Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Prijava SAMP] Marko Stepanovic

335 pregleda · 21 odgovor · otvorena 13.09.2011. u 21:57

Tvoje ime: Ademir Salt

Ime igraca kojeg reportas: Marko Stepanovic

Datum kad se to desilo: 13.09.2011

Vrijeme kad se to desilo: 21:47

Sta se tacno desilo:
Ide moneyvan, i mi lagano kao banda da ukrademo. Kad nestade.I ja krenem prema banci kad opet ispred mene money van. Ja da pucam nestade.
I Stracci mafija se skupi ispred banke. Dodjose drotovi, mi krenusmo nazad kad ide moneyvan opet. Ali ovaj put sa name on i vidi se marko u kombiju i odjenom nestade kombi. I onda se Marko porta do nas i mi njemu fino pisemo kakav je to roleplay kada se porta sa moneyvanom. On pocinje da prijeti i onda mi dadne 2 warna. Ne znam koji mu je, sta se pravi pametan i koristi admina kako se njemu cejfne.
Ovo je 3 tema gdje se ljudi zale na njega.
http://gamers.ba/forum/39/145344/marko-stepanovic-s/
http://gamers.ba/forum/39/145103/-samp-unban-report-na-admina/

SS OBAVEZAN:

Evo album sa svim slikama:
http://imageshack.us/g/821/samp098j.png/
POTPUNO SE SLAZEM sa svime sto je Ademir napisao . I da kazem da je danas na race-u zaledio sve igrace pre pocetka trke ... Strasno !
Ma Marko je najbolji admin sve pohvale za njeg ! ! ! I Ned je isto tako super lik ! ! ! evo kao Sto se vidi Filip_Jovanevski radi DM po gradu i onda kad ga neko pritvori onda se zali svima po GBA tako isto i ti peter zasluzio si ban danas radi reklamiranja servera ! ! !
AL OVAJ ADMIN RADI MG LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL
Faruq je napisao/la:
Ma Marko je najbolji admin sve pohvale za njeg ! ! ! I Ned je isto tako super lik ! ! ! evo kao Sto se vidi Filip_Jovanevski radi DM po gradu i onda kad ga neko pritvori onda se zali svima po GBA tako isto i ti peter zasluzio si ban danas radi reklamiranja servera ! ! !
Kakav bolan DM radi Filip, pa drotovi dosli i pucali na nas dok smo stojali ispred banke. Sta pricas kad ne znas sta se desilo.
I kad smo vec kod drotova, odmah da rade RK ( jer nakon sto ih je Filip ubio, dolaze njih dva 3 minuta poslije dok se mi svadjamo sa Markom i ubijaju nas ) i da stavljaju u zatvor ljude na 50 minuta to je OK.

I tebi je ocigledno Marko super jer imas koristi od njega.
Faruq je napisao/la:
Ja ne znam ko je tebe primio u PD ... Lazes , ne znas RP , MG-as !!! Nemoj da me smaras po forumu ! A Ademir je sve dobro napisao
SaltCityBoy je napisao/la:
Kakav bolan DM radi Filip, pa drotovi dosli i pucali na nas dok smo stojali ispred banke. Sta pricas kad ne znas sta se desilo.
I kad smo vec kod drotova, odmah da rade RK ( jer nakon sto ih je Filip ubio, dolaze njih dva 3 minuta poslije dok se mi svadjamo sa Markom i ubijaju nas ) i da stavljaju u zatvor ljude na 50 minuta to je OK.

I tebi je ocigledno Marko super jer imas koristi od njega.
OOOOOOOOOOOOOOOO cuj 50 min ! ! ! ! !
Pa kako te nije stid lagati daj SS ko je zavrsio 50 min u jail? ? ? :|
Faruq je napisao/la:
Pa kako te nije stid lagati daj SS ko je zavrsio 50 min u jail? ? ? :|
Filip_Janevski je od Ara_Hulk dobio 50 minuta Jail-a tako da nemoj da se pravis glup i sam si video . Foliras mnogo !
Faruq je napisao/la:
Pa kako te nije stid lagati daj SS ko je zavrsio 50 min u jail? ? ? :|
Trazio si, dobio si:
SaltCityBoy je napisao/la:
Trazio si, dobio si:
:| :| :| Ja ovo nisam primjetio ! ! ! Jbg Hvala na SS ipak je malo previse nije do mene! ! ne govori u mnozini sljedeci put! ! !nismo svi isti ;)
Pa kad ga cujes kako prica znas da je "udaren"  
Ovako

- Sa Markom ću popričati
- Provjerit ću sa policajcima to za rk
- Što se tiče jaila rećiću im da stave 20 minuta max.

Vi ostali

Nemojte iskorištavati to što ste 1 lvl pa vas policija neće da hapsi. Smirite se igrajte rol3 play a ne dm .
Faruq je napisao/la:

Evo sta doticni rade pa se onda bune  pravi DM gang 
A sto jedna mafija ne bi smela otimati kola ? :S Stvarno se ne kontas u RP
Faruq je napisao/la:

Evo sta doticni rade pa se onda bune  pravi DM gang 
" Admine " znas li ti sta je DM ?

I evo pratim vec ove zalbe, od njih 20 , 19 je na ovog lika. Skinite mu vec jednom admina, a i za to portanje, ometanje RP akcije a admin ? 
Ja se slazem sa ostalim, dajte admina nekome drugom ako vam vec treba a mislim da i bez Marka ima dovoljno.
Vidim stvarno da ovaj server ima problema sa adminima...a i članovima. Oni koji neznaju šta je roleplay u biti neka pročitaju prvo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing

a admini trebaju biti ispitani o tome koliko znaju rp-ati.Planiram ući na ovaj server ali tek slj. mjesec,a odlično rp-am,igram na dr. serveru već 2 godine. A RP bilo koji mi je najdraži,je**đ DM-anje
je napisao/la:
Ovako

- Sa Markom ću popričati

Vi ostali

Nemojte iskorištavati to što ste 1 lvl pa vas policija neće da hapsi. Smirite se igrajte rol3 play a ne dm .
Nema se vise sta pricati, ovo je vec bog zna koja prijava za njega.
je napisao/la:
Ovako

- Sa Markom ću popričati

Vi ostali

alo idolu jesam ti reko neki dan da mu skineš admina ?

pi**a li ti materina
Brate ado hoces mu skinuti admina vise, ja ni ne igram na serveru ovom a pun mi je ku*ac njega i zalbi 
SRCEMOJE je napisao/la:
alo idolu jesam ti reko neki dan da mu skineš admina ?

pi**a li ti materina
hahahhahah djesi boss , stvarno mu treba oduzet admina nije uredu vise :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.