Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Reprezentacija BiH

2.823 pregleda · 112 odgovora · otvorena 26.01.2011. u 19:56

Pozdrav svima !

Nakon sramote koja se desila prije neki dan ako se ne varam, nesto bi se trebalo uraditi... Pun mi je ku**c entela, laquilla, spawnova, heatona etc. po forumu koji hoce svoju priliku ( nikoga ne vrijedjam, FACTS ). Ako zelimo nesto od svega ovoga hajde da Nicky ( ne znam jel' on pravi lineup il' kako to ide...) uzme u uzi izbor 10-ak igraca i kroz nekoliko dana objavi ovdje reprezetaciju nase prekrasne zemlje u CS-u. Neka se spremaju, treniraju i kada dodje turnir uzmu bar 10-ak rundi. Imamo mi puno talenata i bez pite-a, prophe7-a etc. Svasta se moze uraditi, ali kao i u svemu u drzavi niko nista ne radi... Dignite se malo na noge, da rijesimo ovo jednom za uvijek. Rijade, Mili i ostali pro igraci ohladite se i pusite sebi karine na turnirima, ovjde se radi o ozbiljnoj stvari i hajde odmah da to rijesimo. Sretno  Pisite ovdje igrace koje bi ste voljeli vidjeti u reprezentaciji, pa ett neka to Nicky ( ako je on taj ) uzme u obzir...

P.S Nicky PM me kada dodjes, inbox full

E'o igraci koji, po meni, imaju sanse u reprezentaciji :

neO
gAte
SOBLE
Laquilla
cage
sykon
nikola
pita
prophe7
milan

edit ako se jos nekoga sjetim...
BUY44K4iZnoGouD je napisao/la:
~ Evo nesto iskreno, dajete sanse starim igracima koji su nekad bili u top formi vise nisu. Pruzite prilike malo mladjim koji stvarno zele i hoce da se trude za svoju domovinu , da se ono kao ne brukamo.Igrace koje si nabrojao :

neO
gAte
SOBLE
Laquilla
Cage
sykon
nikola
pita
prophe7
milan

Skidam kapu Milanu,piti,prophe7-u,Sobletu,gAte-u,neO-u.

nikola iz Brckog , nemam nista protiv momka ,ali stvarno ne znam po cemu je zasluzio on to?Mozda uvlacenju TaTke-tu u supak , ako nam je to organizacija onda se mozemo popisat na sve.

U gore naveden lineup , volio bi dodati Rijada(Entela) momak je zasluzio i koji se dokazao vise puta na LAN turnirima.

Vidim da vise volite da vam SRBI igraju nego Bosanci.

Stay cool / peace.
Drug, ne bih da skrecem s'teme ali ako ti "srbi" igraju bolje od "bosanaca" zasto ne. To je cisti nacionalizam, ali svako ima svoje misljenje, entela nisam nabrojao jer iskreno smatram da ne bi uspio u nekom jacem timu, i da bi ( ako bi igrao sa neO-m) popusio ku**c od strane igraca zato sto je veliki frager. Neam nista protiv Riada, al ett jednostavno ono sto on igra nije igra
neO
gAte
Laquilla
pita
milan
i mali amy iz bihaca vidim niko ga ne spominje ovdje al momak je prejak svaki dan igra cw i dokazao se je tako da nicky ili ko vec organizuje nek uzme u obzir momka
vLexinho je napisao/la:
Hocu ja da budem menadzer da vidite kako bi se igralo svaki dan barem 10 sati na dan.
+1 , što da ne , ako se momak trudi
xpallyftw je napisao/la:
+1 , što da ne , ako se momak trudi
Gde da se prijavim za menadzera ?
vLexinho je napisao/la:
- Gdje oš ?
Ajd neka mi neko navede ekipu znaci klan koji vezba da moze odbiti timu escalate 5 rundi ???? I onda ce te skontati mozda da je ovo najbolje sto se moglo napraviti pa da je igrao pita nebi ih uzeli nema sanse
Cobalt je napisao/la:
Defkto vam je ljudi da imamo najgore menagera na CB, što vodi našu repku. Čovjek je ove godine odlučio kikati sve žive sa Clanbase. Veoma pametno, zanimljivo i atraktivno urađeno.

