Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Grand Theft Auto

157 pregleda · 12 odgovora · otvorena 31.07.2011. u 20:52

Dobro vece .
Evo ovo je jedna od serija igara koju ste igrali skoro svi .
Napisat cu neke samo tako da ako neku zapostavim to je namjerno . Ukratko o svakoj igri cu napisati ja svoje misljene pa bih zamolio sve one koji ce odgovarat na temu da urade isto .

Grand Theft Auto i Grand Theft Auto 2

Igrao nekada davno , na svom malom ps1 i prekucavao . Sjecam se , sad bi rekea da je grafika uberlow ali nekad je to bila najbolja grafika i igre su bile TOP .

Grand Theft Auto III i Grand Theft Auto: Vice City

Ah kad se sjetim . Nisam imao dovoljno jak pc da ih pokrenem pa sam odlazio kod rodjaka i igrao . Uvjek sam nesto vozio kola Hitne Pomoci i gazio ljude . Jeste smijesno ali to je bilo davno kad sam bio sasvim mali .
Najvise sam mrzio kad upadnem u vodu i umrem joj . A ta auta , kako sam volio onog zutog porschea , samo sam njega vozio ...

Grand Theft Auto: San Andreas i Grand Theft Auto IV

Eh tu je dosao moj novi pc . Prva igra San Andreas . CJ i Big Smoke , te odlazenje u teretanu i kupovina kuca . Kasnije sam osvajao teritorije i ono imas sve kuce i sve moguce i tad sam presao na SA:MP . Ali i to je dosadilo sa vremenom . GTA 4 , ta famozna igrica koja raji pravi probleme . Da kazem igrica jeste zahtijevna ali malo jaci pc je sasvim dovoljan da je pogura na medium . Grafika je predobra kao i sama prica . Igram i dan danas preko neta , mnogo zabavnije .

Naravno sad ce neki rec pa ima jos dijelova nisi spomenuo sve . Eh sace taj dio . Tu imamo ove nove :

The Ballad of Gay Tony
The Lost and Damned
Chinatown Wars

Igrao sam CW na dsi i nije los , mnogo mi se svidja jer se igra na touch i samim tim ima mnostvo zanimljivih misija i desavanja u igri . Ove gore 2 nisam igrao , jer ne znam imajul za pc . A i mislim da je to jako slicno GTA 4 tako da ...

Uglavnom zamolit cu jos jednom . Bez spamanja i suvisnih komentara kao Igrao sve dijelove , super igre i tako . Hvala i prijatno .
Pa kada se pogleda ovaj 1. SA i ovaj zadnji razlika je ogromna sto ukazuje na to koliko se samo tehnologija poboljsala ko zna kako ce tek biti za 10-15 godina,ako ih i dozivimo

Igrao sam sve osim GTA 4 ali namjeravam i njega kada kupim novi PC,igre imaju dobru pricu sto je najvaznije,jer grafika,gameplay i ostalo te ne privlace da ti igras igru poslije 3-4 misije ako je ona dosadna.Privlaci te kada ne znas sta ce da se desi pa jedva cekas da zavrsis tu misiju i da pocnes novu.Meni se jako svidjaju igre,takodjer igrao sam kao i ti kod rodjaka jer je za mene to bila igrica koja mi normalno nije mogla na mom racunaru jer sam jos bio klinac a i danas dan sam samo malo veci,pa sam njemu isao itd...

Jako dobra diskusija nadam se dobrim postovima ispod
GTA - San andreas je omiljena od svih tih igara, bio sam mladji kada sam je igrao i trebalo mi je oko mjesec da je predjem , svidja mi se radnja u igri ,karakteri i sve ostalo. Igra je stvarno vrh.

GTA-3 Tu sam igru isto prelazio ali omrzlo mi jer mi je nekako glupa radnja nema nikakve price zanimljive i uvijek je tmurno i mracno vrijeme, nema motora itd. Igra mi se ne svidja.

Gta-Vice city Nju sam isto presao i svidjela mi se i radnja i sve zanimljivo stvarno

gta4 nisam igrao nemam compa za to

Uglavnom volim Grand Theft Auto i kada nemam sta raditi sada odem na neki stunt server na sampu i izivljavam se s motorom
GTA Vice City jaka igra,nikad je nisam uspio preci jer me je nervirala :D

GTA San Andreas NAJJACA znaci,presao sam je jedno 600 puta,story prejak :) CJ ♥ najjace ono kad guzi denise i kad je vodi da piju pivo xd
Proveo sam dane i dane igrajući San Andreas što vozikajući se bezveze , što vozajući se avionima i brodovima i pokatkad prelazeći misije :P
Igrao sam i Vice City na playstationu
Što se tiče IV komp mi je preslab da bi igrao :*
Jako dobar serijal. Uvijek je imao jaku priču.

