Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD Modern Warfare 2 Multiplayer

126 pregleda · 7 odgovora · otvorena 27.05.2011. u 20:56

Pozdrav svima

Imam jedan problem sa navedenom igrom.

Dakle, sve je uredu sa alterIW, znači možemo igrati online ovo ono, ali problem u tome što smo se ja i prijatelj odlučili da isprobamo 1 v 1, ili nešto slično .

Kada smo pokušali da kreiramo, tj. uspjeli smo, ja njemu dam svoju ip adresu, i on ukuca u konzolu connect ...

Međutim izbaci poruku :

Unable to connect to host !

Da li se može na ovaj način igrati, tj. preko Private Game, ili se isključivo mora preko Hamachia il' slično .

Unaprijed hvala .
Kad kreiras igru ,nek te trazi tamo po serverima .Kazes mu ime i eto .Tako sam ja igrao kad sam htio 1 vs 1
Mora ti bit NAT: Open ako ti je strict onda nemozes hostat sto znaci da ti portovi nisu forwardirani.
Evo ti portovi za mw2:
Tcp: 27014-27050
Udp:1500, 3005, 3101, 3478-4380, 27000-27030, 28960
Ako neznas forwardirat portove preporucio bih ti google ili youtube za to posto je to malo opsirnije za napisat :)
P.S Nemoj ovo nista radit dok ne provjeris jel ti NAT: open tj kad ulazis u mw2 multiplayer u upres playgame tamo ispod find game ce ti pisat NAT: ako ti pise strict to znaci da nemozes bit host ako open onda bi vam trebalo moc radit preko alteriwnet-a jel koristis onaj program da hostas server?
E ovako ako ti je open nat uradi slijedece:
Skini ovaj party tool:
http://alteriw.net/viewtopic.php?f=35&t=10614
TU mozes hostat sobu i kazes frendu kako se ta soba zove naravno mozes je zastit to jest stavit password da samo vas 2 budete zajedno(znaci npr ti hostas sobu on udje u nju).I sad udjete oboje u mw2 i ovaj drugi sto nije napravio sobu(to jest tvoj prijatelj sto nije napravio sobu u party tool-u) mora uprijet F10 onda ce vas stavit zajedno u lobby(sobu u mw2) to jest u koji god server ide host ide i njegov partner . A posto vi hocete 1v1 preporucujem ti da skines host tool mw2 host tool evo link:
http://alteriw.net/viewtopic.php?t=2442&f=35
Taj program sluzi da hostas mw2 server i napravis opcije kakve ti zelis 1v1 tdm etc etc. Kako host tool radi.
Pokrenes host tool.exe ako imas win 7 run as administrator udjes u igru i pocmes trazit igru pritisnes F5 da prestane trazit igre onda pritisnes F4 da promjenis opcije servera, a F3 da pokrenes server. Nikad nisam probao pomjesat 2 programa al kad malo promislim trebalo bi moc radit. Znaci prvo pokrenes party tool zajedno udjete u istu sobu pa se nadjete u igri i ovaj koji je pokreno host tool proba startat server i da zajedno budete ako ne bude islo ja mislim onda preko console tj ip-a
Da skartim sve o tom imas na tim linkovima kako se koriste programi.
GL & HF
EmchO je napisao/la:
A to vam nešto teško preko Hamachia? -.-'
A to ti morao nabiti još jedan post jer nisi znao šta drugo u vidu da pomogneš korisniku napišeš ?

Nismo probali preko Hamachia isključivo zato što želimo da vidimo da li ovakva metoda 1 V 1 igre je uspješna.

Zamolio bih te da ubuduće ne pišeš komentare koji neće imati neku određenu svrhu.
gamer_exq je napisao/la:
A to ti morao nabiti još jedan post jer nisi znao šta drugo u vidu da pomogneš korisniku napišeš ?

Nismo probali preko Hamachia isključivo zato što želimo da vidimo da li ovakva metoda 1 V 1 igre je uspješna.

