Ljudi koja je wama najbolja i najzanimljivija novija igra sto postoji i na kojim konzolama se moze igrat
Diskusija
Najbolja igra sto postoji
424 pregleda · 36 odgovora · otvorena 26.01.2010. u 18:36
na konzolama definitivno naruto
apoo je napisao/la:
Vidi , tema jeste fail , ali kakve veze ima ID s ovom temom ?
Syphon filter 1 , 2 i 3
Imam ja jednu najbolju ikad, steta sto ne postoji
A jbg, a od ovih sto postoje neznam bas, bezze su . .

A jbg, a od ovih sto postoje neznam bas, bezze su . .
de ba si pametan,nisam ludd da svaki dan za racunarom budem i konzolama,zat ne diprrr nadji sebi zanimacije-posteno pitam jel zabranjeno
trshtrsh je napisao/la:
de ba si pametan,nisam ludd da svaki dan za racunarom budem i konzolama,zat ne diprrr nadji sebi zanimacije-posteno pitam jel zabranjeno
Najbolja igra sto postoji , umm mozda PES 10 ili 9 iltiga 2010 i 2009. Mozes igrati na ps2, ps3 , na PC.
Ima i Mario
Ima i Mario
NETRUM je napisao/la:
track mania nations forever
WoW je IGRA ostalo su "igrice"
I kakve sada tema ima veze sa tim ID-om, ama bas nikakve, zato nemoj spamati. Sto se tive PC=>Counter Strike 1.6 zakon, a sto se tice PS=>Soccer i GTA igrice majkaa
Resident Evil 4, black, nfs most wanted, tekken 5 (ps2)
Ne shvatam vas uopste, po cemu vam moze CS 1.6 biti najbolja igra svih vremena ?
Al' da ja odgovorim na temu; Najbolja igra na svijetu ne postoji, al' po nekom mom misljenju i iskustvu izdvojio bih : Day of the tentacle kao i Final Fantasy serijal.
Al' da ja odgovorim na temu; Najbolja igra na svijetu ne postoji, al' po nekom mom misljenju i iskustvu izdvojio bih : Day of the tentacle kao i Final Fantasy serijal.
PES 2010 najbolja igrica koja trenutno postoji, bar meni. GTA IV isto tako
metal gear solid 1
metal gear solid 2
war3,dota
cs
codmw6
metal gear solid 2
war3,dota
cs
codmw6
trshtrsh je napisao/la:
eee imali MGS4 NA XBOX 360,I AKO NEMA OCEL BITI

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.