Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomoc problem sa Xp plavi ekran..

61 pregled · 6 odgovora · otvorena 20.07.2010. u 11:34

raja pomozite molim vas...pc mi je radio sinoc sve normala ovo ono,ja jutros da ga upalim nema sanse puni se ono gdje pise windows xp i pojavi mi se plavi ekran i samo se restartuje,ne moze uci ni u safe mode...a imam puno stvarii koje moram spasit ne zelim formatirat,,,bili se ista moglo sredit da barem spasim to pa da ga onda formatiram???.

Hvala velika raji gamers portala !
zasto dvije teme? nepotrebno

- on topic

http://www.techspot.com/vb/topic21206.html

EDIT : nevjerujem da ce itko ovdje znat tocno u cemu ti je problem , jednostavno odnesi na servis nek oni vide do cega je i ako ti mogu spasit te podatke...
Skini Windows xp usb edition i butaj ga i spremi podatke koji ti trebaju
Pao mu sistem ili ti komp puno radi ili je pun virusa uglavnom može se samo od sebe napraviti nemoj ga opterećivati ako ti baš nikako nemože uć u windows morat ćeš ga formatat meni je sistem padao jedno 4 puta
uzmi kablove od hdd i na maticnoj sto su konektovani pocupaj pa ponovo ukljuci, izvadi bios, kartice ...
ako ne zelis formatiratt
kerimbh je napisao/la:
provjeri hardver ,hard disk !!! vidi jel sve ok !!!
upravo tako , te greske "sa plavom pozadinom i bijelim slovima" gdje su ispisane greske su razlog loseg/dotrajalog/sje*anog HHD (Hard Diska)

Tako da sad te samo sreca moze posluziti , jer nekad opet proradi i radi jedva (to ce ti posluziti da spasis podatke) ali opet nakon nekoliko dana je FAIL ..

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.