Kao što u naslovu stoji formira se reprezentacija BIH u MW2 svi koji smatraju da znaju igrati MW2 odlicno da nek se jave meni na pvt ili na moj msn [email uklonjen] svi igraci ce biti provjereni testirani i samo najbolji ce biti izabrani. Mecevi ce se igrati preko alterIWnet-a neam šta više da vam kažem osim prijavite se dokažite da ste najbolji ovo je prvi konkurs što se tiće ove igre.
Diskusija
Modern Warfare 2 reprezentacija
129 pregleda · 5 odgovora · otvorena 12.01.2011. u 00:36
ako ima kakvih para tu imam preporucit jarana koji je bolji 100% od ovog cijelog gamersa ako nema para za osvojit nista onda
Zasad nema ništa, a ovo nije samo na gamers.ba ima preko 20 foruma objavljeno je ovo
samo znam kad su srbi i hrvati igrali u 50€
kad se mi organizujemo i sve se lijepo slože kocke e onda ce mo igrati u pare
samo znam kad su srbi i hrvati igrali u 50€
kad se mi organizujemo i sve se lijepo slože kocke e onda ce mo igrati u pare
et dodaj mene ak hoces nisam los al mi je jaran milion puta bolji,budem drugi vecinom jer igram sa njim u timu heh
Nije mi jasna jedna stvar: zašto igrate preko AIWNETa? :S
Mislim da biste trebali uraditi kao repka u CS 1.6, da igrate preko steama, a ne ovog haxor fucka. Uostalom, nema nikakvih para, nikakvog sponzora, ničega :|
kid crap po meni :
Mislim da biste trebali uraditi kao repka u CS 1.6, da igrate preko steama, a ne ovog haxor fucka. Uostalom, nema nikakvih para, nikakvog sponzora, ničega :|
kid crap po meni :
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.