(Ova tema je nastala radi poruka u inboxu koje su bile vezane za igrice 4 PSP)
Eh dragi gameri gamerice eo jedan koristan link od mene za sve one koji google nazalost ne znaju koristiti
.
Jos nemam PSP namjeravam jedan uzeti sa Lockerza ali to nije vazno vazno je za sve one koji imaju PSP i zele isporbati neke igrice jednostavno otiđite na navedenu stranicu i Uzivajte!
.
Znaci naravno da su ove igrice velike i da su ajmo reci samo za one korisnike koji nemaju limita, ili za one koje ga imaju jako puno i previse, tako da se sad ne zaletite skinete igricu potrosite p'o limita i ona onda sta ja znam nece da radi i onda meni krenete psovat sve po spisku znaci ko ne'a limita nije spreman da riskira nek ih i ne skida
.
Eh dragi gameri gamerice eo jedan koristan link od mene za sve one koji google nazalost ne znaju koristiti
.Jos nemam PSP namjeravam jedan uzeti sa Lockerza ali to nije vazno vazno je za sve one koji imaju PSP i zele isporbati neke igrice jednostavno otiđite na navedenu stranicu i Uzivajte!
.Znaci naravno da su ove igrice velike i da su ajmo reci samo za one korisnike koji nemaju limita, ili za one koje ga imaju jako puno i previse, tako da se sad ne zaletite skinete igricu potrosite p'o limita i ona onda sta ja znam nece da radi i onda meni krenete psovat sve po spisku znaci ko ne'a limita nije spreman da riskira nek ih i ne skida
.