Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Arcania:Ghotic 4

66 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.07.2010. u 17:45

Za sve ljubitelje ghotica zelim da vam predstavim igru koja ce izaci Arcania a ghotic tale ili prosto Ghotic4

Arcania izlazi ove Godine mada je trebao prije ali............
on je vec duze vrijeme u izradi!!!!Novina je to da umjesto Piranha bytes igru pravi Spellbound Entertainmenta..
Od Spellbound Entertainmenta ocekujemo da poboljsa grafiku i smanji bugove sto su najavili uciniti!!!!

Prica ce se naravno nastaviti odakle je stala na ghotic 3

PC Minimum Requirements

* Operating System: Microsoft® Windows® XP / Vista
* Direct X Version: DirectX 9.0c or higher
* Hard Disk Space: 10 GB + 600 MB virtual memory
* DVD Drive: 6x DVD ROM Drive
* Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHZ, AMD Athlon 3500+
* RAM: 1 GB (Windows® XP), 1,5 GB (Windows® Vista)
* Graphics Accelerator: ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB
Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB
* Sound Card: DirectX 8.1 compatible sound card
Kupujem ^^

Prekuco 1, 2, 3 (doduše jedva, razočar'o me), sada prekucavam Risen (zasebna priča) i naravno Gothic 4 ^^
Nmg čekat
MAND4 je napisao/la:
Kupujem ^^

Prekuco 1, 2, 3 (doduše jedva, razočar'o me), sada prekucavam Risen (zasebna priča) i naravno Gothic 4 ^^
Nmg čekat
3 je sranje žešće, nisam očekivao onakav fail. Ne vjerujem da će 4 biti išta bolja.
Treći dio me razočarao.
Prepun bugova.
Sad kakav će četvrti biti, sanjat ću večeras.
Medeni je napisao/la:
3 je sranje žešće, nisam očekivao onakav fail. Ne vjerujem da će 4 biti išta bolja.
Mah ... Možemo se jedino nadati. Šteta, 2ca je bila baš imba, a onda sve uprskaju sa tricom ... Valjda 4ka bude bolja
Ja sam igro i dvicu i tricu.tricu sam dobio slucajno orginal cd na talijanskom tak da mi se svidio al je bio prebugovan dok je 2ca bolja!!!!!!!!a od 4 nadam se najboljem!!!!!
mene je kec odusevio, al za gothic me iznenadilo da je 2ica bolja i od 1ice sto i nije bas cest slucaj, al 3 su zasrali postenjacki, zna li se mozda datum kad izlazi? jedva cekam ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.