Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FB account

167 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.06.2010. u 10:46

Pozdrav.

Naime, imam jedan mali problem. Znaci odem na stranicu www.facebook.com , gore u loginu mi stoji moj mail i password, i ja se prijavim, medjutim ne bih volio da mi to bude jer jos par ljudi koristi ovaj racunar :).

Nije moguce izbrisati onu kvakicu "Zapamti prijavu" ona je ugasena.

Ako znate rjesenje, treba mi, vec mi je par puta zloupotrebljen par puta tako da ne bih volio opet.
NAPISI NESTO BEZVEZE , I KADA TE PITA HOCES REMEMBER TI NAPISI NEVER OF THIS SITE....

Ne znam tacno sad al uglavnom tools, options, clear private data i pobrisi sve.. imas tu history, saved passes etc.. =)
trQ je napisao/la:
Google Chrome , browser
E super i kod mene je, ides iznad logout kljuc onaj, options, under the hood, clear private data, i pocisti sve =)
Bilo šta od ovoga.. Ili jednostavno promjeniš pass i ne sačuvaš promjenu kada se budeš logovao... =)
Kliknes na onaj kljuc (kao vile ) ispod X - options - personal stuff - i show saved passwords
tamo imas listu spremljenih passworda pa brisi koje hoes

Otvoris Mozzilu -> Tools -> Clear Recent History -> Everything -> Clear Now
OVO TI VAZI SAMO AKO KORISTIS MOZZILA FIREFOX

Ovo je za Chrome:

Ides iznad logout kljuc onaj, options, under the hood, clear private data, i pocisti sve.
I ovako mozes : Kliknes na onaj kljuc- options - personal stuff - i show saved passwords tu imas spremljene passworde i brises koji ti ne trebaju.
Obiri chace cookie i to....

Ako koristis Firefox web browser. U slucaju da je chrom nezzzz.

Tools>Clear recent Hisotry

E to je to o cemu ja uvijek pricam, znaci neka tema dobije odgovor valjan i onda poslije tog odgovora nadoveze se jos 15istih ... nidje veze.. zao mi vas isamarati sad al ne zelim da se ponavlja, bar ne u mom podforumu jer cu iduci put posamarati. =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.