Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Reprezentacija BIH [CS]

755 pregleda · 18 odgovora · otvorena 31.07.2011. u 16:47

Šta je sa reprezentacijom ? Lineup ? Ko je menadzer ? Igral gdje ova naša reprezentacija ? 
Svi bi to voljeli znati. Znam da za repku igraju mili, milan, tatke, sykon i petog ne znam 
eo igrat cu ja nije frka

Post dobio šamar od 4rm4n1

Ja bi igro, al sam već potpisao desetogodišnji ugovor za .:: Rogatica pro kill3rz ::.

Post dobio šamar od 4rm4n1

A sta ce igrat reprezentacija kad je ENC odkazan ove godine, a Clan Base je prosao...
Prvo sto treba da se uradi jeste da neka kompanija npr"Adepto" Odabere normalnog managera ; onda nek se ne napravi neki konkurs , ko misli da moze da igra za reprezentaciju da odigra par cw-ova da se pokaze (narvano ne mogu svi igrat , ozbiljniji momci , koji su se vec odavno pokazali) Maneger treba da odredi termine kad ce se trenirat , da se ne nalaze jednom godisnje , treba da odabere ingame lidera koji ce voditi svoju reprezentaciju kako on misli da treba , i ostaju neki detalji do se moze lagano srediti.. 
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Prvo sto treba da se uradi jeste da neka kompanija npr"Adepto" Odabere normalnog managera ; onda nek se ne napravi neki konkurs , ko misli da moze da igra za reprezentaciju da odigra par cw-ova da se pokaze (narvano ne mogu svi igrat , ozbiljniji momci , koji su se vec odavno pokazali) Maneger treba da odredi termine kad ce se trenirat , da se ne nalaze jednom godisnje , treba da odabere ingame lidera koji ce voditi svoju reprezentaciju kako on misli da treba , i ostaju neki detalji do se moze lagano srediti.. 
jest jest pa ko prosle godine konkurs i niko se ne prijavi, pa morali sa nikijem sredjivat da nas ubaci kad je vec pocelo, pusti se toga svega ti
quell je napisao/la:
jest jest pa ko prosle godine konkurs i niko se ne prijavi, pa morali sa nikijem sredjivat da nas ubaci kad je vec pocelo, pusti se toga svega ti
Onda mora quell cupati iz mrtvih :D
ni u normalnom sportu nismo nesto, a kamoli u eSportu. kod nas je sve u zadnji cas, bilo i ostalo.

fino bi bilo kada bi neka ozbiljna organizacija uzela tim i nasla im sponzore, npr. Adepto.
odrzali su dobar turnir, doveli dvije najjace ekipe na svijetu.. idealna organizacija, ali ne mozes ti to, kada niko nece da se zalaze, trenira i sl.

nicky-a za menadJera.
Realno:

Pita |C|
EN7EL
Milan
soble
prophe7
sykon

A za menadžera ne znam 
U Bosni jedva fudbal opstaje, a da igrice :(
Pa uz Nicky-a bi i bio najbolji izbor, nek priča ko šta hoće ja govorim šta bi najbolje bilo 
Mene ovdje neko zeza ili se vi sprdate sa ovima sto spominjete ovdje u temi ?  HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA

btw: Kao i svake godine svi nesto hoce , zele ...trazimo iglu u plastu sijena 
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
Prvo sto treba da se uradi jeste da neka kompanija npr"Adepto" Odabere normalnog managera ; onda nek se ne napravi neki konkurs , ko misli da moze da igra za reprezentaciju da odigra par cw-ova da se pokaze (narvano ne mogu svi igrat , ozbiljniji momci , koji su se vec odavno pokazali) Maneger treba da odredi termine kad ce se trenirat , da se ne nalaze jednom godisnje , treba da odabere ingame lidera koji ce voditi svoju reprezentaciju kako on misli da treba , i ostaju neki detalji do se moze lagano srediti.. ;D
maneger ? :o
Chelda je napisao/la:
Edin 'eddo' Hodžić u lajn-ap,
poslušajte me ! =)
U potpunosti se slažem, znači momak prekucao CS =D
Chelda je napisao/la:
Edin 'eddo' Hodžić u lajn-ap,
poslušajte me ! =)
Hmmm, ne zovu ga IFC vec Snajper_Soldžer 
Hmm...Mislim da bi se ova djubrad od vlade upetljala i u eSport i unistila ga ,kao i fudbal zamalo :o

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.