Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

lockerz

119 pregleda · 10 odgovora · otvorena 18.03.2010. u 22:39

pozz svima znam da su ove teme zabranjene al' evo treba mi hitno pa je vi brisite poslje prvog dobrog odg.

naime dali je ovo igra za psp ili je to psp valjda ste me razumjeli :D

SPAMERI ZAOBIDJITE!;)
PSP + igra.

Ali fazon ti je sto ce se nagrade povecati 4 puta, tako da ce cijena toga ustvari biti 800 poena..

stupid, I know.
4rm4n1 je napisao/la:
PSP + igra.

Ali fazon ti je sto ce se nagrade povecati 4 puta, tako da ce cijena toga ustvari biti 800 poena.. :r

stupid, I know. :r
kako mislis povecati?
4rm4n1 je napisao/la:
PSP + igra.

Ali fazon ti je sto ce se nagrade povecati 4 puta, tako da ce cijena toga ustvari biti 800 poena.. :r

stupid, I know. :r
al za sljedeci mjesec
belaj_maker je napisao/la:
kako mislis povecati?
Trenutnu cijenu (npr. 200ptz) pomnozi sa 4 i toliko ce kostati u ovom radnessu ako Team International pobijedi, ako Bog da.
4rm4n1 je napisao/la:
Trenutnu cijenu (npr. 200ptz) pomnozi sa 4 i toliko ce kostati u ovom radnessu ako Team International pobijedi, ako Bog da. ;D
nije ovaj mjesec debilu to je sljedeci mjesec jer ce bit preko 1000 videa u play opciji kako ssi mutavo djete jbt...
4rm4n1 je napisao/la:
PSP + igra.

Ali fazon ti je sto ce se nagrade povecati 4 puta, tako da ce cijena toga ustvari biti 800 poena..

stupid, I know.
Aj kad si tako bistar kad cu mocu kupiti sebi sta imam 500 poene a nisam usao mjesecima

A ionako nema fajde 3 mi nije nikad doslo, da probam opet.
VIex je napisao/la:
nije ovaj mjesec debilu to je sljedeci mjesec jer ce bit preko 1000 videa u play opciji kako ssi mutavo djete jbt...
Here are the [color=red]Rules for March's Redemption:[/color]

1. The redemption will happen in March.
2. This redemption will happen in only one wave.
3. The redemption will be reserved for the winners of March Radness.
[color=red]4. We will raise points levels by 4x.[/color]
5. It will be a surprise date and time.
6. Members are only allowed to redeem one (1) item.
7. There will be no exchanges, no returns, no cancellations and no PTZ refunds on redeemed prizes.
8. These Rules are in addition to Lockerz' Terms of Use and PTZ Rules.

stfu.
stani ba mene ne zanimaju ti rules' previse mene zanima da li je dozvoljeno sam sebe invajtat i da li to mogu skontat mislim na mejlove hocu da pravim i da invajtam sam sebe da vise bodova sakupim to jeste sto brze

Limmaa je napisao/la:
stani ba mene ne zanimaju ti rules' previse mene zanima da li je dozvoljeno sam sebe invajtat i da li to mogu skontat mislim na mejlove hocu da pravim i da invajtam sam sebe da vise bodova sakupim to jeste sto brze

to ja uradio neki dan
sve pići
Limmaa je napisao/la:

da naravno da skontaju i delite acc jer nemoguce da ti posaljes mail na 10 adresa i za 10 minuta svi se reg tako da bolje nemoj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.