Zamolio bih te da ubuduće ne pišeš komentare koji neće imati neku određenu svrhu.
Nisam ja kao ti i ostali kojima je stalo do postova na gba. I zasto vam je tesko da igrate preko Hamachia? Brze, bolje i jednostavnije.

Hajd' i ti budi produktivniji i te "postove odredjene svrhe" idi na alteriw.net i trazi teme ili postavi svoju, gdje ces dobiti najvjerovatnije isti odgovor. Sretno ti bilo, kiddo. bye bye ^^
DuhBoy je napisao/la:
Mora ti bit NAT: Open ako ti je strict onda nemozes hostat sto znaci da ti portovi nisu forwardirani.
Evo ti portovi za mw2:
Tcp: 27014-27050
Udp:1500, 3005, 3101, 3478-4380, 27000-27030, 28960
Ako neznas forwardirat portove preporucio bih ti google ili youtube za to posto je to malo opsirnije za napisat
P.S Nemoj ovo nista radit dok ne provjeris jel ti NAT: open tj kad ulazis u mw2 multiplayer u upres playgame tamo ispod find game ce ti pisat NAT: ako ti pise strict to znaci da nemozes bit host ako open onda bi vam trebalo moc radit preko alteriwnet-a jel koristis onaj program da hostas server?
E ovako ako ti je open nat uradi slijedece:
Skini ovaj party tool:
http://alteriw.net/viewtopic.php?f=35&t=10614
TU mozes hostat sobu i kazes frendu kako se ta soba zove naravno mozes je zastit to jest stavit password da samo vas 2 budete zajedno(znaci npr ti hostas sobu on udje u nju).I sad udjete oboje u mw2 i ovaj drugi sto nije napravio sobu(to jest tvoj prijatelj sto nije napravio sobu u party tool-u) mora uprijet F10 onda ce vas stavit zajedno u lobby(sobu u mw2) to jest u koji god server ide host ide i njegov partner . A posto vi hocete 1v1 preporucujem ti da skines host tool mw2 host tool evo link:
http://alteriw.net/viewtopic.php?t=2442&f=35
Taj program sluzi da hostas mw2 server i napravis opcije kakve ti zelis 1v1 tdm etc etc. Kako host tool radi.
Pokrenes host tool.exe ako imas win 7 run as administrator udjes u igru i pocmes trazit igru pritisnes F5 da prestane trazit igre onda pritisnes F4 da promjenis opcije servera, a F3 da pokrenes server. Nikad nisam probao pomjesat 2 programa al kad malo promislim trebalo bi moc radit. Znaci prvo pokrenes party tool zajedno udjete u istu sobu pa se nadjete u igri i ovaj koji je pokreno host tool proba startat server i da zajedno budete ako ne bude islo ja mislim onda preko console tj ip-a
Da skartim sve o tom imas na tim linkovima kako se koriste programi.
GL & HF
Hvala ti što si se potrudio da napišeš.

Ovu metodu sa Party tool - om i mw host tool - om ćemo probati, pa ti javimo u slučaju da bude manjih poteškoća.

Nego, kao i što sam napisao, mi probamo preko konzole, kucati ono connect, pa IP hostera, al' ovom koji je ukucao IP u konzolu izbaci error :

gamer_exq je napisao/la:
Hvala ti što si se potrudio da napišeš.

Ovu metodu sa Party tool - om i mw host tool - om ćemo probati, pa ti javimo u slučaju da bude manjih poteškoća.

Nego, kao i što sam napisao, mi probamo preko konzole, kucati ono connect, pa IP hostera, al' ovom koji je ukucao IP u konzolu izbaci error :

Ako ti je NAT strict neces moc koristit party tool a niti ni host tool.
Ako ti je NAT Open nebih trebao imati nikakvih problema u vezi toga.
Evo kako vidjeti da li ti je nat open ili strict:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.