Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Reprezentacija BiH

2.823 pregleda · 112 odgovora · otvorena 26.01.2011. u 19:56

Pozdrav svima !

Nakon sramote koja se desila prije neki dan ako se ne varam, nesto bi se trebalo uraditi... Pun mi je ku**c entela, laquilla, spawnova, heatona etc. po forumu koji hoce svoju priliku ( nikoga ne vrijedjam, FACTS ). Ako zelimo nesto od svega ovoga hajde da Nicky ( ne znam jel' on pravi lineup il' kako to ide...) uzme u uzi izbor 10-ak igraca i kroz nekoliko dana objavi ovdje reprezetaciju nase prekrasne zemlje u CS-u. Neka se spremaju, treniraju i kada dodje turnir uzmu bar 10-ak rundi. Imamo mi puno talenata i bez pite-a, prophe7-a etc. Svasta se moze uraditi, ali kao i u svemu u drzavi niko nista ne radi... Dignite se malo na noge, da rijesimo ovo jednom za uvijek. Rijade, Mili i ostali pro igraci ohladite se i pusite sebi karine na turnirima, ovjde se radi o ozbiljnoj stvari i hajde odmah da to rijesimo. Sretno  Pisite ovdje igrace koje bi ste voljeli vidjeti u reprezentaciji, pa ett neka to Nicky ( ako je on taj ) uzme u obzir...

P.S Nicky PM me kada dodjes, inbox full

E'o igraci koji, po meni, imaju sanse u reprezentaciji :

neO
gAte
SOBLE
Laquilla
cage
sykon
nikola
pita
prophe7
milan

edit ako se jos nekoga sjetim...
Dje ste BIH repka, sta ima?
Zero10 je napisao/la:
Evo neki dan sam igro na |LAV| serveru (nije da ga reklamiram :D ) i bio je soma . Mozda ga neki znaju, mozda ne, al cojk je stroj. Evo i jedan njegov demo :

http://www.youtube.com/watch?v=ZwrAqXBCq6g

a ovaj skor 50 (cw) : http://www.youtube.com/watch?v=lmxZWeiMwEU&feature=player_embedded

znaci cojk je stroj, ne znam zasto on ne igra za reprezentaciju.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHAHHAHAHAH ajd zero u .. ... hahahahahahhahaahhaha SUZE
Ko si ti ? Ko ste vi koji dizete nake teme o repki ?

Jesi ikad odigrao turnir ? Znas ti ove igrace uopste sto si ih nabrojao ? Znas ista o njima o njihovom skilu itd?

Sta vam je smirite se, neka Mili uradi sta misli da je najbolje momak je odigrao turnira vise nego iko u ovoj je****j zemlji on i David valjda momci znaju ko im pase i ko zna

Ne smarajte vise sa tim temama...

A sto se tice menadzera ekipe stavio bi neO... Jer momak zna vise nego dosta o vodjenju ekipe itd

Al neka rade sta misle da je najbolje.

Pozdrav.
riaad je napisao/la:
Mah ko će znati , niko nikada nije digao temu od njih , da je tatke dobio managera, kako je dobio managera, i tako to :)

Sve se radi tamo negdje iza leđa -.-'
Nista se nije radilo iza ledja posto na http://clanbase.ggl.com/news.php bilo je da se prijavite za kapitena svoje drzave, niko se nije prijavio lazo je jedini tamo napisao tu svoju prijavu i on je to dobio.

@ ostali

Lupate nevjerovatne gluposti.
milan je napisao/la:
Nista se nije radilo iza ledja posto na http://clanbase.ggl.com/news.php bilo je da se prijavite za kapitena svoje drzave, niko se nije prijavio lazo je jedini tamo napisao tu svoju prijavu i on je to dobio.

@ ostali

Lupate nevjerovatne gluposti.
Ma joj , kao da je neko zna da se tu treba prijaviti
Uzmite u obzir Vision pottija Marishu. Čovjek je jedan od rijetkih zbog kojih prelazim u njegov tim samo da bi vidio kako igra
riaad je napisao/la:
Ma joj , kao da je neko zna da se tu treba prijaviti :)
Bila tema na gamersu kako nemamo kapitena kako gruzija ima ovo ono ne da mi se sada traziti stopa ovaj gamers nevjerovatno :D ...Uglavnom ko god sere ovde, mogao je isto to da uradi i da on odredjuje ko ce da igra a ko ne :D
milan je napisao/la:
Bila tema na gamersu kako nemamo kapitena kako gruzija ima ovo ono ne da mi se sada traziti stopa ovaj gamers nevjerovatno ...Uglavnom ko god sere ovde, mogao je isto to da uradi i da on odredjuje ko ce da igra a ko ne
ovaj gamers.ba stopa nevjerovatno
Ne mogu vjerovati kako neko dozivljava ovaj cs. Alo momci, mozete dovesti i foresta u repku, ali nema nikakve vajde. Skontajte da nije fora da se dovedu "najjaci", vec momci koji se medjusobno razumiju i slazu. Momci kod kojih ce nedostatak jednog igraca nadomjestiti drugi. Sta ti vrijedi dovoditi igraci ciji se stilovi razlikuju nebo i zemlja. Smijem se kladiti da bi neki relativno nepoznati momci mogli pokazati bolju igru od ustaljenih.