Pogledajte samo reprezentaciju Hrvatske kako je složena, kako su svi igrači, te svaka igra ubačena i na mjestu. Šta se kod nas događa? Da šefuje lik pod imenom Nicky i da igra par dobrih njegovih prijatelja.

Izbačen sam iz repke BiH, jer ove godine se nismo prijavili za kup, ustvari, zahvala Nickiju što nas je izbacio, iako smo mogli igrati NC za BiH, vidjeli smo da se ne nalazimo u timu. Bravo. Community od UT2004 nije veoma jak, ali pošto tebe ne zanima igra, odakle ti pravo onda da kikaš postavu? Također i UT99 postava je out.

Admin si na CB? I sada radi toga mi svi moramo trpiti tvoju bahatost i volju "Hej, ja sam šef i bit će tako kako ja kažem?" Zašto ne ustupiš i predaš fino poziciju nekome, da nešto i uspijemo.

Gdje je nestala CoD2 CTF ekipa? Čekaj, jel se oni nalaze sada u REPKI? Objasni.
+1

dodavshi da je cod2ctf jedina osvojila nesta
A zar nije bolje da se da mladjima mjesta u reprezentaciji,posto oni imaju vremena za to i da steku iskustvo ;)
Koliko vidim cijela ova tema se vrti oko 6-7 igraca koji su prisutni "javnoj" cs sceni. Onaj ko je zaduzen za line up neka i obavi svoj posao kako treba pocevsi on ne slusanja vas i vasih prijedloga, znam mnogo bolje igrace koji uopste ne posjeduju profile na g.ba( zato ih i nema ni najednom spisku :/ ). Završimo sa kreatorom teme koji je VELIKI RETARD gledajuci na ovo "Pun mi je ku**c entela, laquilla,spawnova, heatona etc."

Ovo je tvoj lineup:

neO
gAte
SOBLE
Laquilla
cage
sykon
nikola
vLexinho je napisao/la:
Mah ko će znati , niko nikada nije digao temu od njih , da je tatke dobio managera, kako je dobio managera, i tako to

Sve se radi tamo negdje iza leđa -.-'
vLexinho je napisao/la:
Gamers.ba TS3, soba Alternative e-sports Mada nisi dovoljno iskusan
Onima u reprezentaciji nije mjesto koji ce se sprdati i koji ce biti inactive.....treba neko da bude aktivan,da ukazuje meceve,da se trenira i onda bih videli reprezentaciju,,,,nebi bilo lose da se i mladjima ulije nada posto je pred njima iskustvo a i oni imaju vremena za aktivno igranje...
Tema tj. komentari su strašni.
Treba u repku pet najboljih koji se dokažu tj. onih koji su česti po lan turnirima itd..
Ali ja mislim da je najbitnije menađera izabrati koji će obavljati svoj posao kako Bog zapovjeda.
enteL
Laquilla
prophe7
pita
milan

~ Ja mislim da jaceg lineupa nema , gledam po komentarima svi nesto na entela , a kad treba gdje igrati entel igra samnom i slicni komentari
quell je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=IHXm0SiHqIw
Kako izofiran na ona druga 2 killa koji ejm : *
Zero10 je napisao/la:
Evo neki dan sam igro na |LAV| serveru (nije da ga reklamiram :D ) i bio je soma . Mozda ga neki znaju, mozda ne, al cojk je stroj. Evo i jedan njegov demo :

http://www.youtube.com/watch?v=ZwrAqXBCq6g

a ovaj skor 50 (cw) : http://www.youtube.com/watch?v=lmxZWeiMwEU&feature=player_embedded

znaci cojk je stroj, ne znam zasto on ne igra za reprezentaciju.
zero sta ti znas :P xD... ozb like je stroj sto jest jest nije frager neki al ima skill u pm . neki su govorili da koristi nesto ali eto ima demo iz LAN turnira ja msm da je bio u Brckom gdje je lik imo 50 : 2 ili 3 score tu je imao 2 ace sa awp-om...lik je stvarno stroj probajte njeg!
Bez uvrede, ali ovi ol' school igrači nemaju volje, želje a ni vremena za treniranje i za nešto ozbiljno... Šansu treba pružiti ovim 'mladim nadama':

entel
neO
milan
pita
?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.