Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lockerz

180 pregleda · 19 odgovora · otvorena 13.02.2010. u 22:42

Skoro je izasao jedan od najacih websitova na netu.
Naime radi se o sjajnim likovima koji su napravili net zajednicu za druzenje i zezanje,
posto da bi joj pristupili treba da budete pozvani od strane nekog ko je vec clan zajednice.
Clanstvo donosi dosta beneficija koje druge zajednice kao facebook i myspace nenude.
Svakim loginom (moze biti max jednom dnevno) i odgovaranjem na dnevno pitanje (jednom dnevno) dobijate poene (PTZ) kojim mozete da "kupujete" razne stvari od majica do kompjutera i igrica kad,naravno, skupite dovoljno poena (PTZ-a).
Sve ovo je istina i provereno je.
Tako da na primer za mesec dana bez problema moze da vam stigne Ipod tuch 8gb ili Call of Duty MW2 i jos raznih stvari.
Ni ja nisam verovao kad sam se pridruzio, ali imam priijatelja koji je vec narucio nesto i poslato mu je iz USE(SAD-a,Amerike) brodom Ipod tuch 8GB.Posiljka mu je stigla za mesec dana posto se salje brodom uz takse od nekih 200 din.

Tako da ja danas dajem priliku svakom ko zeli da se pridruzi i isproba moje tvrdnje.
Sve sto treba da uradite je da mi na email :'[email uklonjen]' posaljete svoj email i poslacu vam invite, ili odgovorite ispod sa vasim emailom.
tebe brate treba banovat:D
blago receno :D
Da se ubiješ. I ti kasniš žestoko.
slwR je napisao/la:
[email uklonjen]
Your invite(s) were successfully sent!

Mislim da si malo zakasnio, i usput kad ce biti dostupne stvari za isporuku tj. na svakom artiklu pise soon.
Imam acc sa 368 bodova, pa et ako je neko zainteresovan PM.
Gazijaaaa je napisao/la:
:D Cuuuj ban :|
Bogami gaaazija ja bi ti preporučio da ideš čistit snijeg ovaj komunalni ocami ko da štrajkuju
Gazijaaaa je napisao/la:
Cuuuj ban :|
Mogao si naci laksi nacin da dobijes 20 invitea

usput gdje ti zivish ? skoro izasla stranica ? lol
Stranica starija od tebe a ti sad nesto pises
koji vam je ovo put da otvarate ovu temu

vecina zna za lokerz a samim tim nista ne postizes

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
da si pogledao malo bolje vidio bi da vec ima takvih tema koje su otvorene
e sry raja opet ja
treba mi jos samo 2 covjeka da uclanim da bi dobio Z-lister pa ako ima ko da mi pomogne bio bih mu zahvalan

thx
Samo ne razumijem, posto ce biti ovaj redeem. Pise Wii Sports with Console - Games included, jel dobijem konzolu uz ovo ili samo one dijelove za sport nezz sad. Posto mi je prejeftino za Wii 250 PTZ
jacky je napisao/la:
Samo ne razumijem, posto ce biti ovaj redeem. Pise Wii Sports with Console - Games included, jel dobijem konzolu uz ovo ili samo one dijelove za sport nezz sad. Posto mi je prejeftino za Wii 250 PTZ
samo dijelove dobijes
a kako se sve mogu ptz zaradjivati ? ako je ovo istina prvi cu im na srvru biti .D
JustrelaX je napisao/la:
70 km acc sa 500 + ptz ^_^ any buyers?
znaci lol ako ti neko da tolike pare ja se ubijam odmah.
Pa 500 bodova ko od sale skupit. a ti hoces 70km
Darkness25 je napisao/la:
Usput narode...koje ste stavili time zone ??
GMT+01:00
MvP je napisao/la:
znaci lol ako ti neko da tolike pare ja se ubijam odmah.
Pa 500 bodova ko od sale skupit. a ti hoces 70km
od sale skupit? ok!
ajde recimo iphod touch je oko 325 ptz ..to je negdje oko 300km recimo kod nas? [polovan] i ajd ne citiraj me sine ..kad izadjes iz pelena javi se..nisam pitao imal ko da spama nego imal ko da kupi...ak ti se ne svidja preskoci...kkthxfofff

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.