Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba uopsteno

3.293 pregleda · 63 odgovora · otvorena 11.06.2010. u 19:55

Pozdrav, kako vidim mnogi od vas su banovani pogreskom, dobili gag pogreskom, mnogima je cak i profil hakovan te mozda imaju i nepravedne gagove na forumu.

Meni putem PM-a ili MSN-a (u profilu) mozete traziti sledece :

1) UNBAN uz obrazlozenje zasto ste uopste banovani. (Banove za psovke, prozivke i vredjanje po nacionalnoj osnovi NE SKIDAM)
2) Zamenu EMAIL adrese te vracanje svojih hakovanih ili prijasnjih profila (naravno uz dokaz da je to vas profil)
3) Skidanje GAG-a na forumu (GAG vezan za psovke, prozivke i vredjanje po nacionalnoj osnovi NE SKIDAM)
4) IZABRANI FORUM , uz obrazlozenje zasto bih trebali dobiti taj status i sta bi uradili sa istim.
5) Brisanje slika iz galerije (ukoliko imate bug)
6) Transakcija bodova (ako zelite ubrzati proces)
7) Traziti BAN (za osobe koje ne postuju pravila 1 i 3 stavke)

@@@@@@@VAZNO@@@@@@@

Zamolio bih sve korisnike da promene svoj password, do neki dan je bio bug sa logovanjem, sada je to fixano.

@@@@@@@VAZNO@@@@@@@

vLexinho,
GAMERS.ba Administrator

@ Ne zakljucavaj temu :]
Zato i propada Gamers, svi imaju svačiji pw, sve umire
E ovo me interesuje vec neko vrijeme,kako mogu skupiti dokaze da je moj acc,znaci sta uzimate u obzir pod tom stavkom,sjecam se da je na onim online igricama aktivacijski mail bitan za to,a ja se ne sjecam da sam to dobio na gamers-u kad sam se reg.
Peace out...
Vlado i ja te podržavam.

~ A za vijesti,nedavno sam napisao vjest i odbijena je !
Nekoliko sati mi je " admin " poslao poruku Da je on glavni kenjac i sada nemogu više nikad pisati vijesti 
Ne kaže se "zasto bih trebali dobiti taj status".
Inače, tebe sam samo jednom pitao uvezi toga, kada je u pitanju transakcija.

2. EDIT:

Jedno pitanje i molio bih odgovor na njega.Otkud to da on ima medalju IF?
Pa ako se tako budu davale medalje, IF više ništa neće značiti.
Kroks je napisao/la:
E ovo me interesuje vec neko vrijeme,kako mogu skupiti dokaze da je moj acc,znaci sta uzimate u obzir pod tom stavkom,sjecam se da je na onim online igricama aktivacijski mail bitan za to,a ja se ne sjecam da sam to dobio na gamers-u kad sam se reg.
Peace out...
Naravno da ce biti potrebi neki dokazi, za to cu se ja pobrinuti 

@hIGH_

Nemam opcije za to, nazalost.
Tako je obrišite vi meni post to je najbolje. Fino kažem vlado jedini zaslužuje ovde imati neku funkciju jer je uvjek spreman pomoći a ne vi dr******e samo da vam je silu sprovoditi
je napisao/la:
Tako je obrišite vi meni post to je najbolje. Fino kažem vlado jedini zaslužuje ovde imati neku funkciju jer je uvjek spreman pomoći a ne vi dr******e samo da vam je silu sprovoditi
Ti se cinis postenim covekom, ti bi trebao biti admin :)
opet ovaj volume pametuje,a umjeto napaćen govori napačen

btw i mene interesuje kako da dam dokaz da je moj profil?
Hvala za informacije.
Neznam samo kako netko moze upast i pokupit passworde. Sto se mene tice jako neozbiljno. Ja sam svoj sad promjenio ali ima ljudi koji imaju ovdje isti pw i mozda negdje drugdje 

:r:r

Hvala sto si barem rekao i obavjestio nas ali smjesno stvarno. Pa nije ovo neki bezze sajt vec sajt koji smatrate najozbiljnijim sto se tice gaminga na balkanu i da se takve stvari desavaju
aer0 je napisao/la:

Mail na koji si registrovao, neke slicnosti sa tvojim nickom i jos par stvari, ne smem iznositi da se ne fejka
možeš li mjenjati nick acc sa interpunkcijskim znakovima ?
Vlado imam pitanje evo dok je tema otvorena, sta je potrebno da se uđe u taj izabrani forum? Jeli potreban odeđen broj postova ili određen ID? Hvala unaprijed.
harees je napisao/la:
možeš li mjenjati nick acc sa interpunkcijskim znakovima ?
Ne

@Rizla, sve je sada fixano 

@underdog, ID nije mera pameti/inteligencije/volje/sposobnosti, svima se moze pruziti sansa da dobiju IF ali naravno ako se ne budu pridrzavali nekih uslova (pisati pametne postove po forumu itd) postoji velika sansa da taj status i izgube.
aer0 je napisao/la:

Izvini, je li tebe iko išta pitao?!
Šta se ti imaš javljati, pitanje nisam postavio ni tebi, ni nikome drugom, već Vladi.
Ne citiraj više, ne da mi se raspravljati sa idiotima.
vLexinho je napisao/la:
Mail na koji si registrovao, neke slicnosti sa tvojim nickom i jos par stvari, ne smem iznositi da se ne fejka 
Uzmi me u IF jer sam gramatićki pismen :-* i jer volim kolu
Sad će uzet' neki noobovi i s**bat pol' gamersa i izvući neki profil od nekog inActive korisnika.  Hvala na informaciji, promjenio sam pw i ostale stvari na profilu.
Post editovan

Pa sta je sad, jesul' "maznuti" il nisu passwordi?

Veoma neprofesionalno ako jesu. Ipak je ovo gamers.ba, mislim da je takva situacija nepojmljiva.

P.S Vlex mozes li mijenjat nick? Ili je neko drugi zaduzen za to?

Inace, sve cestitke za rad i trud. =)
fobia je napisao/la:
Post editovan

Pa sta je sad, jesul' "maznuti" il nisu passwordi?

Veoma neprofesionalno ako jesu. Ipak je ovo gamers.ba, mislim da je takva situacija nepojmljiva.

P.S Vlex mozes li mijenjat nick? Ili je neko drugi zaduzen za to?

Inace, sve cestitke za rad i trud. =)
nisu maznuti passwordi to je samo radi reda 
Joj, i ovaj Gamers fakat poludio.

Evo, maloprije mi Malwarebytes' Antimalware izbacuje nesto kao "Blokirana stranica sa spyware sadrzajem."

A nista drugo nije bilo otvoreno. Osim G.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.