Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Online Shopping.

183 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.02.2010. u 00:51

Izvinjavam se na drugoj temi ali sam se dosta potrosio na tratenju odgovora na moje pitanje=bezuspjesno.

Odlucio sam da kupim PS3,namjeravao sam ga naruciti sa amazona,ali oni nesalju u BiH(samo knjige,muziku itd).
Postoji li neka stranica za online shopping osim ebaya(jer meni treba Novo),a da salje u BiH.

Kod nas su cijene ogromne,ps3 je +700km a na netu 420km.

Znaci treba mi neka stranica gdje mogu kupiti ps3 i igre.
solo je napisao/la:
www.Videogamesplus.ca
Nema tu Ps3 konzola samo igre :D

Pa i na eBay-u ti se prodaju nove stvari.
Pogledaj na eBay.de
Samo da znas, neces dobro proci na carini 'em ti ocarine + PDV, tako da ti izadje slicno kao i kod nas.
Saydiac je napisao/la:
Pa i na eBay-u ti se prodaju nove stvari.
Pogledaj na eBay.de
Samo da znas, neces dobro proci na carini ;) 'em ti ocarine + PDV, tako da ti izadje slicno kao i kod nas.
Jbg ja trazio i nisam mogao naci.
De mozes li mi naci pa mi daj link da pogledam.
Koliko dodje carina otrpike onda?

ZuZa3 je napisao/la:
Jbg ja trazio i nisam mogao naci.
De mozes li mi naci pa mi daj link da pogledam.
Koliko dodje carina otrpike onda?

Evo, ovo su ti konzole koje koje mozes kupiti po sistemu "kupi domah", znaci bez aukcije. A imas i aukciju, ko ponudi vise u odredjenom vremenu. Na aukcijama nekad mozes proci jeftinije.
eBay

Sto se tice carine i PDV-a.
Carina ti je 5% PDV 17%.
Znaci npr, da ti je PS3 420 KM carina i porez ce te izaci oko 92 KM + jos sto ima nekih administrativnih sranja oko 10-12 KM.
Znaci oko 100-105 KM. xD

edit: Nece ni na eBayu svako da salje za Bosnu.
Ok hvala.

Ali nemogu da vjerujem da je ebay jedina stranica na kojoj mi iz bosne mozemo nesto naruciti :S
ZuZa3 je napisao/la:
Ok hvala.

Ali nemogu da vjerujem da je ebay jedina stranica na kojoj mi iz bosne mozemo nesto naruciti :S
shop.chip.de
ZuZa3 je napisao/la:
Ok hvala.

Nije, ali su cijene puno prihvatljivije od ostalih shopova. Inace nisu svi itemi na ebayu used, vecina su nove stvari
Mozda ima na www.dealextreme.com
Moj drug sa te stranice narucije razne tantavice.
Posiljci treba nekih 30-45 dana da dodje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.