Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

www.xpango.com

217 pregleda · 16 odgovora · otvorena 15.02.2010. u 17:03

odma da naglasim ne treba mi vlasnik stranice reci dal mogul postaviti je ovdje :D. posto im je to u interesu.

mnogi nisu culi za ovu stranicu al da je objasnim ukratko.

http://www.xpango.com?ref=92207930

na ovaj link se reg. prije svega.
kad udjete na stranicu dobit ce te neke ponude.
1.Console:PS3, Wii, Xbox itd itd
2.Mob: Nokai, iphone, sonny ericssone itd itd
3.MP3 playeri
4.TV.....
izaberete sta hocete od toga...zatim ce vas prebaciti da se reg.
ime, prezime, adresa itd itd...
ispunite sve kako trazi..nema potrebe lagati.
skroz dole ce pisati GIFTS...izaberite sta hocete stim da ste prije toga ili izabrali consolu ili mob ili mp3...u GIFTS ce te izabrati detaljno sta zelite...dal PS3 ili Wii ili Xobx ili ako su mob nokia ili iphone itd itd...
o cemu se ovdje radi ?..
kad se reg. dobit ce te link.. tj naci ce te ga u MY ACCOUNT...kao sto je ovaj moj. "http://www.xpango.com?ref=92207930"...i taj link saljite osobama .. dal bilo preko MSN-a, FB-a itd itd..tamo u my account vam pise kad izaberete sta zelite koliko osoba morate skupiti da bi taj poklon koji ste izabrali morali dobiti dzaba...npr. za PS3 treba 25 osoba se reg. preko vaseg ID-a..ima i TV. HDTV Samsung 40 inchi, al tu treba 65 osoba :D...znaci birajte sta zelite..ali da bi dosli do toga morate se ovdje reg. prvo. http://www.xpango.com?ref=92207930
ovo naravno nije laz, ni furanje tamo ce te naci Videa ljudi koji su se snimili i poslali nakon sto su dobili poklone.
eto ja se nadam da ce neko dobiti nesto vrijedno. :D
peace
REG: http://www.xpango.com?ref=92207930
ovo je tacno ne mogu se kladit da useru vidi im stranice nea sanse imas li dokaz da to dolazi jel neko dobio ? :S
Sta ima ninja da je ovo istina, ovo je samo da se reg sto vise osoba na sajt
regao sam se bio na ovo ali nisam imao zivaca zvati ljude
uglavnom drug koji mi je rekao za ovaj sajt je dobio xbox 360
Eto, registrovo sam se preko tvoj linka.
Nadam se da sam ti pomogao.
Ako neko zeli meni pomoci, neka se javi, ja mu dam moj link.

EDIT:
Evo ga i moj link, pa kome se da, neka izvoli.
Help the poor Philosopher to get his 40" HD TV
Ja dao liku da mi se rega, i on zavrsio i opet mi stoji 0/14 :S
dz_omba je napisao/la:
Ja dao liku da mi se rega, i on zavrsio i opet mi stoji 0/14 :S
bodove ces dobiti u roku 7 dana....polako..na toj stranici imas preko 2 milliona korisnika.
SeKaCh je napisao/la:
bodove ces dobiti u roku 7 dana....polako..na toj stranici imas preko 2 milliona korisnika.
Treba i aktivirati akaunt :D znaci ispuniti neki offer, al svi se placaju xD
odes na email i aktiviras...nista ne treba placat...

ovo bi bilo dobro kad bi admin stavio u zanimljivo...i neka stoji :D
ako neko misli da je laz neka misli al neka ne sere puno.
na stranici imaju video snimci od ljudi koji su sve dobili.
zato se reg. i ostavite link..mislim da ovdje ima dovoljno dosta korisnika koji bi mogli dosta njih dobiti nesto.
Aj sad procitaj ovo

Please Note - You will receive a Credit for every person you refer who registers and activates their account. Accounts can be activated by completing a Free Offer, or purchasing a product.

valjda znas engleski xD
dz_omba je napisao/la:
Aj sad procitaj ovo

Please Note - You will receive a Credit for every person you refer who registers and activates their account. Accounts can be activated by completing a Free Offer, or purchasing a product.

valjda znas engleski xD
ovo CREDIT ti je kad bukvalno prevedes osobe koje se budu reg. na tvoj ID...znaci dobit ces "credit" za svaku osobu koja se reg. i koja aktivira svoj account.....account se moze aktivirati nakon sto se reg. tj ono sto ti oni ponude..a ovo product...pored toga imas i stranice neke na koje se mozes jos reg da bi dobio credits..al to kad uradis dobjes znatno vise credits...al u glavnom moras platiti to...al ti se drzi slanjem ID svojim prijateljima
PA liku pogledaj sta pise kako se akaunt aktivira :S moras ispuniti jedan "free" offer ili kupiti nesto. Nazalost ne posttoji ni jedan free offer, za svaki moras uplatiti nesto para preko kreditne kartice;)
Jbg, to toliko ocito pise da ne shvatam kako mozes tvrditi suprotno ;)
Dobro vam kaže dz_omba. Da bi dobio taj jedan CREDIT kada se neko rega preko vaseg linka, taj koga ste invajtovali, pored registracije, mora ispuniti neki "free" offer, koji se očigledno naplaćuju.

Samo pazite da vam ne ispadne skuplja pita neg' tepsija.
dz_omba je napisao/la:
PA liku pogledaj sta pise kako se akaunt aktivira :S moras ispuniti jedan "free" offer ili kupiti nesto. Nazalost ne posttoji ni jedan free offer, za svaki moras uplatiti nesto para preko kreditne kartice;)
Jbg, to toliko ocito pise da ne shvatam kako mozes tvrditi suprotno ;)
dz_omba upravo tako...
e jest mi i puno..6$ samo....a Bosanci 80% nemaju kreditne kartice.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.