Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL reprezentacija?

1.299 pregleda · 40 odgovora · otvorena 25.01.2012. u 00:11

Danas mi na teamspeaku, (wela, lesa, nitrox, ja..) kad ono izlazi tema na cb-u, i nitrox dobija informaciju od jednog igrača "pozvan sam da igram u repku". Eh sad, sanchya i benju podržavamo 100% jer momci igraju od početka same igre, te se znaju manje više sa cijelim communityem. Pitanje je kako i preko koga su ostali članovi (bez uvrede, ali pričam realno) došli do ove pozicije bez ikakvog znanja i predhodnog obaviještanja, te ko je, i kojom odlukom postavio entu kao kapitena i nadležnog za biranje igrača u reprezentaciji. Pitam čisto informativno jer je smješno da se ovako stvari biraju jer ima dosta još potencijalnih igrača koji pariraju (pa čak i više) određenim, odabranim igračima.

LoL West ( Bosnia & Herzegovina )

Name
boNe
eNta *
Gulex
MAND4
physicx
SanChy
Sauronnnn

Pozdrav
Nije nitrox dobio pozivnicu nego ja xD
MAND4 je napisao/la:
PA NITROX JE DOBIO INFORMACIJUUUUUUUUUUUUUUUU

Ovako...sanchy-om sam igro bog zna kolko puta i znam da frajer zna igrat.Tu nemamo sta raspravaljati.Dalje,za eNtu sam cuo , ima top rating 2k i to je ok , sa Mandom sam isto igrao bog zna kolko puta , rejting mu je u kur*u,al frajer zna igrat' i za to garantujem.
Sa boNetom nisam nikad imo prilike igrat a valjda bi trebo znat igrat dok su ga pozvali...

Najbolje bi vam bilo da se skonta ko ce sta igrat ugl. i da odigrate meceva a ne odmah trcati na turnir.

Toliko od mene...
MAND4 je napisao/la:
Šta reći? Kome?
Realno , vi ocete reprezentaciju preko noci, i ocete da su ljudi koji su aktivni na gamersu da igraju.
Bitna stvar je ako je reprezentaciju trebaju nam top igraci koji treba da igraju prije nego sto se desi neki event, a ne ovako preko noci sve za 5 minuta, zato sam i rekao da necu igrati na tom turniru nekom.
Sta ce u reprezentaciji neki hitoni koje sabijamo na mixu, ljudi moji ako ocete da nesto ozbiljno ja sam za, al treba se prije javiti za te turnire i organizovati par matcheva da se ustelimo!
Do tad nek ovi potiji igraju i nek nas sramote
ScandaL je napisao/la:
Šta reći? Kome?
Ja LoL igram duže nego 95% ovog sajta i svako ko je igrao sa mnom a ima razuma može potvrditi da igram sasvim solidno
SanChy je napisao/la:
Realno , vi ocete reprezentaciju preko noci, i ocete da su ljudi koji su aktivni na gamersu da igraju.
Bitna stvar je ako je reprezentaciju trebaju nam top igraci koji treba da igraju prije nego sto se desi neki event, a ne ovako preko noci sve za 5 minuta, zato sam i rekao da necu igrati na tom turniru nekom.
Sta ce u reprezentaciji neki hitoni koje sabijamo na mixu, ljudi moji ako ocete da nesto ozbiljno ja sam za, al treba se prije javiti za te turnire i organizovati par matcheva da se ustelimo!
E upravo o tome pričam druže. Nije fazon uć na euw.lol.com naći top7 rankiranih ljudi u BiH i pozvat ih u reprezentaciju, + pozvat svoje neke jarane koje znaš. Fazon je stavit 5 likova koji igraju 24/7 zajedno i koji su već uigrani. Nije poenta naći neke hitone sa 2k ratingom koji će se međusobno svađat i prepucavat ko je bolji i ko je kakav (a takvih je 90% likova).
bone wtf ?
SanChy je napisao/la:
A šta je sa Dženisom?
g0dfella je napisao/la:
bone wtf ?:r
Zasto da ne nije nista losiji igrac od ovih nabrojanih
waeen je napisao/la:
Zasto da ne nije nista losiji igrac od ovih nabrojanih
omm ima i losiji
risk je napisao/la:
A šta je sa Dženisom?
ne igra vise.
SanChy je napisao/la:
repka

ja
ti
benjo
dzenis
ivica

poz
vLexinho je napisao/la:
repka

ja
ti
benjo
dzenis
ivica

poz
Vlado drago reprezentacija bosne
SanChy je napisao/la:
Vlado drago reprezentacija bosne
realno najbolje supportam na balkanu
Neću hvala.
ljubomora je opaka bolest, ne mora značit da se za repku biraju ljudi koji moraju imat acc na gamers.ba i moraju tamo bit aktivni, mislim wtf? može svako igrat nema veze jel ga ti poznaješ bitno je kako lik igra a i šta je tu problem što je enta kapiten? neka momci igraju sigurno su izabrani da igraju za repku jer znaju šta rade
Gule je najjaci cojk ja vam garantujem
Sanchy je jednim velikima djelom upravu ta repka treba da trenira bar nekih 15 do 20 dana intenzivno svaki dan po par sati da bi nesto uspjeli uciniti ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.