Komentirajte sta bi ste vi vise voljeli da bude na serveru ovaj trenutni nerealni mod ili novi mod sa realnim cijenama i svim ostalim sto podsjeca na RL.
Slazem se ;) Malo su pretjerali s nerealnim cijenama, platama i svim ostalim :S Malo doradite taj gps i ostale sitnice ;) Ovo sto je sada na srw-u je za :*
Al' su bas retardirane cijene na serveru. 
Ma naavis cheat za money i to je to.

Post dobio šamar od 4rm4n1

Što jeste jeste, maloprije sam položio vožački i primjetim novi shop pred vijećnicom. Upisem da kupim kada Coca-Cola 500$, hamburger(700$).Jeste da volim SAMP al što jeste jeste cijene kvare stvar.
Skupo neki dan ja usao da kupim oruzje otislo mi 55 000 za ulaz 
Pa na Dm modu je duplo manja cijena 
Za'ebali smo se na početku sa parama... Uradit ćemo nešto možda i global restart.

edit

Pa kad skontaš isto ti sranje. Ili bi paytime bio 200 $ ili bio 10 k , ili ti auto bilo 10k ili bilo 100k jer dobijaš isto . Svi na početku igranja dobijate 10k, i možete dići kredit 50k . Nekontam al haj
da udjes u kafic treba ti 3000000000000, ja nemam ni za cackalica a tek me uce na serveru kako sta treba 
je napisao/la:
Za'ebali smo se na početku sa parama... Uradit ćemo nešto možda i global restart.

edit

Pa kad skontaš isto ti sranje. Ili bi paytime bio 200 $ ili bio 10 k , ili ti auto bilo 10k ili bilo 100k jer dobijaš isto . Svi na početku igranja dobijate 10k, i možete dići kredit 50k . Nekontam al haj
Ali ipak kad udjes tek na server i vidis na pocetku da imas 10k , odma kontas "botovski server" i pola ih igra 10-15 min i izadje sa servera .. :/
wxn je napisao/la:
Ali ipak kad udjes tek na server i vidis na pocetku da imas 10k , odma kontas "botovski server" i pola ih igra 10-15 min i izadje sa servera .. :/
ispravicemo samo ne tako brzo 
je napisao/la:

edit

Nemoj bogat global restart pa 11 sam lvl i sad cu 12 ko ce to sve opet neda mi se :(
Je nemozete uraditi nesto samo povodam para?
RAZOR_7 je napisao/la:
Nemoj bogat global restart pa 11 sam lvl i sad cu 12 ko ce to sve opet neda mi se 
Je nemozete uraditi nesto samo povodam para?
Pa nek naprave vracanje statsa , poslije global restarta , vrate ti stats , pare i to je to 
Nemojte global :)

ima reshenja za cene..

a to gore shto lupate da vam treba za ulaz u kafic 5000000000

to se ljudi shtite da niko ne moze da im udje da ih nebi opljackali

ja sam rekao tj dao predlog da se to zabrani, da se stavi max ulaz i min ulaz i to je to.
je napisao/la:

edit

nemojte sad global majke vam'...sad se ufuro , 4 kuce i auto :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.