Dobio sam Internal Card Reader sa racunarom sa MS/MS Duo, SD/MMC, CF/CFII,XD,T-Flash i USB portom. Znaci 5in1. Radio je perfektno i pojavljivao se u My Computeru. Nedavno su drive-ovi nestali, ali posto nisam koristio card reader nije mi ni smetalo. Sada hocu da prebacim slike sa digitalne (SD kartica), ubacim u port od card reader i uopste se ne pojavljuje u My Comp.
Moguci problemi (ali ih ne znam popraviti
):
- HDD driveovi su mi assigned na slova H: i I:, dok su driveovi od Readera bili na C:\ , D:\, E:, F:. Ali kada sam instalirao Daemon Tools i dodavao Virtual Driveovi oni su se pojavili na tim mjestima, a od card readera su nestali.
- Izgubio se kontakt na maticnoj ploci i sada ne radi. Ali fazon je sto USB port na card readeru i radi i svakodnevno ga koristim kada igram PES 10 sa joystickom.
Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional
Instalirani Service Pack Service Pack 3
Da napomenem, ne znam ni verziju ni ime od Card Readera, u Everestu se ne pojavljuje niti u Device Manageru. Samo pise Unknown Device.
Skidao sam DeskDrive, ali ni on ga ne moze pronaci.
FORMAT NE DOLAZI U OBZIR !
Moguci problemi (ali ih ne znam popraviti
):- HDD driveovi su mi assigned na slova H: i I:, dok su driveovi od Readera bili na C:\ , D:\, E:, F:. Ali kada sam instalirao Daemon Tools i dodavao Virtual Driveovi oni su se pojavili na tim mjestima, a od card readera su nestali.
- Izgubio se kontakt na maticnoj ploci i sada ne radi. Ali fazon je sto USB port na card readeru i radi i svakodnevno ga koristim kada igram PES 10 sa joystickom.
Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional
Instalirani Service Pack Service Pack 3
Da napomenem, ne znam ni verziju ni ime od Card Readera, u Everestu se ne pojavljuje niti u Device Manageru. Samo pise Unknown Device.
Skidao sam DeskDrive, ali ni on ga ne moze pronaci.

FORMAT NE DOLAZI U OBZIR !