Najviše sam mrzio levate koji preskaču cut scene i koji samo hoce da rade misiju, time gube na zanimljivosti igre a i na samom stilu igranja. Priča je uvijek bila najači adut GTA serijala.
Kako je tehnologija napredovala tako su i igrice. Po meni GTA serial su jedne od najboljih igri. Što se mene tiče serial koji mi je ostao u pamčenju jeste vice city jer tada su svi ga igrali zbog toga što se moglo raditi sve i svašta i to je bila jedna od rijetkih igri sa takvog pričom. Tako da je meni taj serial najbolji i najviše mi je ostao u pamčenju. Novi dio ( GTA 4 ) mi se baš i ne sviđa jer moraš imati dosta dobar računar da bi ga igrao a pola raje nema i ne pada im napamet da mjenjaju računar radi neke tamo igrice. Zato je gta vice city upečatljiv jer su ga svi mogli igrati.
Od GTA III pa do GTA Episodes From Liberty City svaki dio sam igrao i prekucao, sa izuzetkom GTA III.

Prvi put GTA III sam igrao u internet klubu, kao mali, tad pojma nisam imao kako treba ni o misijama ni o samoj priči, itd. Hodao po gradu, vozio auta, pravio 'fontane' od ljudi (kad nekog pukneš u vuglu ), i slično.

Poslije toga, Vice City, po meni najzanimljivija priča, najbolje urađen(i) grad(ovi), najbolja muzika i nekako najrealnije napravljena igra. San Andreas također pravo dobar, sviđa mi se što je jako dug i ne prekucaš ga za dan-dva kao npr. Episodes From Liberty City.

GTA IV sam također igrao, ali nekako nije ispunio očekivanja koja sam imao prije nego što je igra izašla, vjerovatno jer je bio previše napumpan, pogotovo što se tiče same priče.

Multiplayer nikad nisam igrao, ne smatram to zanimljivim.

Volio bih opet malo GTA III igrati, jer jedino njega nisam prekucao - zbog BUGa. Ako se neko sjeća, misija kada pratiš taxi, ali se ne smiješ ni previše približiti ali ti ne smije ni pobjeći. Skala koja to pokazuje se 'ubagovala' i nisam nikako mogao preći tu misiju
Igrao sam sve te GTA, osim tog prvog.

GTA Vice City - Nije loša igrica. Prelazio sam je, zapeo ne jednoj misiji i nisam više ni igro. Živce mi izjebala.

GTA San Andreas - Po meni, najjači GTA. Prvo sam se vozao po gradu pa posle počeo prelazit. Igra je bolje urađena nego Vice City. Likovi su mnogo življi, grad je puno interesantniji nego u Vice City, a ima i gotivnu priču. Prešao sam je nekoliko puta. Još SA:MP, milina.

GTA 4 mi se nije svidio. Malo sam ga počeo igrat i dosadilo. Prvo što moraš namjestit 1337 nekih ku*aca da počnes instalirat (I opet ne radi). Većina kompjutera ga ne može podržat zato što je zahtjevan. Ne sviđa mi se zato što je igra nekako u Ruskom stilu. Jeste da GTA IV ima extra grafiku, realnije je urađen od svih ostalih al jbg.
GTA:SA i GTA: VIce Citiy po meni najjaci. Presao sam ih vise puta i nikada mi nisu dosadile. Takodje, igrao sam na PS2 ja msm GTA 3 ni on nije los, znam da sam pozivao helikopter i tenk stalno...

GTA: IV probao sam u igraonici, ali me nije nesto privukla, to je do mene, ipak volim vise ove starije igricice(danasnje uber low) vise nego ove napucane sa uber high grafikom..
Ovaj prvi gore GTA II nisam ni igro da iskreno kažem i vidim po njemu da je pravo shit .

Vice city : Jaka igrica , ima dosta misija velik grad , pravo zanimljiva ali brzo dosadi .

GTA SA : Isto kao Vice City , dosta misija , velik grad al ovaj dio je meni bolji od Vice city zato što ne dosadi tako brzo .

A sad si izabro možda najlošije djelove GTA-a gdje ti je novi GTA IV ? Gdje je GTA III ? Myriand Island ? Mislim da su ove koje sam ja naveo dosta bolje od ovih tvojih ali eto rekao si da ćeš namjerno preskočit neke .
Vice City, pre je***a igrica.

I dan danas je imam na računaru. Nekad kad mi je dosadno, uđem, pa obavaljam misije, rokam ljude, (da smirim vuka samotnjaka u sebi. ) Fakat igrica za pamćenje, zapičiš se sa piesđijem 300 preletiš pola naselja Samo mala greška je, što čika Toni ne zna da pliva . Također mi se sviđa, što možemo naći razna vrsta auta, od nekog tamo old timera, do banšija, il' lambe. (čitaj lamburđini.)
Uvijek mi je bilo furka, da pokupujem ove apartmane, zgrade, vile, Malibu Club, itd ... ma sve živo

Fakat igrica za pamćenje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.