Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Obavijest = Upozorenje!

4.134 pregleda · 100 odgovora · otvorena 15.11.2009. u 15:13

Prema odluci administracije, pravilnik g.ba portala dopunjujemo slijedećim stavkama:

- Onaj koji otvori, po nama, neprikladnu temu, ili temu za koju nije dobio dozvolu (Ukoliko je to potrebno), dobiva ban na 14 dana (2 sedmice).
- Svi oni koji odgovore na takve teme imaju rezervisan ban na 7 dana (1 sedmicu).

U ovakve teme spadaju one tipa 'Hajmo spamat', 'Debil ovaj debil onaj', teme bez nekog posebnog imena i bez ikakve potrebe odgovaranja na njih!

Ove izmjene stupaju na snagu od ovog trenutka!

Vaša Administracija.

Edit: Takve teme se nece odmah ubacivati u kantu, prvo podjela banova, pa zakljucavanje i nek svako od vas vidi da su svi banovani upravo zbog toga.

- Svaki uvredljiv post bit ce kaznjen banom, a ne samarom kao do sada.
- Teme koje sluze za prebacivanje bodova nisu dozvoljene. Za takve morate traziti dozvolu od nekog admina ili global moderatora (Buduci da je njih vise, onda od njih trazite).

Nacin postalvjanja takve teme: Ime teme: Nick kojemu se prebacuju. Ko smije odgovoriti? - Samo onaj korisnik ciji je nick na njoj napisan.

- Svako ko na takve teme odgovori na nacin 'daj meni', 'evo me' ili slicno, takodjer ce dobiti ban.
- Ukratko, svako sranje, bit ce kaznjeno banom.
- Tolerisem samo onima za koje primijetim da su se registrovali poslije otvaranja ove teme.

NAPOMENA: Upravo se salje kruzna poruka svima, tako da niko od do sada registrovanih clanova ne moze reci "nisam znao" i "nisam vidio".
Hajd' da vidim kako neće biti povlastica. Šta ima

I bez ljutnje, al' kaže se dobija, a ne "dobiva".

Treba uvesti privatni dio foruma (nešto tipa izabranog) da se daje br. LK za pristup!

I srećno ti u vojsci, da te krene k'o mene na faksu xd
Odlično je ovo , dok je riddle admin nema labavo
-------------

- Riddle aj vrati onog ludog (FRAJKANA) plavog e dušha moa
Ima li ikakve sanse da se malo obrati paznja na Nazive tema. Tipa ;neko napise Cs frag , a sadrzaj teme vezan za gta san andreas i slicno.Veze sa vezom nema ,davno abasi rek'o da se to postuje ,nazalost 20% se pridrzava.Postojil sansa bar za neki samar tim userima il nesta?Naslov teme me zainteresuje,otvorim,sadrzaj da ti se smuci
Ovakvo nesto, trebalo je odavno uraditi, mada, vec je bilo ovakvih pokusaja koji su bili bezuspjesni, nadam se da ce ovaj biti od koristi.
Samo da ovo uspije , znaš i sam da se hiljade puta pokušavalo' stati na kraj morbidima koji posjecuju ovaj portal , samo da uspiješ u ovoj ideji i svaka ti cast, a od mene niko drazi.

/Go Riddle' Čegevara ^
http://www.gamers.ba/forum/10/86076/lavshinoda/

I'm lovin' it.

Svaka vam dala , vrh. Ako se budte još pridržavali toga i banujete sviju koji naprave to , imat ćemo portal ipo.
Treba malo reda dovest u pravu je ovo za prebacivanje bodova i to što se ostali javljaju na temu.

~ Podržavam sve što je riddle napisao
Treba malo reda uvest,ovo je prelazilo sve granice

Post dobio aplauz od bak1r

Mislim da treba nekoliko globala unaprijedit jer nemožete ti i Zajko 24h biti online.

Uglavnom bilo je i vrijeme da se nešto poduzme.
Napokon neka stega sa tim banom.
Potpisujem ovo tvoje, i svaka cast ti na pokusaju da odrzis community ziv, valjda ce ovo pomoci koliko toliko..
P.S. aj mi promjeni nick plz...
ovo se trebalo davno uradit ;)
RA1LER je napisao/la:
Ko ce banat kad nema tebe ?
Opet ja, kad dodjem. Ne birni se, svako ce dobit svoje, pa bilo to pozitivno ili negativno. Medalja za one koji postuju pravila, ban za one koji ne postuju. Mislim da je korektno
moze preporuka, da se npr u postove ubaci signature...? et mislim da je to dobra ideja :)
neO je napisao/la:
Aj sad picici da vas cujem :)
vrijedja korisnike portala, ban 7 dana :D

ontopic... fino uradjeno :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.