Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Cyber link

118 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.07.2010. u 13:45

Eh prije svega izvinjavam se administraciji i nadleznima ako je u pogresan podforum zalutala tema, al' stvarno zurim

Razlog sto dajem 'vako malo bodova je sto ih i nemam vise, a da imam ponudio bi' =D

Eh, dobio ja novi komp, format ga, instaliram xp sp3, prvo driver grafe, pa sound card, pa ostale programe.

Dodjem do gore navedenog "Cyber link programa" pokrenem jedan film, ono sve crno, zvuk ima al' slike ne, WTF! kontam sta je sad ovo.

Ja reko da nije do drivera graficke, ja ga ponovo instaliram, i vidi cuda radi, medjutim kada ugasim komp, i nakon nekoliko sati/minuta, opet nema slike i opet moram instaliravat driver od graficke
Graficka mi je inace ati-ova, pa et' ko pomogne ovo bodovo i aplauz nadam se od modova =D

Samo da kazem, pokusav'o sam ponovo dizat sistem, nista, isto :/

Hvala unaprijed :!
E brate slusaj vako, kad si instaliro drivere za grafu vjerovatno si instaliro i ASUS enhanced display drivers. To je glavni problem. Znaci ides na desktop desni klik pa Propertise > Settings > Advanced. Tu izaberes tab ASUS zatim tab ASUS Splendid i ono gdje ti pise Enable ASUS splendid, odznaci to polje. Ako ne bude to javi, mpzda se sjetim jos neceg.

Enjoy!
TitaniuM je napisao/la:
E brate slusaj vako, kad si instaliro drivere za grafu vjerovatno si instaliro i ASUS enhanced display drivers. To je glavni problem. Znaci ides na desktop desni klik pa Propertise > Settings > Advanced. Tu izaberes tab ASUS zatim tab ASUS Splendid i ono gdje ti pise Enable ASUS splendid, odznaci to polje. Ako ne bude to javi, mpzda se sjetim jos neceg.

Enjoy!
Eh qme moj fail, nisam napis'o da u mene nije Asus grafa, i tog sto si ti naveo uopste nema, u mene je

Sapphire HD 2400 pro grafa :/

Ako se sjetis jos neceg' javi =D
Dovahkiin je napisao/la:
Eh qme moj fail, nisam napis'o da u mene nije Asus grafa, i tog sto si ti naveo uopste nema, u mene je

Sapphire HD 2400 pro grafa :/

Ako se sjetis jos neceg' javi =D
Al nema to veze sto ti je grafa ATi. Driveri su vecinom ASUS-ovi je je to brand koji je u suradnji i sa ATi i sa nVIDI-om. A jesil pokuso ovo sto sam ti reko?
TitaniuM je napisao/la:
Al nema to veze sto ti je grafa ATi. Driveri su vecinom ASUS-ovi je je to brand koji je u suradnji i sa ATi i sa nVIDI-om. A jesil pokuso ovo sto sam ti reko?
Jesam, nema uopste onog "asus" tab-a kad otvorim advanced, samo ono general...i ostalo color troubleshot, nesto tako... :/
Dovahkiin je napisao/la:
Jesam, nema uopste onog "asus" tab-a kad otvorim advanced, samo ono general...i ostalo color troubleshot, nesto tako... :/
Pa probaj sa drugim programom moraš li sa cyber linkom
Rješenje
E slusaj, skini sa ovog linka (http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_full.htm) K-Lite Mega Codec Pack (admini ne dijelite opomene jer nije warez, program je besplatan) i kad pokrenes instalaciju u opcijama uvijek stimaj Haali codec i decodere. Kad zavrsis instalaciju ono sto budes htio gledat gledaj preko Media Player Clasic-a. Uvjeren sam da ce radit.

Post dobio aplauz od ultranumb

iTrako je napisao/la:
Pa probaj sa drugim programom moraš li sa cyber linkom
VLC media player ?

Skinuo video sa youtube, isto, nema slike, a zvuk je tu :/

Posto nijedan od vas mi nije full pomog'o, nego mi je jedan vamo frend, niste zasluzili bodove, al' posto je taj "frend" dobar, dat' ce ti "Titanium" ove bodove da se mozes sigrat sa njima, a tebi ellyx aplauz, nadam se cim mod izviri online

>3 underdog xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.