Kad se ovo prevazidje, imacemo koliko toliko respektabilnu repku.
ZELIM DA VIDIM JASMINA "WHATEA" BESLAGICA KAKO IGRA ZA JADNU REPREZENTACIJU BBBBBIIIIIIIIIIIIIHHHH
milan je napisao/la:
Bila tema na gamersu kako nemamo kapitena kako gruzija ima ovo ono ne da mi se sada traziti stopa ovaj gamers nevjerovatno ...Uglavnom ko god sere ovde, mogao je isto to da uradi i da on odredjuje ko ce da igra a ko ne
Os kupit slusalice?

Igracu ja, samo recite sta se prEtisne!!

I Srbe sve iz ekipe protjerati.
"Ako zelimo nesto od svega ovoga hajde da Nicky ( ne znam jel' on pravi lineup il' kako to ide...) "

NE PRAVI! :D

Nicky kad je PRAVIO i kad je u ekipu stavio prophe7-a, pitu i crp-a ja bio sam budala, PISALI STE (DA, VI, SVI KOJI SAD OVDJE ISTO PISETE) DA PUSTIMO DOMACE DA IGRAJU. Nakon 2 godine (i rezultata koje sam pisao na nekoj od tema prije nekoliko mjeseci nisam zelio vise da se prijavljujem za kapitena CS ekipe. Prosle godine je to bio prophe7 (jer sam ga ja zamolio inace ni tad ne bi igrali), a ove godine se opet niko nije prijavio pa se zadnji dan prijavio Lazo Voodoo TaTke te je tako on dobio pravo da bira svoje igrace.

U cemu je problem? Igrali su sve "domaci" igraci. Nije valjda da sad ne valja? Sto kaze Milan, mrzi me sad da trazim po istoriji a imao bi svasta da napisem. Uglavnom, igrajte se, uzivajte i tako.

entele, nemoj da se brukas. Stalno hoces nesto, stalno pises nesto...sto se nisi prijavio? Zar treba neko da ti salje pismo na adresu sa molbom da se prijavis? Preko 40 drzava se prijavilo, i preko 250 kandidata, ali ti nisi znao :( Bilo je na ClanBase (ZAMISLI, zvanicna stranica za ovaj kup), na HLTV.org pa CAK i na gamers.ba - ne znam sta sad jos da ti se uradi? Naravno, niko ne garantuje da bi izabrali tebe, ali bi bar bio kandidat.

Ako ima kakvih pitanja, opletite :D
Ja jos ne kontam sto mene nisu zvali...boze sacuvaj ...imam osjecaj da bi najbolji bio :D aj cus :D

milana dodika za predsjednika(srbe na vrbe) zna milan o cemo je fol nemojte se vi mjesat :D
Nicky je napisao/la:
"Ako zelimo nesto od svega ovoga hajde da Nicky ( ne znam jel' on pravi lineup il' kako to ide...) "

NE PRAVI! :D

Nicky kad je PRAVIO i kad je u ekipu stavio prophe7-a, pitu i crp-a ja bio sam budala, PISALI STE (DA, VI, SVI KOJI SAD OVDJE ISTO PISETE) DA PUSTIMO DOMACE DA IGRAJU. Nakon 2 godine (i rezultata koje sam pisao na nekoj od tema prije nekoliko mjeseci nisam zelio vise da se prijavljujem za kapitena CS ekipe. Prosle godine je to bio prophe7 (jer sam ga ja zamolio inace ni tad ne bi igrali), a ove godine se opet niko nije prijavio pa se zadnji dan prijavio Lazo Voodoo TaTke te je tako on dobio pravo da bira svoje igrace.

U cemu je problem? Igrali su sve "domaci" igraci. Nije valjda da sad ne valja? Sto kaze Milan, mrzi me sad da trazim po istoriji a imao bi svasta da napisem. Uglavnom, igrajte se, uzivajte i tako.

entele, nemoj da se brukas. Stalno hoces nesto, stalno pises nesto...sto se nisi prijavio? Zar treba neko da ti salje pismo na adresu sa molbom da se prijavis? Preko 40 drzava se prijavilo, i preko 250 kandidata, ali ti nisi znao :( Bilo je na ClanBase (ZAMISLI, zvanicna stranica za ovaj kup), na HLTV.org pa CAK i na gamers.ba - ne znam sta sad jos da ti se uradi? Naravno, niko ne garantuje da bi izabrali tebe, ali bi bar bio kandidat.

Ako ima kakvih pitanja, opletite :D
potpisujem!!!!!!!!!!!predobro receno ali ipak nisi trebo dignut ruke od repke,razmisli ssad ako je budes vodio sta god budes uradio sutit ce svak..
ja neznam sta se vi prepirete nicky i ostali iz repke ...ovo je BIH cudan smo mi narod,cak i cudniji od vanzemaljaca:D
h1p je napisao/la:
potpisujem!!!!!!!!!!!predobro receno ali ipak nisi trebo dignut ruke od repke,razmisli ssad ako je budes vodio sta god budes uradio sutit ce svak..
Ma jok, ja sam se prijavio ta 2 puta jer bukvalno se NIKO nije prijavio pa sam samo zelio da BIH ipak igra, da ne bude da (a tad sam bio supervizor) ja pravim kup a moje drzave nema. U zadnjih jedno 5-6 godina nije se nikad prijavilo vise od 1 kandidata, a taj 1 je cekao zadnji dan. Toliko o interesovanju svih ovih koji ovdje pisu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.