Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Napomena napomenica =)

2.129 pregleda · 60 odgovora · otvorena 11.06.2010. u 13:18

Ko god više otvori temu pod nazivom "Pomoć" , ili "Hitno", ili bilo šta što ne opisuje njegovu temu ili problem u njoj, ima ban 2 sedmice. A svi koji odgovore na tu temu gag 7 dana.

Da se razumijemo, neće biti gagovan niko ko pomogne na teme sa neprikladnim nazivima, nego onaj ko bude odgovarao na spam teme tipa skakavaca i tome sličnog

~ Izvor.

~ Ispred G.ba Administracije, v3Tr0x. Kao kreator pravilnika, G.ba Administracija zadržava svako pravo izmjene, do daljnjeg.
Zilla je napisao/la:
Nije mi jasno sto vas pola kenja oko ovoga?
Budite sretni sto vas 90 posto nije pobanovano jer ste blago receno mentalno retardirani i niste sposobni da 99 posto (DEVEDESET I DEVET) odgovora na svoja pitanja nadjete na googlu.

Naravno uvijek je vama bilo lakse postaviti temu tipa kako ugasiti v-sync na gamersu, ili temu nekog errora za neki MMORPG na GAMERSU umjestu na forumu te igrice. Ako neki smrtnik misli da nisam upravu, naci cu u 10 minuta odgovore na vishe od 10 tema koje su postavljene danas (Problemi).

Fakat bez rijechi sam odavno vech ostao na to kako je vechina ovde kao kolektiv buntovna i mutava, al eto shta mogu, blamirajte se.
Potpuno se slažem. Al' pazi ovo što se tiče v-synca, svakih 5 dana barem jedan maloumnik ( ne mislim na sve membere nego baš na maloumnike ) otvori temu Kako isključiti v-sync ? Da na google ukuca kako isključiti v-sync normala da će nać. Al' jok mora on da malo spama da bi ispo sad neki strašan member koji je često tu il šta.. Evo dokaz molim vas, pazite ovo :
http://www.google.ba/#hl=bs&source=hp&q=Kako+isklju%C4%8Diti+vertical+sync&btnG=Google+pretraga&meta=&fp=abf4f1444c072cee

Pogledajte prvu stranicu, sve piše : Kako iskljušiti v-sync - Gamers.ba Znači samo na google da ukuca odma će nać odgovor.
Mislim smješno kako se velika većina membera zna provalit. A tu su i oni koji će mu reć : googlaj malo. Jel ti teško bgt ukucat na google ko ja sad i dat' mu link i eto ? Za ovakle postove treba odma gag, kao i ban za otvaranje teme Kako popravit fps i isključit v-sync jer se sve može nać na googlu.
Ovo pravilo je davno Abasi napisao i propalo je u vodu.Ako ON nije uspio koji je imao/ima takav respect ovde ,sigurno neces ni ti.Tema,fail. Iznio sam svoje misljenje,nek slijedi samar,ban ako ti to predstavlja uzitak
Današnja omladina želi sve na tanjiru da im se servira, a dok su ljudi prije ko crnci radili da bi im pružili pomoć.

Gamers.ba Revolution
Eh v3tr0x, jedno pitanje.
Zar ne bi to pravilo trebalo sprovesti i na one teme koje su zabranjene, a koje se, kada se otvore, samo kantiraju.
Evo maloprije otvori temu, a takvih dnevno se mnogo otvara, i sad bi, po mom mišljenju, njemu trebao uslijediti ban.
Dobro ovo , nego sta bi vi uradili za mir u svijetu? To nikog ne briga.
synL je napisao/la:
Ovo pravilo je davno Abasi napisao i propalo je u vodu.Ako ON nije uspio koji je imao/ima takav respect ovde ,sigurno neces ni ti.Tema,fail. Iznio sam svoje misljenje,nek slijedi samar,ban ako ti to predstavlja uzitak
Možda mu se nešto ispriječilo. Imao je obaveza. Moje vrijeme je organizovano. Ne odustajem dok god je ovoga .

Eto vidjećeš.

Šta ću te šamarati. Poštujem što imaš mišljenje.
v3Tr0x je napisao/la:
Možda mu se nešto ispriječilo. Imao je obaveza. Moje vrijeme je organizovano. Ne odustajem dok god je ovoga .

