Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Particija D nema je

108 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.07.2010. u 13:16

Kao sto naslov kaze instalirao sam particion magic *ku**c od programa * i problemi su poceli vidim preko menadjera
particiju d ali nikako vise pa ako neko ima iskustva sa ovim cudima

Pokusao :
Preko dosa da je ocitam ozivim
U windowsu da promjenim slovo
Sa praticiion magicom pokusao da ozivim da se vidi

Takodje isao sam ono show hiden folders prikaze mi od
citaca kartica (integrisanog ) ali disk nece nikakko

Dobicete nagradu problem nije bodova imam mogu poslati
preko pfrofila kredita imam ...
Btw . odo pokusati dici win xp tu sam za par minuta
Pa mozda nije kreirana particija mozda samo vidis "prazan" prostor?
znas kako je kod mene bilo moze ja mislim ovako kad sam htio formatirat komp i sada ubacio win xp cd i da instaliram i izbacilo mi koju particiju hocu da formatiram i imao 4 particije C D E I unknow jednu i ova c imala 100mb d 39gb i ova E imala 39 gb a zadnja 100mb takodjer izbrisao tamo c d i unknow i samo kreirao jednu pod imenom c pa ti probaj isto tako izbrisi sve napravi novu c i novu D i formatiraj C i ta ce ti biti upravna jer ce ti tamo biti svi sistemski fajlovi
Idi desni klik na My Computer pa Manage, imas tamo storage i disk managment i tamo vidi dali ti ocitava D particiju... pa odg.
Koliko ja znam,prilikom dizanja sistema mozes izabrati particiju koju ces koristiti ?
Soviet je napisao/la:
Idi desni klik na My Computer pa Manage, imas tamo storage i disk managment i tamo vidi dali ti ocitava D particiju... pa odg.
@ Dolar Nisam je***o glup
@ Ares Hvala na trudu ali formatirao sam vise sititema nego
sto sam ga izdrko
@ Snizz mojne se [praviti pametan procitaj sta sam napisao

da prepoznaje je ali nemogu nista da uradim povodom toga jednostavno
neda nista da joj uradim takodje nakon sto sam instal particion
magic nestali su mi i od card readera djelovi

btw. necu da formatiram racunnar pogotovo D particiju radije
cu ga zapaliti ,
uradi ovako ako znas dici sistem,ubaci sistemski cd i pokreni formatiranje compa,eh sad kad ti dode da izaberes koju particiju da formatirams vidi imas li d particiju,ako ima izbrisi je i ,idi na pravljenje nove particije,naravno opet ce biti d,onda restartuj comp,i odi na my computer i pokreni d particiju,jest da ces je morati tako formatirati,ali ako imas sta na njooj,a nemozes uci staces sjebano je ili

Probaj sa sistem restore mozda je neki virus ili sta,
Javi ako sam ti pomogao Pozz :D
God_Like je napisao/la:
uradi ovako ako znas dici sistem,ubaci sistemski cd i pokreni formatiranje compa,eh sad kad ti dode da izaberes koju particiju da formatirams vidi imas li d particiju,ako ima izbrisi je i ,idi na pravljenje nove particije,naravno opet ce biti d,onda restartuj comp,i odi na my computer i pokreni d particiju,jest da ces je morati tako formatirati,ali ako imas sta na njooj,a nemozes uci staces sjebano je ili

Probaj sa sistem restore mozda je neki virus ili sta,
Javi ako sam ti pomogao Pozz
Ma formatirao sam racunar C disk i sada ima
a vjeruj prije bi zapalio racunar nego formatirao D disk

Admins mods gods Lock!
RzA je napisao/la:
Ma formatirao sam racunar C disk i sada ima
a vjeruj prije bi zapalio racunar nego formatirao D disk

Admins mods gods Lock!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.