Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

God of War III

132 pregleda · 19 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 11:23

Sta je ovo, ljudi moji... igrao sam demo za ovu igru i prebolesna je... jedva cekam da izadje igra... jao, jao...9-)
Zasto otvaras temu ?
covjek uzbudjen?

anyway moj stigao u nasu postu,valja cekati postara valjda u utorak srijedu mogu se nadati
Jel to samo za PS3, wii i xbox360
cuj zasto dizes temu, pa da se ostave neki utisci eventualno prodiskutuje...

Ovde vise ko god digne temu za neku igru i oko neke igre, odma "sto dizes temu" " debilu retardu"

A kad se digne tema sa politickim motivima, i raspravama o nekom obrazovanju svi se trude nesto pise nebil ispali pametni

Btw igro sam prva dva dijela, nisam prekucavo nego kod rodjaka vako, a i konzola mi bila pokvarena tako da nisam imao prilike detaljno proucit igru... u svakom slucaju cini mi se vrh vrhova ^^
uNbeatablee je napisao/la:
cuj zasto dizes temu, pa da se ostave neki utisci eventualno prodiskutuje...

Ovde vise ko god digne temu za neku igru i oko neke igre, odma "sto dizes temu" " debilu retardu"

A kad se digne tema sa politickim motivima, i raspravama o nekom obrazovanju svi se trude nesto pise nebil ispali pametni

Btw igro sam prva dva dijela, nisam prekucavo nego kod rodjaka vako, a i konzola mi bila pokvarena tako da nisam imao prilike detaljno proucit igru... u svakom slucaju cini mi se vrh vrhova ^^
Ma ironija covjece,"najveca gamerska mreza"my ass.
Da nije cs nigdje nikoga ne bi bilo na sajtu niti bi se o necemu tipkalo.Sreca pa imas izbor na netu.

@biby filozof too much?

gilla je napisao/la:
Ma ironija covjece,"najveca gamerska mreza"my ass.
Da nije cs nigdje nikoga ne bi bilo na sajtu niti bi se o necemu tipkalo.Sreca pa imas izbor na netu.

@biby filozof too much?

paradoks prijatelju <_<

Pogledaj ti rpg podforum, fps... zapusteno totalno

90% sajta igra samo cs, wow, cod eventualno pes..

Šteta što ne izlazi za PC jer igra gori ^^
Igra zbog koje ce mnogi da uzmu PS3 :D
Po meni definitivno jedna od najjacih igara koja je ikada izasla za neku konzolu.Prica i igrivost je prosto zapanjujuca.
Steta sto nema vise igara da su ovako dobro odradjene.
Eh rado bih i ja igro, al neam ps3 nit mi se daje 100 maraka za igricu svaku posebno. To je jos uvjek preskupa konzola za ove " nase uslove ". Igrao sam gow 1 i 2 al tricu nazalost ne vjerujem ni da cu imat priliku :D. Gledao sam trailere za igru i gameplay fakat je vrh vrhova. Ko god ima priliku neka se prihvati nek ne jede 3 dana al nek prekuca :D
Igru sam igrao 7 sati, jer sam jedva cekao da puknem nekoga sa onim lancima, tako je igra zarazna, steta sto vise nemam plejke
bibY je napisao/la:
dizes temu radi uzbudjenja?
Mozda je digao temu da se diskutuje o igri?Tebi ocito nepoznata stvar.
gledao video, nabrijo' se ko stoka, cekam da drugu stigne plejka, i ta igrica uz nju, kako samo je***o jedva cekam da vidim kako to izgleda
nepoznata stwar?presao sam prva 2 djela u 2 dana . i jedva cekam izlazak treceg
popaFTW je napisao/la:
Zasto otvaras temu ? :r
izvini buraz, mislio sam da je ovo gamerski forum... izvini jos jednom... svasta! :r

anyway... GoW je jedna od najjacih igara za PS, pored toga sto je i ekskluziva za isti... prvi dio sam sasvim slucajno kupio i odigrao (na preporuku momaka iz ps radnje u sentadi)... sa dozom skepticizma upalih PS2 i ugasih ga tek sutradan, poslije nebrojenih sati udaranja, skakanja i gledanja nevjerovatnih filmica u igri... kasnije je uslijedilo nekoliko prekucavanja prvog dijela (tek toliko da mi prsti ostanu u formi, dok ne izadje GoW2)... dolazi drugi dio, opet ludnica, opet igranje do unedogled, opet prekucavanja... ali tu nije kraj, jer izlazi nastavak za PSP, u kojem (po meni) tek sve kockice dolaze na svoje mjesto... a, sad Gow3... jao, jao...9-)
grafika 10
game play 10
priča 10
kontrola 7 zbog toga sto ne reaguje na vrijeme
prejaka igrao kod jarana
nismo 12 sati ustajali..beton;)
ne znam evo pogledao sam triler na prosto sam ostao bez rijeci zaljubio sam se u ovu igru :P:P:Pmorat cu uzet ps3 abd..:):)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.