Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Obavijest = Upozorenje!

4.134 pregleda · 100 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 15:13

Prema odluci administracije, pravilnik g.ba portala dopunjujemo slijedećim stavkama:

- Onaj koji otvori, po nama, neprikladnu temu, ili temu za koju nije dobio dozvolu (Ukoliko je to potrebno), dobiva ban na 14 dana (2 sedmice).
- Svi oni koji odgovore na takve teme imaju rezervisan ban na 7 dana (1 sedmicu).

U ovakve teme spadaju one tipa 'Hajmo spamat', 'Debil ovaj debil onaj', teme bez nekog posebnog imena i bez ikakve potrebe odgovaranja na njih!

Ove izmjene stupaju na snagu od ovog trenutka!

Vaša Administracija.

Edit: Takve teme se nece odmah ubacivati u kantu, prvo podjela banova, pa zakljucavanje i nek svako od vas vidi da su svi banovani upravo zbog toga.

- Svaki uvredljiv post bit ce kaznjen banom, a ne samarom kao do sada.
- Teme koje sluze za prebacivanje bodova nisu dozvoljene. Za takve morate traziti dozvolu od nekog admina ili global moderatora (Buduci da je njih vise, onda od njih trazite).

Nacin postalvjanja takve teme: Ime teme: Nick kojemu se prebacuju. Ko smije odgovoriti? - Samo onaj korisnik ciji je nick na njoj napisan.

- Svako ko na takve teme odgovori na nacin 'daj meni', 'evo me' ili slicno, takodjer ce dobiti ban.
- Ukratko, svako sranje, bit ce kaznjeno banom.
- Tolerisem samo onima za koje primijetim da su se registrovali poslije otvaranja ove teme.

NAPOMENA: Upravo se salje kruzna poruka svima, tako da niko od do sada registrovanih clanova ne moze reci "nisam znao" i "nisam vidio".
Aj sad picici da vas cujem :)
jedini nacin da se rijesi spamera
neO je napisao/la:
Aj sad picici da vas cujem 
+1
Valjda ce uspjeti , iako je bilo vec ovakvih 130 pokusaja.

Ova tema ispod tvoje , stvarno je prikladna ?
Gl sa novim pravilima nadam se da ce se barem nesta promjenit 

Edit: WonderBoy: Buahhahahha 
Bilo je i vrijeme.Al' bit ce to aktvino nekoliko dana i opet ce administracija zaspati  Ali eto aBd vidjet cemo 
neO je napisao/la:
Aj sad picici da vas cujem
thumbz up !

btw, bilo je i vrijeme ...

EDIT:

I da, volio bih da se nešto uradi povodom vrijeđanja pojedinih članova na vjerskoj osnovi .

http://www.gamers.ba/forum/8/85989/artoz/
Ajde, valjda ce biti bolje sa ovim pravilima 
GL:-*
BIlo je i vrijeme da se zaustave teme svakakve !
Digne se tema i 100 ljudi napise nepotreban post samo eto nek se spama ! Kao sto se desava kad se bodovi prebacivaju njih 10 napise komentar ! Onda kad se postavi tema npr. gdje mogu naci ovo i ovo .... neko postavi komentar nakon 10 minuta neko drugi isto to napise  !

Ali eto super ovo kao i juce za ono brisanje iz kante ♥
Konačno, da se stane u kraj debilizmu.
Svaka čast riddle Pošteno.
mislim da ce se ovoga pridrzavat 20%foorumasa stodalje implicira da ce se iste stvari ponavljat 80% ....
Pametno, al vas je malo da banuje. Uvijek ce se naci neki moderator jaran sa ovim-onim, pa kad se prebace bodovi oni nabrzinu temu u kantu. Znaci treba vam jos ljudi koji ce radit takav posao.

Ja i nemilosrdni FGB bi bili savrseni za takvih pozicija. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.