Eto vidjećeš.

Šta ću te šamarati. Poštujem što imaš mišljenje.
Aj ba idi gonjaj telad po štali

Citiram samog sebe: "Uz tebe imamo vedru budućnost"

Daj aplauz, oću da mi piše da sam ga dobio od tebe.

<3

Post dobio aplauz od ultranumb

Malo prerigorozno. Konkretno - bezveze je da posljedice snose oni koji su odgovorili na takve teme. Znaci, sad cemo morati pregledati detaljno nazive tema kako bi bili sigurni da mozemo ostaviti komentar.
fobia je napisao/la:
Malo prerigorozno. Konkretno - bezveze je da posljedice snose oni koji su odgovorili na takve teme. Znaci, sad cemo morati pregledati detaljno nazive tema kako bi bili sigurni da mozemo ostaviti komentar.
Malo pameti i edukacije nikome nije štetilo
Fino fino , nadam se da ce ovo pravilo barem donekle uroditi plodom...
torQ7u je napisao/la:
Malo pameti i edukacije nikome nije štetilo
Ma dobro, eto uredu je - neka budu takva pravila. Ali ono sto je meni bezveze je to da se skoro svakodnevno kreiraju neki novi pravilnici.

Ne radi se samo o tome da se napise pravilnik. Treba njega i primijeniti.

btw. MorgaN-ov prijedlog mi se svidja!
fobia je napisao/la:
Ne moraš pregledati naslov teme da vidiš da li je neki spam. =)
v3Tr0x je napisao/la:
Ne moraš pregledati naslov teme da vidiš da li je neki spam. =)
Kakav spam? Pa, koliko ja vidim, ovdje govori se o naslovima poput "hitno" ili "pomoc".

To po mom misljenju nije spam, nego brzopletost nekih ljudi.

Treba navesti u ovim pravilima lijevo da se to ne radi, a ne tako. J**i ga, svacega ima; ne zna svako kad se tek registruje kako da pravilno postavi temu.
fobia je napisao/la:
Kakav spam? Pa, koliko ja vidim, ovdje govori se o naslovima poput "hitno" ili "pomoc".

To po mom misljenju nije spam, nego brzopletost nekih ljudi.

Treba navesti u ovim pravilima lijevo da se to ne radi, a ne tako. J**i ga, svacega ima; ne zna svako kad se tek registruje kako da pravilno postavi temu.
Ajd' se ti umij, pa pročitaj cijelu temu još jednom. =)
v3Tr0x je napisao/la:
Ajd' se ti umij, pa pročitaj cijelu temu još jednom. =)
Ah, vidim sad. Jarane, ovakav tekst u potpunosti nije bio. Vidim da su ovdje neke stvari editovane.

Nisam citao nakon edita temu nikako.

Nesporazum.

Sve najbolje

Post dobio aplauz od ultranumb

Samo rokaj! Samo se pitam jel ova djeca sto pisu te caps lock, leet retardirane teme jel tako pisu u skoli? Sve takve teme "POMoZiTe" "n@Jb0lJe p3l3Ne" ili sadrzaj manji od 5 recenica, sve to 7 dana na hladjene. Nije vam iskalisvojdebilizam.ba nek nauce pisat pa tek onda dizat teme.
torQ7u gore objasnio,hoce sve da im se servira,ajde malo da se potrudite i naci cete sve sto vas zanima.Svaki problem koji neko ima odma' tema tam' vam',niko nista sam ne pokusava.
Mnogima bi ovde dobro doslo malo da provedu vremena u vojsci,da nauce postovat,da razlikuju pravilo od baljezganja.Postavljaj pravila i podrzavam te u tome,ne vjerujem da ce od ove opcije nesto lese proizaci osim ovog cmizdrenja po temi;bas nasuprot.Moj savjet ti je vetrox kad sljedece pravilo budes donosio ti ili neko od nadleznih,da odma zakljucate temu jer vi sta god da uvedete njima se nece sviđati...
Peace out...
A što si ti postavio temu napomena?
isto ti dođe, trebo si dodat da znamo o ćemu je riječ u napomeni :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.