Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SAMP kvalitetan server

115 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.07.2011. u 21:51

E ovako. I ja odlucih da probam malo SA-MP-a da igram pa dajte mi neki dobar server da mi ne dosadi prije nego sto pocnem igrati :D
pa jarana server ko server samo trcis po njemu sa likom  neznam ni sta je tu zanimljivo

Post dobio šamar od Zhak

sTr je napisao/la:
pa jarana server ko server samo trcis po njemu sa likom :D neznam ni sta je tu zanimljivo
kume zavisi koji server ;)

-Nadam se da ti nije potrebno nabrajati modove...
Cro herzegovina ;

DM

ROL3PLay

Najbolji serveri po meni :D
kliknes na dole tab internet i ukucas stunt , to su meni najdrazi serveri , sacekas malo i uzmes server sa najvise ljudi  , ili ako hoces nesto drugo samo listaj bez toga ukucanog 
HostName: [WT] ~ WebTech RolePlaY ~ [0.3c] - Dobrodosli!
Address: 188.138.112.18:7785
Mode: Wt:RP v2.01 by Axel
Web: http://www.webtech-samp.co.nr

Eto jel to to ?

Danas su ovi neki rekord podigli šta ja znam 
cheezie je napisao/la:
HostName: [WT] ~ WebTech RolePlaY ~ [0.3c] - Dobrodosli!
Address: 188.138.112.18:7785
Mode: Wt:RP v2.01 by Axel
Web: http://www.webtech-samp.co.nr

Eto jel to to ?

Danas su ovi neki rekord podigli šta ja znam :D
OMG
nabili ste rekord od 26 ljudi :*

@tema: druze igraj na geoforce RP server,i odlicnaj je samo moras da se upoznas sa rp pravilima.
Preporučujem GeForce.
RAZOR_7 je napisao/la:
OMG
nabili ste rekord od 26 ljudi :*

@tema: druze igraj na geoforce RP server,i odlicnaj je samo moras da se upoznas sa rp pravilima.
Nisam ja nabio rekord o čemu pričaš , nit je to moj server , nit sam kad igro na njemu , nit sam kad igro SAMP . Zato STFU !
iN5 je napisao/la:
Nisam ja nabio rekord o čemu pričaš , nit je to moj server , nit sam kad igro na njemu , nit sam kad igro SAMP . Zato STFU !:-X
Ma nebito nemoj dzabe da nabijas postove momak je trazio dobar server a ne server koji ima 26 ljudi.
CroHerze ROL3PLAY, malo su admini retardirani ali budi pristojan i sve će biti udure

Na početku ćeš imati mali tut o pravilima servera, kasnije ti dodje test koji se sastoji od 6 pitanja, ako polozis mozes pristupiti igri.
Za početak predlazem ti posao farmera, jer su poslovi kratki i brzo se sakuplja experience, kad pređeš na treći level zaposli se u Unikomu, kao smećar, za 7 level posao je kamiondzija, ali do 7 levela ćeš se dobro naigrati
Ako bude trebala neka pomoć, kupi mobitel i imenik i kucaj:

/number Belmin_Paldum, kad budem online izbacit će ti moj broj, i idi /call MOJBROJ i ja ti objasnim šta treba, ili ovdje na PM

IP: 78.46.79.68:3022

|-|F
76.10.223.137:7777 SACNR - San Andreas Cops and Robbers

Server predobar igrama na njemu vec 4-5 mjeseci i nikad mi nije dosadio .

Ugl radi se o policajcima i lopovima sad ti mozes da ides pljakcas banke dobijas pare ili budes policajac ganjas lopove.

Osim toga mozes voziti kamion,avion i to zaradjivati pare .

Mozes kupiti sebi 2 kuce i 2 biznisa.

Iz biznisa dobijas po 50k hiljada svaki dan ( po samp vremenu )
To je bez obzira na to da li si ista prodao a to sto ti se stvari prodaju u njemu dobijas dodatno pare.

Ugl. odlican server admini nisu debili koju banuju bez razloga nego normala i mozes prijaviti na forumu igrace ako ti je neko uradio nesta sto nebi smio.
GeForce RoleyPlay 193.192.59.30:7777

Najbolji rp server na balkanu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.