Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Obavijest = Upozorenje!

4.134 pregleda · 100 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 15:13

Prema odluci administracije, pravilnik g.ba portala dopunjujemo slijedećim stavkama:

- Onaj koji otvori, po nama, neprikladnu temu, ili temu za koju nije dobio dozvolu (Ukoliko je to potrebno), dobiva ban na 14 dana (2 sedmice).
- Svi oni koji odgovore na takve teme imaju rezervisan ban na 7 dana (1 sedmicu).

U ovakve teme spadaju one tipa 'Hajmo spamat', 'Debil ovaj debil onaj', teme bez nekog posebnog imena i bez ikakve potrebe odgovaranja na njih!

Ove izmjene stupaju na snagu od ovog trenutka!

Vaša Administracija.

Edit: Takve teme se nece odmah ubacivati u kantu, prvo podjela banova, pa zakljucavanje i nek svako od vas vidi da su svi banovani upravo zbog toga.

- Svaki uvredljiv post bit ce kaznjen banom, a ne samarom kao do sada.
- Teme koje sluze za prebacivanje bodova nisu dozvoljene. Za takve morate traziti dozvolu od nekog admina ili global moderatora (Buduci da je njih vise, onda od njih trazite).

Nacin postalvjanja takve teme: Ime teme: Nick kojemu se prebacuju. Ko smije odgovoriti? - Samo onaj korisnik ciji je nick na njoj napisan.

- Svako ko na takve teme odgovori na nacin 'daj meni', 'evo me' ili slicno, takodjer ce dobiti ban.
- Ukratko, svako sranje, bit ce kaznjeno banom.
- Tolerisem samo onima za koje primijetim da su se registrovali poslije otvaranja ove teme.

NAPOMENA: Upravo se salje kruzna poruka svima, tako da niko od do sada registrovanih clanova ne moze reci "nisam znao" i "nisam vidio".
Super,samo me zanima zasto moderatori,admini i ostali na pojedinim temama dijele samare svima koji su odgovorili bez obzira na post koji su dali :S,bio to spam ili pomoc ?
Tako i treba :)

Vracate Gamers.ba forum na stari visoki nivo ozbiljnosti !!
Bravo za administraciju.
Odlično. I da, hvala riddle-u za podijeljene banove na račun teme o smrti patrijarha.
neO je napisao/la:
Aj sad picici da vas cujem
nemoj me lozit
Otvori ovu temu za 7 dana (nakon tog pocetka banovanja), i 40% ovih koji su odgovorili ovdje (napokon,svaka cast,krajnje vrijeme..) ce biti banovani =)
Rek0o sam ti samo u kost
Šsta je bilo pi**e ?
Dobar posao riddle,ali zelio bi dfa znam ko je provalio na G.ba
najbolje vojnicki :) tako treba samo banane djeliti ko majmunima (A)9-)
E ovo je g.ba ! Samo da se to odrzi, da ne bude nakon 7 dana po starom :D
Ocito ova pravila ne vaze za sve clanove. Pa pogledajte ovog RMMO, decko na temi patrijaha se ismijava, ovdje glumi nesto citra 130x.
Uglavnom fino je sto si ova pravila svima poslao i objasnio neke stvari. Sad treba vidjeti ko ce se ovoga pridrzavati, jer za neke likove ovo ocito nista ne znaci i nastavice po starom.
E sada ce gamers.ba biti site nema vise spamera, nema vise 4029402942 tema na dan, eh to je car starog gamers.ba
Samo naprijed.

Jest', priznajem, spamao sam na par takvih tema ovih dana, samo sam čekao ban, al' eto igrom slucaja il' ne znam, dobre duse admina, nisam dobio.

Mada je ovo sve vise postalo veliko sranje i mislim da nema povratka ali nada uvijek zadnja ostaje. Tako da...

Pa eto, sretno, nadam se da ce se nesto na bolje promjenuti.
Ali iskreno kazem da je problem u tome sto se danas svako moze registrovati i pisati sta hoce, mislim da je problem u godinama, moje misljenje ovde nista ne vazi, tako da otpadam.

Sretno.

hole
to riddle carE !!!!!! ;)

napokon da se uklone debili na ovom sajtu

SVAKA CAST ADMINISTRACIJ !
Nek je sa srecom novi "zakon". Valjda ce se g.ba malo isfiltrirati...
skala je napisao/la:
+1
Skala nemam nista protiv tebe, al taj tvoj post je citi SPAM !

Usput, odlicno je ovo ! valjda ce sad manje krsit pravila !
U odnosu na prosle ovakve teme koje su postavljali raznorazni admini / globali, koliko vidim ova je prva koja ima ucinka.
Ne znam ko ce banovati ove idole kad ti odes, ali trebat ce cvrsta ruka sigurno.
Moj je prijedlog da se malo pazi na duple akauntove jer ih ima na kile i tone ...
I da, probajte zaista napraviti da je nekom korisniku limit 2 teme otvoriti pa kako napreduje da mu se otvara sve vise i vise pa do 5 tema max.
Nebitno jeste li online ili ne, ali u 2 sata se zna po 25 tema razlicitog naslova i sadrzaja zna izmjeniti.
Potpuno te/vas podrzavam ali opet smatram da vas je premalo za to ... Napravite posebnu skupino Ban Moderatora koji ce pratiti svakodnevno na smjene cijeli forum i banovati nacionalisticke idole i njihove kompleksirane mozgove jer ih ima veoma puno
Toliko od mene
GL ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.