Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Napomena napomenica =)

2.129 pregleda · 60 odgovora · otvorena 11.06.2010. u 13:18

Ko god više otvori temu pod nazivom "Pomoć" , ili "Hitno", ili bilo šta što ne opisuje njegovu temu ili problem u njoj, ima ban 2 sedmice. A svi koji odgovore na tu temu gag 7 dana.

Da se razumijemo, neće biti gagovan niko ko pomogne na teme sa neprikladnim nazivima, nego onaj ko bude odgovarao na spam teme tipa skakavaca i tome sličnog

~ Izvor.

~ Ispred G.ba Administracije, v3Tr0x. Kao kreator pravilnika, G.ba Administracija zadržava svako pravo izmjene, do daljnjeg.
PiraTinstw je napisao/la:
mozel ovako

pomoc oko tog i tog ?
A što ne bi moglo ? =)
Daj lakse malo v3tr0xe sa ovim zabranama :S

Meni iskreno 3 godine "rada" na forumu nikad nisu teme takvog sadrzaja, naravno da bih voleo svima da se moze pomoci, naravno teme KAKO POPRAVITI FPS itd ce biti brisane al ipak POMOC U VEZI OVOGA, ONOGA nebi trebale, kome smetaju nek ne odgovaraju a JA cu ih licno brisati nakon sto korisnik dobije odgovor
Mislim da ste pretjerali sa zabranama. Jerane ovo nije zatvor.ba nego gamers.ba. Ovdje je trebalo biti da se družimo, a ne samo zabrane.
v3Tr0x je napisao/la:
A što ne bi moglo ? =)
Ja mislim da osoba koja na toj temi napise post koji moze pomoci da ne bi bilo pravedno da ta osoba dobije ban na 7 dana iako je mislila samo pomoci..

~ Ado: 1+
Ado je napisao/la:
Mislim da ste pretjerali sa zabranama. Jerane ovo nije zatvor.ba nego gamers.ba. Ovdje je trebalo biti da se družimo, a ne samo zabrane.
+1
Ado je napisao/la:
zar ti nisi prestao pisat po forumu :)
A da je iko klikn'o na link izvora i začepio malo o v3Tr0x-u ?
Nije mi jasno, zašto ja ako sam pomogao, ili nisam(bar sam pokušao da pomognem) dobijem ban na 7 dana.
PiraTinstw je napisao/la:
zar ti nisi prestao pisat po forumu
A zar ti nisi prestao bit retardiran ?

Post dobio šamar od ultranumb

njanjaOwnagE je napisao/la:
A zar ti nisi prestao bit retardiran ? ;)
zar ti nisi prestao morit ?

v3Tr0x je napisao/la:
A da je iko klikn'o na link izvora i začepio malo o v3Tr0x-u ?
U izvoru ne piše da se ne smiju otvarat' teme sa imenom "Pomoć" ili "Hitno" ?
Bojane, totalna podrska.

Zasto ne pise gore Merhamet.ba ?
ako se bude provodilo da valja bit ce odlicno, previse je maloumnika koji ne zasluzuju pisati na gamers.ba

ako se hocete dopisivati imate mali milion drugih foruma, neki bi htjeli procitati nesto u vezi gaminga
maYbe je napisao/la:
U izvoru ne piše da se ne smiju otvarat' teme sa imenom "Pomoć" ili "Hitno" ?
Pomažem vam malo, navođenjem primjera neprikladnog naziva teme. =)
Neka i treba, index liči na THATSSOFUCKINGFUNNY.BA a ne na Gamers.ba, kako retardiranih tema tipa "PomOoOOOoć", ili "HEEEEEeeeEELLLPPPPP", pa onda "POMAGAJTE" i tako to.

Ko da Hitnu pomoć zovu, a ne je***i problem.

Skontajte se malo drugovi i drugarice.
Aj se malo ulizujte bojanu,j**o vas on u usta !

Ovaj site vise ne lici na gamers.ba, sve neke zabrane, jos zabranite da se teme otvaraju skroz i to je to,

skile je napisao/la:
Nije mi jasno, zašto ja ako sam pomogao, ili nisam(bar sam pokušao da pomognem) dobijem ban na 7 dana.
Fina sugestija. Sad je uveden ovaj gag. Eto, izmjenjeno je u gag. =)

Hvala.
v3Tr0x je napisao/la:
Pomažem vam malo, navođenjem primjera neprikladnog naziva teme. =)
Moj savjet obriši temu. Jer je fakat retardirana tema. Iskreno preko opcije traži je 80% da nećeš naći ono što ti treba. Da imate volje napisali bi teme za sve podforume "kako napraviti fps" "kako ovo" "kako ono" . Ali ne, Vi samo znate sastavljati neke retardirane pravilnike, stavljati zabrane, šamarati, banovati.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.