Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Reprezentacija BiH

2.823 pregleda · 112 odgovora · otvorena 26.01.2011. u 19:56

Pozdrav svima !

Nakon sramote koja se desila prije neki dan ako se ne varam, nesto bi se trebalo uraditi... Pun mi je ku**c entela, laquilla, spawnova, heatona etc. po forumu koji hoce svoju priliku ( nikoga ne vrijedjam, FACTS ). Ako zelimo nesto od svega ovoga hajde da Nicky ( ne znam jel' on pravi lineup il' kako to ide...) uzme u uzi izbor 10-ak igraca i kroz nekoliko dana objavi ovdje reprezetaciju nase prekrasne zemlje u CS-u. Neka se spremaju, treniraju i kada dodje turnir uzmu bar 10-ak rundi. Imamo mi puno talenata i bez pite-a, prophe7-a etc. Svasta se moze uraditi, ali kao i u svemu u drzavi niko nista ne radi... Dignite se malo na noge, da rijesimo ovo jednom za uvijek. Rijade, Mili i ostali pro igraci ohladite se i pusite sebi karine na turnirima, ovjde se radi o ozbiljnoj stvari i hajde odmah da to rijesimo. Sretno  Pisite ovdje igrace koje bi ste voljeli vidjeti u reprezentaciji, pa ett neka to Nicky ( ako je on taj ) uzme u obzir...

P.S Nicky PM me kada dodjes, inbox full

E'o igraci koji, po meni, imaju sanse u reprezentaciji :

neO
gAte
SOBLE
Laquilla
cage
sykon
nikola
pita
prophe7
milan

edit ako se jos nekoga sjetim...
ScoutZ je napisao/la:
pita
neO
gAte
prophe7
iiNSANE
bolji sam ja od iiNSANE-ta xD
evo moj lineup:
pita
neO
gAte
prophe7
Milan:D
quell je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=IHXm0SiHqIw
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH <3 i ja sam isto pomislio kad sam ovo vidio! :)
Nije toliko bitno ko ce sad da igra prvu postavu mislim da je bitnije da se izeberu igraci koji bi mogli dnevno da odvoje najmanje cetiri sata svog vremena na cs.Takodje bi trebali bar najmanje jednom sedmicno da se organizuju na lanu da igraju.Misli da imam par doblih likova koji bi mogli da vode ekipu kao menadzeri. svi znamo da pita i prope poznaju veliki broj poznatih igraca s kojima bi mogli da se dogovore oko trening mecheva.O sastavu ekipe necu da pisem mislim da je najbolje da se izaberu igraci putem probnih meceva da se prijave negdje nesta da se organizuje ,tako bi veci broj igraca mogao da dobije sansu da igra za repku.E eto to pa vi se skontajte sta sam ja htio da kazem.
Znaci pokretac teme LOL ne mogu da vjerujem...

Pa majko moja dali ste normalni sekunde, u svom 20ogodisnjem zivotu vise gluposti se nisam nacitao, kakvi gate kakav neo i kakvi bakraci LOOLNES cao svima :* 9-)
Al ja kad procitam gate i mayer ...
Bolje zovite malog amya nek igra u reprezentaciji barem puca kao zmaj.
Sto se repke tice, dok se Nicky ne uhvati pravog menadzerskog posla, nema nama hajra. Ili kao sto je on sam rekao, ako misli da je neko bolji, neka uzme to mjesto, neka organizuje sve zivo.
Problem je sto vecina tih starijih igraca nece da igra za rep. a ovi mladji objektivno i nisu nesto sto bi nas moglo predstavljati...
Ove godine kiks, sljedece valjda bude bolje, ili kad bude neki drugi vid Nations Cupa (cini mi se ENC da ima ili sta vec?).
Milan
pita
prophe7/carref0ur
soble/laquilla
sykon/entel

Sto se tice nekih novih izmjena u repki, ja poznajem momka iz Svedske koji je svojim klanom uspio da udje u top 10 te drzave sto je sigurno veliki podvig. Toga momka niko nije ni razmatrao da udje u reprezentaciju, iako je sada inactive, kada bi se vratio vjerujem da bi mogao da igra bolje od sviju, rame uz rame sa pitom .
masssiv je napisao/la:
Kad bi glupost imala noge ti bi letio.
kad bi ti živio gdje i ja davno bi ti pop nad pločom pjev'o, al' eto, život je čudo.

nemoj biti ljubomoran na milana.
v3Tr0x je napisao/la:
kad bi ti živio gdje i ja davno bi ti pop nad pločom pjev'o, al' eto, život je čudo.

nemoj biti ljubomoran na milana.
Nista osobno samo zajebancija <3

ja ljubomoran na Milana ?
riaad je napisao/la:
Ma dobro to jest, slažem se sa tobom, ovde si u pravu 100%. :)
Ja sam uvijek u pravu 9-)
Nicky je napisao/la:
Ja sam uvijek u pravu 8-)
Ah, niko nije uvijek u pravu. Al' što se tiče ovih stvari, tu si profesionalac, i skidam ti kapu , što bi i ostali trebali
_error je napisao/la:
zero sta ti znas :P xD... ozb like je stroj sto jest jest nije frager neki al ima skill u pm . neki su govorili da koristi nesto ali eto ima demo iz LAN turnira ja msm da je bio u Brckom gdje je lik imo 50 : 2 ili 3 score tu je imao 2 ace sa awp-om...lik je stvarno stroj probajte njeg!
ko ti je to provalio da je bio u brckom i im'o 50 killova??? idi ubij se!
@ tema ubacite TIHU ON JE IGRAC SA NAJVECIM RANKOM NA ESLU U BIH!
mislim da bi dobri za repku bili : carref0ur, amy i fant0m(?)..

imam osjecaj , ako neko ne spama po g.ba da ga niko nece ni spomenuti za repku.. moras se prvo ovdje dokazat , pa onda skill .. apsurdno

I imam jos jedan prijedlog : EMR , onaj lik iz Svedske , sto je igrao za coldfrag.. Jednom je dobio priliku za repku al' se nije bas pokazo, mozda ga trema spucala, Bog zna..
Lik redovno igra IHL gathere sa Svedskim semi-pro/pro igracima , mislim da bi mu se trebala opet pruzit sansa...

a od starih igraca ok su : milan ,tatke, pita, prophe7..
HeadacheR je napisao/la:
pita
SOBLE
milan
prophe7
Laquilla

sigruno najjaci lineup koji nasa drzava ima , a tu mogu jos quell , entel1
thumbs up :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.