Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba uopsteno

3.293 pregleda · 63 odgovora · otvorena 11.06.2010. u 19:55

Pozdrav, kako vidim mnogi od vas su banovani pogreskom, dobili gag pogreskom, mnogima je cak i profil hakovan te mozda imaju i nepravedne gagove na forumu.

Meni putem PM-a ili MSN-a (u profilu) mozete traziti sledece :

1) UNBAN uz obrazlozenje zasto ste uopste banovani. (Banove za psovke, prozivke i vredjanje po nacionalnoj osnovi NE SKIDAM)
2) Zamenu EMAIL adrese te vracanje svojih hakovanih ili prijasnjih profila (naravno uz dokaz da je to vas profil)
3) Skidanje GAG-a na forumu (GAG vezan za psovke, prozivke i vredjanje po nacionalnoj osnovi NE SKIDAM)
4) IZABRANI FORUM , uz obrazlozenje zasto bih trebali dobiti taj status i sta bi uradili sa istim.
5) Brisanje slika iz galerije (ukoliko imate bug)
6) Transakcija bodova (ako zelite ubrzati proces)
7) Traziti BAN (za osobe koje ne postuju pravila 1 i 3 stavke)

@@@@@@@VAZNO@@@@@@@

Zamolio bih sve korisnike da promene svoj password, do neki dan je bio bug sa logovanjem, sada je to fixano.

@@@@@@@VAZNO@@@@@@@

vLexinho,
GAMERS.ba Administrator

@ Ne zakljucavaj temu :]
Philosopher je napisao/la:
G.Ba ima izabrani forum kojem ne moze svako pristupiti.
Malo su ozbiljnije teme i kvalitetnije rasprave nego na obicnom forumu. Ne mozes ga viditi sve dok nemas status izabranog clana.

Mozes zahtjevati da budes clan izabranog foruma tako sto ces napisati po cemu si zasluzio da budes clan i kako mozes doprinjeti kvalitetnijem forumu. Ako se administraciji svidi, prihvatit ce te, dobices medalju IF i bit ces clan IF-a.
Neces imati nikakav poseban status. To se vLex mozda malo zaje*bo dok je pisao. Sigurno je mislio da napise clanstvo. ;)
ahaa, znaci da bi posto trebo bi se jos malo potrudit sa vjestima, pomaganjima? i npr ako ja smatram da sam zasluzio biti jel ja trebam otvoriti temu sa zahtjevom za clanstvo ili?
Ovako bude svako 2-3 mjeseca tema postuje se 2 sedmice ostalo ko te j**e..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.