Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 20 bodova

Card Reader

111 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.08.2010. u 12:19

Dobio sam Internal Card Reader sa racunarom sa MS/MS Duo, SD/MMC, CF/CFII,XD,T-Flash i USB portom. Znaci 5in1. Radio je perfektno i pojavljivao se u My Computeru. Nedavno su drive-ovi nestali, ali posto nisam koristio card reader nije mi ni smetalo. Sada hocu da prebacim slike sa digitalne (SD kartica), ubacim u port od card reader i uopste se ne pojavljuje u My Comp.

Moguci problemi (ali ih ne znam popraviti ):

- HDD driveovi su mi assigned na slova H: i I:, dok su driveovi od Readera bili na C:\ , D:\, E:, F:. Ali kada sam instalirao Daemon Tools i dodavao Virtual Driveovi oni su se pojavili na tim mjestima, a od card readera su nestali.

- Izgubio se kontakt na maticnoj ploci i sada ne radi. Ali fazon je sto USB port na card readeru i radi i svakodnevno ga koristim kada igram PES 10 sa joystickom.

Operativni sustav Microsoft Windows XP Professional
Instalirani Service Pack Service Pack 3

Da napomenem, ne znam ni verziju ni ime od Card Readera, u Everestu se ne pojavljuje niti u Device Manageru. Samo pise Unknown Device.

Skidao sam DeskDrive, ali ni on ga ne moze pronaci.

FORMAT NE DOLAZI U OBZIR !
Assigneuj daemon virtual drive letters na neke koje nisu u upotrebi.

Edit:
Problem ti pravi daemon pa eksperimentisi, nemoj zaboravit da poslje svake izmjene oko driveova moras rr pc da bi imalo efekta.
E ovako ja sam imao slican problem tj nije mi radio card
reder niti mi je radio d disk .. POkusavao sam sve i svasta
jednina stvar koja mi je pomogla je format .
codex je napisao/la:
Assigneuj daemon virtual drive letters na neke koje nisu u upotrebi.

Edit:
Problem ti pravi daemon pa eksperimentisi, nemoj zaboravit da poslje svake izmjene oko driveova moras rr pc da bi imalo efekta.
Stvarno sam mislio da ce ovo uspjeti, ali nazalost ne

btw. u Everestu mi ovo pokazuje, ali nisam siguran da je Card Reader

Control panel,pa onda Add hardware
to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.