Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Klanovi

130 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.06.2010. u 22:45

Dobro veče memberi.

Već duže vrijeme nemogu da uđem ni u jedan klan.

U bilo koji klan kad' uđem trebalo bi da pored logo-a piše 'Pridruži se klanu',kod mene to nema.
Neki dan sam htio da uđem u klan nemogu oni biti pametni koliko mi gluplji i napisao sam da mi pošalju pozivnicu i rekli su mi da pored logoa ima ono Pridruzi se klanu.

~ Kod mene to nema,zašto?
Da se i ja nadovezem za svoj bug.

Ovo premium clanovi sto imaju, ONLINE i OFFLINE status, ja stavim offline al o5 sam online, jel to do mene samo ili ?

I molio bi nadleznog da mi popravi ovo, ako mi je ista zanimljivo sa ovim premiumom jeste to =)

Pozdrav.
ja i ellyx trazimo 2 igraca za klan ako hocete javite se na [email uklonjen] :P

Post dobio šamar od ultranumb

Dobro,mene ne zanimaju vaši interesi,ja sam pit'o za klan jer nemogu da udjem ni u jedan,ako želite da znate 'što' vam neće da bude offline dignite temu
Ne možeš se pridružiti klanovima koji ne traže nove članove.

Ako im ovde umjesto "da" piše "ne", ne možeš poslati aplikacuju.

@ neat : To je bug koji svi imamo.
Mislim da može problem biti u tome što si to već nekada kliknuo pa si na čekanju nekog inactive klana, i ne možeš se pridružiti u novi ? Ispravite ako griješim
spectre je napisao/la:
Mislim da može problem biti u tome što si to već nekada kliknuo pa si na čekanju nekog inactive klana, i ne možeš se pridružiti u novi ? Ispravite ako griješim
I ovo je moguće ako nisi VIP .
Owde je mogutje sve ?

pishe da mozhes biti u vise klanowa a nidze veze

mybe pa mi je zb0g ID'a nemere nishta :]
Treba pisati da traze clanove da bi se mogo pridruzit.

Osim tog', ima jos jedan bug.

Znaci men' se konstantno mjenj broj membera sa IF-om.
Bila je 0, pa 3, zatim 5.
evo takodjer prijedlog jedan u ovoj temi ... da se napravi nesto slicno kao na fb kod onog oznacavanja na slikama ( naravno ako je moguce ) , kada te neko oznaci na slici da se automatski i kod tebe u galeriji pojavi ta slika, i npr da ti stigne neka notifikacija kao da te oznacio na sliku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.