Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Drajveri za Graficku

65 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.07.2010. u 10:24

Eh raja , meni je komp bio na servisu dizao se sistem ponovo pa me sada zanima ne mogu CS da stavim na OpenGL.Postavio sam temu svi su mi rekli da installiram drajvere ali ne znam kako cu ih skinuti ili kako sta pojma nemam.

Graficka je neka nVidia sad ne znam mogu li gdje pogledati koji je broj imao sam tu kutijicu al ne znam dje je u kuci trenutno.

Ako nadjem reci cu , ustvari da li mogu pogledati na kompu koja je graficka.

Znaci drajvere trebam neke installirati.

Hvala !
Ime graficke, copy / paste na google, dodas driveri na kraj i surfaj po najnizoj ceni.
Imas novine PcPlay uz koje dodje dvd na njiva ima najnovije drivere za graficke uz svaki dvd pa sebi kupi imaces uvijek ;)
Boozywoozy je napisao/la:
Ime graficke, copy / paste na google, dodas driveri na kraj i surfaj po najnizoj ceni.
a izvini mogu li na kompjuteru vidjeti ime graficke ?
Ako ne mozes skini everest (program) i sa njim ces moci vidjeti koja ti je grafa
elow je napisao/la:
a izvini mogu li na kompjuteru vidjeti ime graficke ?
Naravno. Samo malo procackaj na settings od graficke.
Program za drajvere

Potom ide slijedece :

Everest Ultimate Edition > Grafika > Windows Grafika i pise ti u dnu nadogradi drajver, samo klikni na link, izaberi model i skini
Amarhz je napisao/la:
Program za drajvere

Potom ide slijedece :

Everest Ultimate Edition > Grafika > Windows Grafika i pise ti u dnu nadogradi drajver, samo klikni na link, izaberi model i skini
netreba mu everest da vidi koja mu je graficka tupaniiiiii
M1X1 je napisao/la:
netreba mu everest da vidi koja mu je graficka tupaniiiiii
Nisam zbog toga napisao. Napisao sam da skine drajvere pomocu Everesta. A ti sto ne znas citat i ne znas se izrazavat, to je tvoja stvar.
pa vidi u device manageru..
Skines program zvan everes vidis koji je model graficke
Link

Odes na oficijalnmu stranicu
Link

Eto znam da sam pomoga only say tnx

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.